- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
d.véderjoe #4698 üzenetére
A "hiba" oka, hogy a nagyon régi kiadású Everest (ami már 3 éve Aida64) nem ismeri a procidat, hiszen azt évekkel később gyártották. Javasolt friss verziójú Aida64-et használni.
-
válasz
d.véderjoe #4696 üzenetére
Milyen proci, milyen Everest (?) verzió?
-
d.véderjoe
tag
Sziasztok!
Everest-el szerettem volna tesztet csinálni és az L3 Cache előtt ezt dobta:
mi lehet a probléma? -
veresmester
csendes tag
Hali!
A következő memória időzítéséhnek beállításához tudna valaki nekem segítséget nyújtani?
http://ipon.hu/webshop/product/kingston_4gb_hyperx_anniversary_ddr3_1866mhz_cl9_khx18c9x3_4/329880
Sose állítottam még be memória időzítést, szóval ha tudna segíteni valaki, azt nagyon megköszönném!A gépem többi alkotórésze: http://prohardver.hu/dl/upc/2013-08/24/455764_onpddw4sumssrdj9_kepkivagas3.jpg
-
Sziasztok, a következő problémával fordulok hozzátok. Tehát, néhány napja vásároltam egy számítógépet amit én raktam össze az Iponnál, egy Kingston HyperX XMS Beast 8GB 2133 MHz-es ramot vettem bele.
A lényeg hogy egy AMD FX-8320-as proci és egy ASUS m5a97 r2.0 alaplap tevékenykedik mellette. Nos tehát, mivel elvileg a 2 hardver miatt, gyárilag csak 1600-on futhat a RAM, ezért én valahogy fel akarom tornázni a 2133-as kiírt MHZ-re.De nem tudom, hogy ez biztonságos-e, s hogyan tehetem meg, mivel nem vagyok otthon az overlock témában.
Esetleg valami segítséget , vagy tutorialt nyújtanátok nekem?Előre is köszönöm! Várom a válaszokat!
-
válasz
Interceptor #4691 üzenetére
Èrezhetően többet.
-
Interceptor
addikt
Hello,
DDR3 ramoknál a Command Rate-nek van még komolyabb jelentősége? Alapon 1333-on mennek a ramok 1T-n, ha beállítom az XMP profilt a ramok 1600mhz-re váltanak de 2T-n. Nyílván az órajel többet számít.
-
pipo112
őstag
sziasztok van 1 pici problémám a lapomba ami 1 asus m5a78l-m/usb3 van 3x 2gb ddr3 1333 mhz-es mushkin ram silver line stiletto heatsink -es ami csak 667 mhz -en szalad ez miért van
a procim fx 6350 a proci és alap is támogatja az 1333 at akkor mért nem fut azon ?
a válaszokat előre is köszönöm -
VGYke
addikt
Sziasztok! Most érzem úgy, hogy az ősöreg LGA1366 X58A + i7-950 rendszerem húzogatni kellene. Egy Gigabyte GA-X58A-UD7 lapom van 3db Kingston KHX1600C9D3K3/12GX rammal. Még soha nem húztam semmit, így minden kezdet nehéz.
Szerintetek a ram milyen 1600 feletti órajelet bírhat el stabilan, fesz emelés nélkül és "gyári" CL9 beállításnál? Ok, tudom, ki kell próbálni. De valahonnan egy stabil értékkel el szeretnék indulni és majd emelgetek ezt azt, ha működik. -
-
pifu76
tag
hát pl. a késleltetés 60.1 szerintem ez sok, vagy nem?
nem mondom 100% ra hogy rosszak, csak gondolom. de ha jók akkor örülök neki. de BIOS-beállításokban egyedül csak annyit állítottam hogy 1600-ról 1866-ra állítottam illetve az időzítéseket beírtam. de lehet hogy nem jó??
-
pifu76
tag
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni, mert nemigazán értek valamit.
Adott egy ASUS M5A97 EVO R2.0 alaplap ebben 2*4 GB GEIL EVO VELOCE ramok. GEV38GB1866C9DC.
a proci: FX 6100. az a problémám hogy AIDA memóriatesztje szerint elég rosszak az eredmények...
Ennek így kell kinézni? Valami beállításokat tudna valaki pontosan mondani? Nagyon megköszönném!!
-
Donvit078
tag
Szasztok na most egy nagyon láma kérdés cpu-z vel néztem a gépem és 1600mhz ddr3 ramra 800,1mhz ír ki a program, akkor ez most azért 1600mhz ketyeg ugye ?
-
Tito30
tag
Sziasztok egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy mennyire bírja a [Corsair Dominator] a melegedést mert ez kompatibilis a lapommal de terhelés alatt olyan forró alig lehet hozzá nyúlni. Valakitől kapatok valami infót ez ügyben? Hűtenem kellene őket?
-
Longhandd
tag
Sziasztok!
Kingston 4GB 1600MHz DDR-3 HyperX Blu ramjaim vannak. Olvastam, hogy mennek 1866-on.
Jelenleg 1.65V-on mennek 1600-on. Feszt növeljek és mekkora értékre, hogy menjen 1866-on? -
Sziasztok!
Vélemény a két ramról ?
TeamGroup Xtreem LV 8GB (2x4GB) DDR3 PC3-22400C12 2800MHz (TXD38G2800HC12DDC01)
vs
Avexir MPower Red Series 8GB (2x4GB) DDR3 PC3-22400C12 2800MHz (AVD3U28001204G-2CI) -
HCsaba87
tag
-
korcsi
veterán
1866MHz-es 1,5V-os Corsair Vengeance-t hűtőbordája nélkül használ valaki? Ha még nem, ajánlott?
-
Pucma
csendes tag
Miért nem tudom beállítani a RAM órajelét?
CPU: Intel i5 3570k
Alaplap: Asrock Z77 Pro4-M
RAM: Kingston HyperX Predator 2400Mhz
Az lenne a probléma, hogy alapból a RAM-ok 1333Mhzn futnak.
Ha beállítom a 2400Mhz-s XMP profilt, elmentem, és amikor újraindulna, mindig leáll. Utána megcsinálja ezt még egyszer, aztán visszaállítja alaphelyzetbe. A BIOS a legfrissebb.
http://upload.hardver-teszt.hu/imgs/tests/2012/516/kingston-hyperx-predator-9-b.jpg
A kép alapján megpróbáltam manuálisan beállítani a RAMot, de a tWR-nél a max érték 16 lehet, tehát nem tudtam beírni a 20-at. Lehet hogy emiatt nem megy az XMP profil?
Hogy tudnám megoldani hogy 2400Mhz-n menjenek a RAMok?
A válaszokat előre is köszi. -
Sziasztok!
Erről F3-2400C10Q-16GZH tudunk vmi tuning infókat ?
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
Mivel tudom le ellenőrizni hogy a memóriáim stabilan futnak az adott sebességen az adott órajelen?
Milyen programmal? -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
TestamentDNR #4655 üzenetére
Memtest86+ [link]
-
TestamentDNR
aktív tag
Sziasztok!
10 év után újra összeraktam magamnak egy gépet, és némileg
lemaradtam a technikai fejlődésben.
Asrock FM2A55M-DGS + AMD A10-5800K processzor.
Ramok: 2x2GB AMD Performance Edition Patriot DDR3 1333MHz.
BIOS-ban átállítottam 1600MHz-ra. AIDA64 Memória olvasás tesztjén 1600MHz-t mutatott.Milyen programmal lehet ellenőrizni, hogy ezt biztonságosan viszi-e? Kell ehhez feszt emelni, vagy ha nem történik semmi rendellenes, akkor csak örüljek, aztán kész?
-
MiklosSaS
nagyúr
Ezek a ramok [link] passzolnak az adatlapomon levo alaplaphoz?
Tulajdon kepen jok ezek a ramok ? Ha nem mit ajanlotok 2 x 8 gb kivitelben 1866 mhz-en folul ? -
Memtest stabilitas tesztre is jo. Szoval ha csokkentem az idozitest es mar nem birna akkor is kidob hibaval? Magyarul nem rossz a modul csak kivancsi vagyok meddig lehet levenni az idoziteseket.
-
Eléggé meghalt ez a topic.
-
Sziasztok!
2666MHZ ramok után érdeklődnék...
Ár és tuning tekintetében melyek a legjobbak ?
Szerintem 2x4Gb is elég lesz,de ha van vmi állat 16Gb cucc,akkor az is jöhet. -
GNKING
tag
Sziasztok.
Érdeklődnék hogy valakinek van-e tapasztalata ezzel a rammal tuning terén? Adatlapomon a konfig, 4db van betéve 1,2,4,6-s slot-ba.
Üdv. Gábor.
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
Szeretnék segítségeteket kérni egy memória problémámmal kapcsolatban.
Összeraktam pár hónapja az új rendszeremet amit az adatlapomon el olvashattok.
Lényeg az hogy a memóriákat 2400Mhz használom.
A gondom az hogy újraindításkor mindig kiírj az alaplap egy 23-as hiba kódot.
Ilyenkor csak reset gomb segít majd újra indítás után egyből indul is a gép szépen 2400Mhz-en.A gond az hogy ezt mindig el kell vele játszanom újraindításkor.
A memóriának 1,65V adok amennyit kell és 11-13-13-30 időzítésen üzemel.Ha a memóriát leveszem 2133Mhz-re akkor simán megy, gond nélkül újra indul úgy hogy az időzítéseket is auton hagyok.
Amikor elindul a számítógép akkor már semmi gondja nincs, tehát hibát nem csinál, bármit lefuttatok rá, nem fagy ki semmiben.
Gondolom ha a memória nem bírná a gyári 2400Mhz-et akkor ez Windows alatt is kiderülne.Az alaplap folyamatosan a 23-as hiba kóddal fáraszt.
-
csepelmatyó
csendes tag
Sziasztok olyan problémám van hogy a haverom adott nekem egy 1GB ddr3 1333 kingmax ramot , nekem van egy 4GB-os kingston hyperx ramom betettem mellé és már indításnál lefagyott ha csak az 1 gb ram van benne akk elmegy a windows betöltéséig majd újraindul , de elvileg jó a ram mert memtestel 4 óráig volt futattva és nem volt hiba a haveromnak meg működik másik ram mellett és nem volt vele gond . alaplapom gigabyte 770t 3dl.
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Máshol is feltettem a kérdést, de ezt a topikot csak most találtam meg bocsi. Szóval:
Adott 4*2 giga corsair vengenance 1600as ram. Most 1,5 volton mennek 1600 9-9-9.-24 t1. Mennyire lehet ezeket tuningolni, és érdemes-e? Akár csak pontvadászat erejéig is? Pl 3dmarknál számít, hogy 1800on mennek, vagy esetleg jobb időzítéssel? Esetleg hétköznapi használatban van értelme?
köszi -
mgm81
aktív tag
Siasztok
Nem tudok hová fordulni, így írok ide.
Van egy konfigom, amide kicseréltem az alaplapot, és a CPU-t.
Semmi mást.
Nem indul a gép, és nem lehet telepíteni.
Elindul a telepítő, de a vinyókra nem engedi a telepítést és a formázást sem.
Pedig együtt szedtük szét a gépeket mind a kettő ment.
Egy harmadik géppel formázta, és telepítettem egy új vinyót, de ugyan az a probléma.
Lehetséges hogy a rammal nem kompatibilis a lap?
Mást már nem tudok kipróbálni.
Csak az lehet szerintem.
De mielőtt vennék megszeretném hallgatni más véleményét is.
Alaplap:ASUS F2 A85-M
CPU: A8 5600K
rAM: Kingmax ddr3-1600 8gb flgg45f-d8kmb nees -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie #4642 üzenetére
Közben megoldottam, már csak a "tuning" a kérdés.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
El Kebir #4641 üzenetére
Köszönöm, megnéztem, akkor viszont nem stimmel, mert ezt mutatja.
Most a BIOS-ban "auto" a RAM beállítása. Ha viszont 1333-ra állítom, akkor már nem jutok túl az UEFI-n.
-
El Kebir
őstag
válasz
BomiBoogie #4640 üzenetére
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Sziasztok!
Ebben a topikban még nem jártam, de remélem, itt is jó a társaság.
A kérdésem a következő: van nékem Kingmax RAM-om, 2x2 GB 1333 MHz-es. Az AIDA és mindeféle viszont ezt mutatja.
Tehát zárójelben a (667 MHz). Ez rendben van? Azért van, mert DDR = Double Data Rate, tehát kettővel megszorozva jön ki a valós jel?
Esetleg BIOS-ban lehet ezt még feljebb húzni vagy állítani valami időzítésen? Az FX szereti a gyors RAM-ot.
Köszönöm.
-
vbbb
őstag
Ja még egy dolog...AMD II Phenom X4 965 3400MHz@4000MHz mellé milyen sebessgéű ramot érdemes venni. 1333MHz-es van benne, de ha le kell cserélnem akkor állítólag még az 1866MHz-s is belemegy a lapomba.(adataimnál)...bár ezt egy kicsit furcsállom.
-
vbbb
őstag
Közben kiderült, hogy nem tudnak ugyan olyan ramokat adni mint ami nekem van...a régi ramjaim 1.65V-n tudják produkálni a 7-7-7-24-es időzítést, de olyat kapok ami 1.5V-n üzemel ugyan ezen értékekkel...meglátom mi lesz tuning terén. Lehet le kell cserélnem 4x4Gb-os modulokra inkább.
-
marci9464
csendes tag
válasz
marci9464 #4635 üzenetére
bocs nézegettem még egy kicsit és elnéztem valójában 800Mhzn meg 1600helyett és 900Mhzn 1800helyett tehát mindig pont a megadott érték felével :S de nem hiszem h a megoldás az lenne hogy felveszem 2800ra ami a max ha jól emlékszem azért h legalább 1200Mhz vel menjen :S előre is köszi a segítséget!
Üdv Marci -
geckowize
őstag
Hello
Az miért lehet, hogy a 2x4GB Corsair Vengeance DDR3-1600 Kit-emből a windows csak 6,97 GB-ot ír használhatónak? Attól lehet, hogy tuning miatt elég sokszor volt kékhalál/restart/fagyás stb? Milyen okai lehetnek ennek? Mikor a szorzózáras procit tuningoltam és ref clockot emeltem ugye, akkor volt olyan is, hogy csak 3,97 GB-ot látott! Mitől vannak ezek? -
marci9464
csendes tag
Hellósztok
KINGSTON 4096MB HyperX Blu DDR3 1600MHz CL9 KIT ilyen ramom és kellene egy kis segítség
Az alaplap(ASROCK Z77 Extreme4-M) auton 1333Mhz re rakja de persze ez nem baj ha manuálisan átállítom 1600Mhz 1,65V 9-9-9-27 re akkor meg szépen a hivatalos beállításokkal
Viszont a az élményindex az 5,9et ad rá ami elég ramaty és az aida64 szerint valójában csak 666Mhzvel mennek :S próbáltam húzni 1800Mhzre és elindul a gép semmi változás! valami ötlet esetleg? Win7 64bit van a gépen
Köszi előre is! -
vbbb
őstag
Hmmm....akkor szerinted jobban járok ha 1467MHz-en (2x2Gb 9-9-9-25-1T) járatom az 1333MHz-s (2x2Gb 7-7-7-24-1T) ramjaimat? Éppen keresgélek valami programot amivel tudnám tesztelni a CPU+RAM teljesítményét ennek kiderítésére...
(Most küldtem vissza gariba a másik 2x2Gb-ot mert megadták magukat...ezek is bírták a nagyobb MHz-t csak 2T-ben ugye.
)
-
krx21
nagyúr
válasz
daveoff #4631 üzenetére
Szerintem a jelenlegi beállításod kifejezetten jók! A DDR3-mas moduloknál teljesítmény szempontjából a frekvencia jobban számít az időzítésnél... Én nem próbálkoznék 2000-en csak lassabb lenne még jobb időzítésekkel is... Esetleg a 2200-at megpróbálhatod hátha? Necces...
-
VGYke
addikt
A Prime95 blend is megvolt:
Ezek szerint leszállhatok a memória probléma gyanúról és ezen probléma okát máshol keressem? -
BalaNce87
addikt
Na megtettem amit meg kell és hát itt az eredmény...
A két modul közül az egyik úgy néz ki feladta vagy már szar volt eredetileg is. Legközelebb első dolgom lesz a vásárlás után lecsekkolni ezzel a programmal a modulokat.
Szerintetek ha mailben elküldöm vagy pen drive-on elviszem nekik a fotót azt elfogadják bizonyítéknak?
Köszi a segítséget srácok! -
daveoff
veterán
-
-
krx21
nagyúr
válasz
BalaNce87 #4618 üzenetére
Tedd vissza és boot-olj be memteszt86+-al, teszteld ki... Valószinű valamelyik modul rossz.. Ha egyesével teszteled, megtudod melyik az... Ha egyértelműen kimutatható, hogy hibás, akkor cserénijük kell!
Bár ha az I-betüs cégnél vetted akkor ott szétteszik a kezüket és max átveszik, mindent a nagykerre hárítanak, semmit sem néznek meg! Te meg várakozhatsz napokig! Azon kívül, hogy kifizetheted és átveheted a terméket nincs semmilyen szolgáltatás! A szervizt még telefonon sem lehet felhívni! -
BalaNce87
addikt
Sziasztok!
Lenne egy újonnan felmerülő problémám. Valamelyik nap sleeping state-ből kékhalállal távozott a gép.
Onnantól kezdve nem volt képes bootolni a win7. A javítás se ment. A csökkentett mód se tudta betölteni a fájlokat.
Szereztem egy működő wint. Futtatom a rendszerellenőrzést, kék halál. Internetezek, kék halál. Beszélgetek öcsémmel, kék halál.
Mindig más hibakód, de gyanúsan memória (Memory management, IRQL not less or equal, stb). Utolsó erőlködésként kicseréltem a régi moduljaimra, de másik slotokba és láss csodát bootol a gép és azóta is hibátlanul megy.
Nem tudom, hogy a slotok lennének e a felelősek vagy ez esetben a modulok hibásak mindenképp? Nem rég vettem őket, alacsony feszes corsair mondulok és mindeddig mentek faján. Szerintetek vigyem vissza cserére? Fognak szívózni??? -
jeefoo
csendes tag
válasz
subaruwrc #4612 üzenetére
Ide raktam fel a képeket...
/dl/upc/2013-01/23/382187_jo66hxjqqnccbc5i_dsc0001.jpg
/dl/upc/2013-01/23/382187_brmzj1xexnppeex0_dsc0002.jpg
/dl/upc/2013-01/23/382187_bblpsyll8c7kwzb9_dsc0003.jpg
/dl/upc/2013-01/23/382187_dfxlkscn0aaglaed_dsc0004.jpg
/dl/upc/2013-01/23/382187_j0bakosrlsmcc2m2_dsc0005.jpg
/dl/upc/2013-01/23/382187_dj2j8etmv96cfawv_dsc0006.jpg -
jeefoo
csendes tag
válasz
subaruwrc #4612 üzenetére
Szia köszi a gyors reakciót és a segítőkészséget.
Akkor induljunk alapokról, ahol még tuti rendben van minden.
Minden beállítás auto, feszültseg szint is, és 1600MHz-re állítottam át a ramot. Így elindul.
A képeket mellékeltem, ezek alapján tudsz esetleg tanácsolni valamit számomra.A furcsa viselkedés alatt azt értem, hogy kicsit sipol valami a gépben. Szerintem a videókrátya lesz (gtx260), mert ez a korábbi gépben is fura hangot adott magából. (cicereg, elég magas frekin... (10KHz körül, de nem lényeges most ez.))
Az UEFI-t hova telepítem, kicsit világosíts fel... Miért lesz nekünk ez jó? Az alaplaphoz adott cd-ről kb mindent feltelepítettem. Lehet, hogy közte volt? Mit kell tennem ezügyben?
Köszi előre is a beállításokat, meg a magyarázást, segítséget.
-
subaruwrc
félisten
hello
hát ahogy nézem ez a memória nincs benne a qvl listában ( qualified vendor list ) úgyhogy ha nem is lehetetlen de nem lesz egyszerű dolgod
legyen fent a legfrisebb UEFI a lapon kezdésnek, az mindenképpen segít a kompatibilitásban
ezenkívül a cpu vtt / imc / vcsa ( ez össz 2 érték, nem 3 csak nem tudom milyen néven van neked ) állítsd át 1.1v-ra, hogy a cpunak biztosan ne legyen problémája az említett frekivel
ezek után a memória gyári értékeit - 11-13-13-35 stb és 1.65v-os feszültséget
ezek után mondjuk az 1600 aztán ha sikeres, 1866 és így tovább órajeleketaz alatt mit kell érteni hogy 1600 on fura a rendszered ?
memória beállítások fülről kellene csinálnod egy screenshotot, hogy miket lehet állítani, aztán többet tudok segíteni
-
jeefoo
csendes tag
Sziasztok,
Az alábbi kérdésem lenne, vettem egy asus p8b75-v lapot, van rajta 4 ddr3 foglalat. Vettem bele 1 pár kingston hyperx ramot (khx24c11t2k2/8x) ami elvileg 2400MHz-ig bírja. A proci egy i7 3770k. A bajom az, hogy 1333MHz-en hajlandó futni.
Próbáltam manual beállításban, feltoltam a feszkót 1.65V-ra, meg amit tudok a ramról az a cas time, azt belőttem 11-re, megpróbáltam 1800MHz-en futtatni, de nem indul el a gép. Max 1600on, de már ott is fura dolgok vannak. Bios a legfrissebb. A lapkakészlet b75, esetleg ezzel lenne gond? ELméletileg nekem ír 2800mhz-et is ha manuálban nézem a sebességeket.
Próbáltam 2 db xmp profile-t, az egyik 2 GHZ, a másik 2.2 semelyiksen sem indul el.
Segítsetek, hogyan tudom beállítani, mert kicsit zavar a dolog... Mit csináltam rosszul? Vegyek másik alaplapot, mert ezt benéztem, vagy mi?
-
VGYke
addikt
Köszönöm! Memtest86+ "túlvagyok":
A prime95 csak 1 órát futott, addig nem volt probléma. Az IntelBurnTest kb. félórát "max"-on, ott sem láttam hibát.
Kezdjek megnyugodni, vagy melyik tesztet futtassam tovább? Vagy felesleges a kínzás, a memóriók jók, máshol keresgéljem a problémám megoldását?
(Mondjuk proci hűtő ügyben megnyugodtam már, mert CoreTemp szerint egyik teszt alatt sem ment fel a 0. mag hőfoka 69 fölé, a 3. meg 62 fölé) -
totyino77
tag
azonos időzitésel cr1 vagy cr2 ramok a gyorsabbak?
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok. Van egy ASRock 970 Extreme 4 es lapom benne AMD FX-6200 as proci és egy ilyen memória kit: KINGSTON 8192MB HyperX Blu DDR3 1600MHz CL10 KHX1600C10D3B1/8G
Elcileg a ramok 1600 mhz sak mint ahogy a nevében is benne van, de BIOSba meg Aida 64 ben is 1333 asnak írja őket. Hogy lehetne felvenni vagy felismertetni hogy ez 1600 as nem 1333 as ram? Milyen időzítés lenne a legjobb ennek a konfignak? Mert most auton van. -
VGYke
addikt
válasz
cyberkind #4601 üzenetére
Nincs húzva semmi, lapom fórumjában kaptam is egy ejnyebejnyét emiatt.
krx21: Jól benéztem a win4-et, csak ma visszaolvasva vettem észre, bocs!
Az általad javasolt Prime95 blend teszt, az az a teszt, aminek ez a fóruma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- Viccrovat
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest