Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csana

senior tag

válasz Zolás #10991 üzenetére

Ja igen rosszul emlékeztem :) 25K-n van az alap rate. A kivételek közé már korábban beraktam az egész steam mappát, hátha segít, de nem javult a dolog.

Nemrég felmentem a HUN MooN War szeróra. A kereső 25 latencyt írt, de miután beléptem, egy-két másodperc múlva zsupsz már 500-fölött is volt (HL2.exe megint kitett magáért). Na gondoltam hátha a gugli majd talál nekem valamit. Még szép, hogy ha valamennyire hasonlítana is a problémám egy tárgyalt dologra, ott ilyen válaszokat adtak a gyereknek:

- Azé laggol, mer olyan szerverre akarsz csatlakozni ami messze van. A keresőben az alacson latencys szerókra csatlakozz ( :W alap)
    - Vedd meg eredetiben. (Hát csak gratulálni tudok azoknak akik törtön nyomják)
    - Kapcsold ki a le/feltöltő programokat/MSN-t (LOL alap)
    - Szar az internet szolgáltatód (ROFL minden ok)
    - Videókártya driver ( :F LMAO nem az fps-el van bajom)
    - A tűzfalad nem engedi át. (Épp ellenkezőleg)
    - Router / Modem restart kell. (Naponta többször is megvolt)
    - Portok rosszak (Az a furcsa, hogy semmi más nem szarakodik csak a css. Máshol sincsenek külön portok belőve, és úgy érzem itt random van ez a latency megugrás. Plusz nem is megy semmi amivel ütközhetne)
    - vírusírtó okozza (erre gyanakodtam eleinte, de nem történt változás miután kivétel lett a source)
    - Szerver oldali gubanc (Nem 1 szerón csinálja, igaz eddig csak magyarokat próbáltam)
    - Kodekek miatt (nem használok kodekpakkot: Divx+AC3)
    - Rate-ek miatt van (Elvileg azok jól vannak belőve)
    - Tölt a winfos/vírusírtó (Nem csinálnak forgalmat ezalatt, viszont a hl2.exe az annál inkább)
    - Blob file törlése utáni verifi megoldja. (Nem oldotta meg)
    - A letöltött plussz tartalmak kavarnak be (Korábban minden ilyesmit letöröltem mappástól)

Azthiszem marad a komplett reinstall, de még picit kutakodok, mert édekes egy jelenség.

Új hozzászólás Aktív témák