Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Pánik a memóriapiacon
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
MZsoltee
üzenetére
Nem is erről van szó. Lehet én vagyok a naiv de egy olyan ramra, amire az van ráírva, hogy 1066, elvárható, hogy menjen 1000+Mhz-t. Az meg, hogy egy 1066-os ram megy 1100-at, erős túlzással sem nevezehtő "jól megynek"-nek.
Ez kb. olyan, mintha azt mondanánk, hogy Egy E8500-ös, ami viszi a 3,2-t, jól húzható, mert viszi a 3,2-t. Hiszen nem az a lényeg, hogy 2 Ghz-es a proci, és az viszi a 3,2-t, vagy egy 3,0 Ghz-es viszi a 3,2-t, mert a lényeg, hogy megavan a 3,2? Attól, hogy az eredmény jó, mert megvan a 3,2, attól még nem szép eredmény egy 3,0Ghz-es procitól.
Így egy 800-s ramtól szép eredmény az 1100, de egy 1066-ostól szerontem nem nagy durranás, és +40Mhz-es tuninggal kijelenteni, hogy "jól mennek", szerintem elég gyenge érv...De lehet én gondolom rosszul. Itt szó sem volt az ár/érték arányról, csak a "jól mennek"-et tartottam túlzásnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest