- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Lunky88 #2259 üzenetére
Nálam is ez - igaz csak most kezdtem de 10 percet se élek mert a zombik a végtelenségig kergetnek...
Nagynehezen bezártam az egyiket az épületbe, erre jön egy másik
Amúgy mennyi a normális FPS ennél a játéknál ? Most átraktam SSD-re mert elég sokáig töltött, de így is van, hogy 30 FPS alá megy egy GTX 970-el. -
Gilthanas
aktív tag
válasz
Lunky88 #2201 üzenetére
Egyetértek, hogy nem komplex még a játék, de az "öldösöd a többieket" úgy néz ki, hogy ölsz, aztán 2 x megölnek. Megint ölsz talán aztán 2 x megölnek. Aztán nem ölsz senkit, de megint 2x meghalsz (Katonai területen nézve általában
És ugye folyamatosan mászkálni kell lootolgatni stb. Szóval nem fullad ez annyira unalomba, mert a harcok sokkal izgalmasabbak amiatt, hogy nem akarsz meghalni.
A járműveket én is hiányolom nagyon... V3-at sose találok, Heli crash siteot meg 7 hónap alatt egyszer találtam csak, akkor sem volt ott semmi..
Szóval ne írd le azért a gamet, mert nem uncsi öldösés van, hanem meghalósdi inkább
A BF4 valóban öldösős és az uncsi is annak ellenére, hogy vannak járművek. A 100x meghalok 1 perc alatt és újraéledek teljes gearben számomra az uncsi.
És tegyük hozzá, hogy jobban optimalizáltabb és hibamentesebb, mint egy Arma 3 mód. Még így bugos alfa verziójában is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy óra, két rendszer
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vicces videók
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest