Új hozzászólás Aktív témák

• Zájec

veterán

(#4832) akoska07 :: persze hogy van különbség a 620 és a 850 között...
    mégnagyobbra van méretezve...
    az árkülönbségnél pedig a "modularitást" kell megfizetni...
    a modulárisnális szenvedni a kábelekkel... néha az is sok ami csak van, nemhogy mégtöbb legyen hozzá.... vagy nagy böszme ház kell hogy eldugd a nem moduláris vezetékeit , vagy "normal" házad van kábelrengeteggel plusszban.. ami tudja fokozni a rendetlenség hatását... és a " nem férek el " cimü szindróma....

(#4833) lipi67 :: erre már nememlékeztem pontosan...
    köszönöm az eligazitást... :B

(#4836) lipi67 ::"9650-es irreálisan drága, akkor már i7. Viszont ott meg ram-lap s még lefogató a hűtőhöz (ha van) stb.."
    egyébként a te esetedben a váltás nem is lenne annyira vészes mint ahogy gondolnád..
    a lapnál kellene "sokat" áldoznod , mivel a mostani kb 20k,, az X58 lap meg 50k..
    a q9400 árából kapsz simán egy i7 920-t, vannak korábbi darabok 45k-ért az apróban.. annyiért meg simán eladod a q9400-t... a ramoknál meg szintén nem kell plusszt áldozni.. 15k-ért kapsz jó 3gb kit-eket.. a ram az nem drága...

szóval ha most nem kéne befizetned a 30k büntit :O akkor simán válthanál i7 -s platformra...

"Ami meglepett most az 520-as és a620-as 12v-on uazt tudja. "
    ezt nem is figyeltem...

de egyébként hová kell az a nagy watt mennyiség :F
    amit linkeltem feljebb képeket, az elég meggyözö volt részemre hogy nekem nem lesz szükségem nagyobbra... :: 3db 4890 VGA és egy core i7 920 , ami 1.45v megy ( ez sem piskóta.. 8szál 1.45v feszen ) 575w vesz fel...
    most mikor lesz nekem 3db vga ? :N estleg 2db.... de inkább 1db...
    egyébként a core i7 sem vesz fel annyira vészesen sokat... nem kell annak annyi kakaó..

szüval a mostani 620-s is "feleslegesen sok"
    lipi-nek a 450 tápja is elbirna egy core i7 meg 2db 4850 CF-ba...

ezt a 620-t korábban vettem itt a PH-n 19k-ért... szerintem nem volt rossz vétel... :)

Új hozzászólás Aktív témák