- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
acidflux
csendes tag
Ezek a megoldások nekem is megfordultak a fejemben, de a cél az, hogy minél kisebb anyagi ráfordítással menjen mind a 6GB a lehető legnagyobb órajelen, szintén a lehető legjobb időzítéssel.. Ha mód és lehetőség van rá, akkor ne kelljen ráfordítanom. Eladás maximum az Apacer kit jöhet szóba. Én ott akadtam el, hogy ha csak az APacer kit van a gépben akkor tökéletesen megy, ha a Kingmax kit van a lapban, akkor is. Akkor miért nem hajlandóak együtt dolgozni?? Üdv.
-
acidflux
csendes tag
Üdv.
Nemrég regeltem ide, mert sehol máshol nem képesek az emberek értelmes választ összehordani. A gondom a következő: Vettem egy ASUS P5P43TD Pro lapot hozzá 2×1GB Apacer Aeolus 1600MHz (O.C.) DDR3 -as rammal. Teljesen jól mentek Intel E8400 -as procival. Idővel kevésnek bizonyult a memória mennyisége, így vettem még 2×2 GB Kingmax Hercules Nano -t. Külön - külön tökéletesen mennek, de ha a 2kit egyszerre van a lapon, akkor a rendszer indításánál újraindul. BIOS -om friss, a rendszer 64bites. Külön próbálgattam és mennek 1600MHz -en CL8 -as időzítéssel. Mit és hogyan kéne csinálnom,hogy menjen tökéletesen mind a 6GB rammal??
Köszönöm előre válaszotok. Üdv.
U.I.: ha esetleg kihagytam volna vmit, elnézést érte, pótolni fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Airsoft
- Opel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpársportok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest