Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Őszköszöntő hardverkeverék
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
hova dobjam?
Neem, tegnap eldöntöttem, megcsinálom a vmodot. Ha már gyárilag is azt írják, hogy 2,45-ön futja a beígértet, csak kibír 2,5 öt.
Csak még azt nem tudom, hogy mivel fogom megmérni, mennyi is az az annyi fesz. Meg gyakorlati kérdésem van még, amire nem találtam választ. pl. hogy a biosban állítsam mondjuk 2,1-re és akkor az igazából 2,2 lesz vagy valamennyi, de ha 2,2 őt állítok be akkor már 2,3 vagy vmennyi? Vagy a vmod-tól folyamatosan 2,5 lesz és állítani sem lehet? Na meg ilyen és ehhez hasonlókDe ha már úgysem viszi el senki, nyugodtan elégethetem...
Aktív témák
Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Borderlands 4
- Disney+
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest