Hirdetés
- Nyomtató topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
krammerka #5411 üzenetére
P5Q és P5Q-Pro azok gyengébb lapok ahoz ne hasonlítsd az UD3.at, Asus ból ha tuningolni akarsz min. P5Q-E kell de inkább Deluxe (16.fázis) és ezeknél sem mindegy ahogy az UD3R.nél se volt mindegy melyik bios-al teszteled szóval ha nem zongoráztad végig a bios variációkat, ne írd le a lapot én végig néztem és másik bios jó Wolfi procihoz és másik York hoz és nem a legújabb a legjobb!
azt meg már mondtam énis hogy Gigában jobban megy a proci mint ASUS.ban ezt nem tagadom az UD3R ben a Q9550.esem nek kellett 1,264 a Deluxe.ba meg 1,280. de aza plusz : 0,016.v amivel több kell az Asus.-ban engem nem izgat viszont az sokkal jobban hogy a gigában a valós 1,264.hez biosban kellett adnom neki 1,325.öt (bekapcsolt LLC.mellett, mivel ha kikapcsoltam az LLC.t HASZNÁLHATATLAN lett benne a Q9550.es ) az Asus.ban meg adok biosban 1,280.at és az Blend alatt is annyi lessz, no eza nem mindegy! de nemakarok most ezen vitatkozni! és mégegyszer mondom hogy gigában picivel kevesebb fesz kell a procinak ugyan ahoz az órajelhez viszont az MCH , VTT , PLL.nek meg gigában kell több kakaó ugyan ahoz az órajelhez szóval lenne min vitatkozni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bitcoin topic
- Robogó, kismotor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest