- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Asztrofotózás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz barnam_ #10099 üzenetére
Bakker! Eb@sztam. Nem hoztam el Móni gépét.
Jó Neked! Igen, azt mondták az okosok, hogy holnaptól hidegebb lesz.(#10100) darál0w : Fáztál, mi? Nem jól csinálod! Vennél példát a "barátunkról"aki karácsonyfát csinál 1000 leddel a gépéből, na, Ő tuti nem fázik majd mellette.(láttam, hogy olvastad, kész van az a pali..)-
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Bagira01
veterán
Holnap remélhetőleg sikerül egy kis hd5850-es tesztet összedobnom. Persze nem e5200-al és g31m-es2c-vel. Lesz e8400 meg ep45-ds3 hozzája Csak nem bírtam megállni, hogy ne költsek, gépre
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Bagira01
veterán
válasz darál0w #10104 üzenetére
ep45-ds3p-nél 500 lenne a wall , mikor ds4 550 körül is megy quaddal Biztos nem a proci a wallos Annyi értelme volt eladni, h kb egy hétig abba az illúzióba voltam, h vége a pc-nek stb. Nem mint ha ez most hosszú távú döntés lenne, csak egy kis elcsábulás
(#10105) lizakattila: Nem tudom h így mostanság e8400-ból milyen darabot fogok ki. Kb 2 órán belül kiderül, remélem a bontatlan csomagolás ismét csodát rejt
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Bagira01 #10106 üzenetére
hát nemtudom igazábol. lehet ki kellene probálni egy másik lapban is.
1.24Val viszi ezt az 500as FSBt. és sok validot láttam 500 feletti, majdnem 600as FSBvel Q8200ről. nemhiszem, h kifogtam egy olyat, ami 500nál wallos lenne.
elcsábultál, megvetted, leteszteled, aztán joáron megválsz tőle?
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Bagira01
veterán
válasz darál0w #10107 üzenetére
Annyira jó áron nem, nem bukok az a lényeg
Pár napja volt apróba i7 860 ES meg asus p7p55d deluxe rohadt jó áron, az kellett volna nekem, de matek szóbeli vizsgára tanultam. Bizonyos szempontól szopás h lecsúsztam róla mert hirdetett árnál jó 20k-val többet ért, más szempontól viszont jó h nem a gép előtt kotlottam mert meglett a vizsgaHirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Bagira01 #10111 üzenetére
Hmmm..
Kíváncsi vagyok, főként azért, hogy mekkora különbség van a HD4870-hez képest. Esetlegesen megéri-e váltani. Bár most nem költök semmire.
Most vettem a karira egy AC TwinTurbo-t.. Legalább jóval halkabb, mint a gyári, közel ugyanazon a teljesítményen, bár a gpu jóval hűvösebb, az tény.
@Aggregátor: Jam, elvileg jön a hideg, gyakorlatilag meg megint lesz hó, aztán másnap meg elmossa az eső...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
lizakattila
senior tag
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #10102 üzenetére
Jaja..Elemlápának vagy szoláriumnak pont ideális lenne..
(#10103) Bagira01: Milyen meglepő..
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
darál0w
Jómunkásember
némeg. esik a ho, meg -2C, de nincs mit tesztelni.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Bagira01
veterán
válasz lizakattila #10113 üzenetére
2009.09.12 gyártmány. Vid elég magas 1,2625v. Viszont 9x445Mhz-en 1,16v-al fut a 3dmark06. Aztán hogy hol lesz stabil az meg más kérdés
-
lizakattila
senior tag
válasz Bagira01 #10123 üzenetére
Huh.. a vid tényleg nem alacsony (bár más prociknál már láttam, hogy mostanában "divat" a magas vid), de gondolom cserébe nem melegedős.
Annyira nem rossz darab, ha 1,16-on megy a mark06, 1,2v körül talán stabilan is tudja a 4GHz-et. Marad Nálad annyi ideig, hogy ezt is megnézd, vagy csak kifejezetten tesztre van?[ Szerkesztve ]
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
lipi67
nagyúr
válasz lizakattila #10124 üzenetére
Hát ez az. 1-2 hét max. szerintem
Kíváncsi leszek, mit tud prime alattGeri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
lipi67
nagyúr
válasz hackeeeee #10126 üzenetére
Nem, nem iszunk, csak ismerjük. 800/1050 atz jónak számít? Én meg ki akartam dobni egy 820/1010 miatt.
Joccakát Neked!Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Bagira01
veterán
válasz lizakattila #10124 üzenetére
Egyelőre most reggel, 10 perc linx-et néztem 1,184v-al okés volt 9x445-ön. Ha hazajöttem megnézek egy 20 köröset aztán primeolok is Szerintem 1-2 hétig meglesz a proci, mert az e5200-at elviszik és addig ez marad.
-
lipi67
nagyúr
válasz hackeeeee #10129 üzenetére
Az egy dolog, hogy ha ramokat meddig húzhatod, ha a gpu nem megy 820 fölé, nem sokat ér. Én most kezdek kinlódni vele..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz lipi67 #10130 üzenetére
Nekem stabilon ahogy használgattam úgy tűnik, hogy 800 a max, talán még pár mhz van benne, de nem akarom határon hajtani. Egyszer próbáltam 810-et, ott nem volt hiba, de 815-ön már volt amikor beállt a kép, amit ugye írtam régebben.
Hát vmennyit azért ér, mert így hogy 4000 helyett 4200, ez átlagosan 5, valahol 10FPS-t jelent játékban.
Véleményem szubjektív...
-
Bagira01
veterán
válasz Bagira01 #10128 üzenetére
Lefutott a linx 1,184v-al. Nem egy bajnok proci, de lehetne sokkal rosszabb is, ha csak a vid-ből indulnánk ki. Valami olyasféle lehet amilyen az első jobbfajta e8400-em volt, ami akkor még piszok jónak számított. Szóval a 4,5Ghz-et olyan 1,328-1,344v körül viheti
-
Bagira01
veterán
-
johniee
senior tag
Jól láttam, hogy kulerr is E3200-at vett? /OFF
"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
barnam_
nagyúr
Na az új hűtővel már stabil 4Ghz-en bios 1.2875v-al, úgy tűnik tényleg a 70+°C volt sok neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest