Köszönöm! 
Ez a cooler kétféleképpen fér be a kis házba. Jelenleg a lamellák kereszthuzatában a RAM van, alatta pedig az alaplapi chip kap a levegőből, de lehet átfordítom hogy a VGA paneljét hűtse.
Igazából a VGA hűtésével voltak gondjaim, mivel zárt házban a VGA felfelé nyomta a meleget, melegítve a ház hátsó lemezét, illetve a közelében lévő HDD-t.
Ezt kompenzálva egy 8cm es ventillátort raktam be hátra, amely befelé szívja a levegőt , át a CPU cooleren végig a táp 12cm -es ventillátoráig ami kifelé nyoimja a levegőt, így kialakítva egy szélcsatornát. A hdd 32, a CPU pedig 50 fok helyett 38 alapjáraton, terhelve pedig 45-47 úgy, hogy a ventillátorok ~1400 as fordulaton mennek, amit én állítottam be a bios-ban állandóra. Direkt kerestem az optimális beállítást, hogy halk maradjon a gép.
Ezeket a hőfokokat úgy produkiálja, hogy rajta van a gép teteje! Ha leszedem csökkennek ezek a hőmérsékletek is.
1 slotos VGA coolert keresek most, de nem nagyon van kínálat. Megmérve kb. 18 mm ami kényelmesen elférne. Annyit csináltam most, hogy a VGA gyári hűtőjének fekete alu burkolatát leszedtem, így nyertem még 4 fokot... most kb. 84 fokos a vga terhelve, alapjáraton pedig 62.
Igyekszem megőrizni a ház eredeti állapotát, nem nagyon hajlok az átalakítás felé...
Itt vannak az ígért képek:

[ Szerkesztve ]