Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Milyen videókártyát?
- Léghűtés topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen processzort vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
spank309
csendes tag
válasz
Gilthanas
üzenetére
Ja és még valami, itt ez a video eszembe jutott hogy ilyen is van. 252 slot van benne, jól emlékeztem majdnem
Itt ugyan nem lehet legörgetni gondolom full hd-ba játszanak, én viszont nem és nekem azért lehet legörgetni de a lényeg h mostmár akkor tuti h 252 slot van benne. -
spank309
csendes tag
válasz
Gilthanas
üzenetére
Igen én görgettem le, és nem egyszer, első alkalommal találtam egyet a nagy reptéren az erdőben felállítva
Kicsit vártam de nem jött senki és nem is volt ott senki így bementem, és volt benne egy benzines kanna amiben volt is benzin és volt benne egy telerakott táska is mp5 is volt benne
hát még szép hogy mindent elhoztam. Aztán utána rááltam erre a sátor témára kerestem magamnak 2x is sikerült és 100% biztos vagyok benne hogy 270 körüli slot van benne és le tudtam görgetni. Viszont nekem nagy szívfájdalmam hogy ha egyszer felállítottam valahova akkor az ott is marad azon a bizonyos szerveren és nem tudsz vele semmit csinálni, mármint összecsomagolni. A hátadon szerverről szerverre lehet cipelni de ha egyszer felállítod akkor az ott marad szerverindításig szóval semmi értelme egyenlőre a sátornak, ami nagy kár.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- World of Tanks - MMO
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Itt ugyan nem lehet legörgetni gondolom full hd-ba játszanak, én viszont nem és nekem azért lehet legörgetni de a lényeg h mostmár akkor tuti h 252 slot van benne.