Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spank309
csendes tag
@pittbaba :Így éreztem én is kb. az első órában aztán egyre több video-t néztem főleg claverland-től. Aztán szép lassan mindenre rájöttem, játszható, de ez nem call of duty, ez a "való világ" Dayz.
Most jöttem le egy szerverről Chernoban voltam láttam 2 kermpert egy toronyban full Gear meg álca ruha, egyiket eltaláltam azt bementek az épületbe aztán szerintem ki is léptek, pedig ketten voltak, az ilyen elég gáz. De ma volt olyan is hogy tüzharcoltam valakivel ő is eltalált de én úgy találtam el őt hogy eltört a lába, nem tudtam kiszedni utána már és kilépett vártam fél órát és a hülyéje visszalépett. Aztán nyilt terepen sínezte a lábát, ki is lőttem a retekbe
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- World of Warships
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Windows Insider Program
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest