Hirdetés
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
tropehus
csendes tag
Sziasztok, egy 904Ha tulaja lettem, eddig nagyon tetszik a kis gép. Első feltöltésre 4 óra 50 percet bírt a kicsike. WIFI-vel, ftp letöltéssel, közben meló worddel. Szóval nem rossz. Viszont letöültöttem egy 720p-és filmet és olyan a film, mintha picit be lenne lassítva a felvétel. A hang oké, de pár másodperc alatt is már nagyon elcsúszik a képtől és persze ugye a kép az alssú. Azt olvastam itt a fórumon, hogy tudják a HD filmek lejátszását ezek a kis gépek (mégha nem is erre lettek kitalálva) Mi lehet a gond? Tudok valahol állítani a videómemórián, hogy az 1 giga ramból elvegyen? Vagy mi lehet a gond? Biosba voltam ott nem láttam erre opciót. A BIOS-om tavaly októberi. Frissítsem le?
köszi
Tropheus
Új hozzászólás Aktív témák
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe SSD magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Fury 15 G8 - i7-32GB-1TB
- HP Elitebook 845 G8 - Ryzen5/16GB/500GB
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest