Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Salvador20
őstag
válasz
FehérHolló #2972 üzenetére
csak ironizáltam róla, hogy még sok embernek dc-je, meg ddr2-je sincs, de már a határon van mindenféle újítás....nem kell komolyan venni mindent, attól megöregszik az ember
Mod: Meg ha 1X lesz türelmed és érdekel, keresd vissza az akkor beszólásom erről a quad dologról, akkor is csak hülyeség szintjén említettem meg semmi komoly dologra nem gondoltam, és igazad van! Fogalmam sincs, hogy mi áll a háttérben és nem is bírnám átlátni....ezért ülök én végfelhasználóként a gépem előtt és ezért nem egy fejlesztőcégnél vagyok valami nagyokos.....
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest