- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
kócos87
tag
Nekem most már szinte biztos, hogy a favorit fegyver a Moisin + AKSU-74 vagy esetleg Blaze 95. Ma déltől fent voltam estig és délután eszembe jutott, hogy össze kéne rakni egy AKM-et és kipróbálni PSO-val. Keresgéltem a helycrasheket de nem találtam. Erre felmentünk PVPzni és kb fél óra után lőttem 6 csávót majd találtam 2 PSO-t is. Az AKM fullos lett (Bipod, PSO minden ami kell). Hát mit ne mondjak nem nyerte el a tetszésemet, mert messzire valahogy nem adta. Egyébként kb fél óra után valaki sunnyogva fejbelőtt úgyhogy nem is túl sokáig tudtam élvezni a fegyvert. Nekem marad a mozin. 1 lövés 1 kill csak az a baj, hogy ha rögtön ruinedre vág mindent sokszor még fejlövésnél is. Talán még az SVD-t kéne kipróbálni, de lehet, hogy a scope miatt nem tetszett az AKM.
-
z0l1ka
aktív tag
Helló miazmá!
(Én sajnos nem tudok választ adni kérdésedre)
Egyet kell értsek az előttem szólókkal ,én is kihagytam jó pár hónapot de ahogy olvasgatom a hozzászólásokat nem is nagyon fogom elővenni újra a játékot
Ez a játék csak egy helybe toporzékol és nem halad sehova , olyan minta amatőrök fejlesztenék a játékot pedig ötlet az volt/van de sajnos a megvalósítás meg nem nagyon akar sikerülni.. hova lett az a rengeteg pénz ?! megnézném mennyi fejlesztő maradt no meg persze,hogy kik ők .. egyszerűen nem értem
Ha valaki ismeri a Rust nevezetű játékot , az is alpha na de azt fejlesztik és meg is van a látszata nem elcseszik.. Teljesen más már a game mint kezdetekkor.. a Dayz ahogy látom maradt ugyan az -
ez.g4me
csendes tag
Valszeg nem is kell megtankolni hiába mutatja hogy üres a tank ha beülsz.Ebben a pecsben aksira és gyujtó gyertára (glow plug) van szükséged ha kocsikázni akarsz.Ezt a 2 cumót a kamion inventoryjának felső részéhez kell csatlakoztatni
http://www.dayztv.com/pic/dayz-0-58-adding-plugs-battery-in-v3s-engine/
Sajna elég nehéz mind2 cuccot megtalálni, én egyszer bemákoltam de 5 perc autókázás után ütköztem és szétment a kerék így baszhattam mert nemvolt pótkerekem.Elég macerás egy valami
Magát a tankolást nem vágom, de láttam egy streamernél hogy teli kannával mászkál az autó körül de nem talál tankolás opciót
-
HartgeH3-2.8
addikt
..és olvastam olyat is, hogy béta fázisban 35 a teljes kiadás pedig egy három A címes árat azaz 45 eurot is elérheti a legvégén amikor "elkészül". Most adtak el belőle eddig 3 milliót. (amikor bejelentették előtte vettem meg pont,
lehet én voltam a 3 milliomodik balek), és még nincs vége. SzámoljPersze elmondják, hogy egy ilyen pénz mennyi fele oszlik, és 80 emberrel dolgoznak
akik egyébként mi a ****t csinálnak, de hát akkor is még szerény becslés szerint is irgalmatlan pénzek mennek be.Esetleg majd lehetne fordítani belőle némi optimalizálásra.
Szerk: ..de el kell mondjam, semmi más játék nem tudta vissza adni nekem a "túlélő érzést", egyedül a bugémia terméke. Ezért "kényszerültem" a vásárlásra. Jó lesz ez a naív usereknek, mivel nincs jobb....
-
Evome
senior tag
-
-
pittbaba
aktív tag
Értem! Én is mindig úgy érzem vágom hova kell menni mert lootot is találok azért, csak mindig vagy zombi vagy ember megöl, friendly szervereken is azonnal headshot ha military zone-hoz futok. De ha kitartással ez javul akkor tolom, csak már öreg vagyok fölöslegesen küszködni, érdekelt nem az e
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Trollok komolyan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest