Új hozzászólás Aktív témák
-
acidflux
csendes tag
Ezek a megoldások nekem is megfordultak a fejemben, de a cél az, hogy minél kisebb anyagi ráfordítással menjen mind a 6GB a lehető legnagyobb órajelen, szintén a lehető legjobb időzítéssel.. Ha mód és lehetőség van rá, akkor ne kelljen ráfordítanom. Eladás maximum az Apacer kit jöhet szóba. Én ott akadtam el, hogy ha csak az APacer kit van a gépben akkor tökéletesen megy, ha a Kingmax kit van a lapban, akkor is. Akkor miért nem hajlandóak együtt dolgozni?? Üdv.
-
acidflux
csendes tag
Üdv.
Nemrég regeltem ide, mert sehol máshol nem képesek az emberek értelmes választ összehordani. A gondom a következő: Vettem egy ASUS P5P43TD Pro lapot hozzá 2×1GB Apacer Aeolus 1600MHz (O.C.) DDR3 -as rammal. Teljesen jól mentek Intel E8400 -as procival. Idővel kevésnek bizonyult a memória mennyisége, így vettem még 2×2 GB Kingmax Hercules Nano -t. Külön - külön tökéletesen mennek, de ha a 2kit egyszerre van a lapon, akkor a rendszer indításánál újraindul. BIOS -om friss, a rendszer 64bites. Külön próbálgattam és mennek 1600MHz -en CL8 -as időzítéssel. Mit és hogyan kéne csinálnom,hogy menjen tökéletesen mind a 6GB rammal??
Köszönöm előre válaszotok. Üdv.
U.I.: ha esetleg kihagytam volna vmit, elnézést érte, pótolni fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Path of Exile (ARPG)
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged