Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
VinoRosso
üzenetére
Á!A látszat csal!Felügyelet alatt történtek dolgok velük,s nem durr bele módon.
Ez a 8400-es meg..bír mindent,ez egy mutáns.nyitott ablaknál 1,8v-on is menne..hogy mennyit nemtom,Most végre van jó lapom(illetve jobb mint ami volt,csak a memóriák nem bírnák,majd orvoslom)
Katt 777: Miért morogsz barátom?
Tudod jól,nem beszélnék és senkit se rá.Uúgy ,mint ahogy azt is,hogy nem kihajtás(vga)miatt,se a nagy teljesítmény,hisz ki se használom alapon se.1xüen szórakoztat és tesztelgetek ezt -azt.S utána megy minden alapra,nekem az is bőven sok.Majd valamelyik nap megnézem,h mennyi kell most nekem 4GHz-hez,kb annyi mint Neked ,de engem az 5GHz-es fesz érdekelne most.A Mushkin csalódás,a Patriot kellemes meglepetés volt,%Ghz felett viszont megint min.Reaperekre van szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tudod jól,nem beszélnék és senkit se rá.Uúgy ,mint ahogy azt is,hogy nem kihajtás(vga)miatt,se a nagy teljesítmény,hisz ki se használom alapon se.1xüen szórakoztat és tesztelgetek ezt -azt.S utána megy minden alapra,nekem az is bőven sok.Majd valamelyik nap megnézem,h mennyi kell most nekem 4GHz-hez,kb annyi mint Neked ,de engem az 5GHz-es fesz érdekelne most.A Mushkin csalódás,a Patriot kellemes meglepetés volt,%Ghz felett viszont megint min.Reaperekre van szükségem.