Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
milbo
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
A kettes számú gépben a proci és a memó mentek 433-at.
Szerk: a 6750 és a kettő Geil ment 433-at
-
Mankó
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Viszont az a CSX "csak" 800as, s 2gb-s modul esetén nem biztos, hogy vinni fogja azt az 1000+-t.
A jól megyet meg arra írtam, hogy valakinek egyszerűen nem megy együtt a 4, max 800on. Ahhoz képest viszont egész jó az a +40Mhz. -
Mankó
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Majd ha tuningolsz 2gb-os modulokat, vagy 4*1Gb-ot együtt akkor megváltozik a véleményed.
2*1Gb esetén persze mások ezek a felállások. Mentek ezek 1200at is, csak sokat kellett volna sz@rakodni a beállításokkal. De ment. S ha belegondolunk, hogy db-ja 4ezer alatt van, akkor ezek igen is szép eredmények. -
MZsoltee
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem az a lényeg mi van ráírva hanem hogy mennyibe kerül. Kit érdekel amarketing, az a lényeg hogy 1000+on megy és ennyiért nincs mégegy memória ami ez tudná, enniy
-
MZsoltee
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem az a lényeg hogy 800as vagy 1066 hanem hogy 1GBot megkapsz 4kért vagy az alatt és stabilan mennek 1000+mhzen.
-
old gray
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
A csere-ramokat nem teszteltem, lehet egy próbát megér!

-
old gray
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
A memória téma elég zűrös, egy kedves PH-s félisten b.szik gariztatni a ramjaimat (tönkrement 2x1GB/1066 Goodram Pro) és csereramként (amíg a gariztatás folyik) kaptam 2x1GB/1066-os kingmaxot, ami 1,9V BIOS, ~1,85V valós feszen megy, azaz messze nincs túlfeszelve, sőt.....
-
old gray
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
A ram:fsb arányra gondolsz mint hiba okára? Tehát pl. az aszinkron mód lehet a bűnös? (cpu: 9*400=3,6GHz, ramok: 400*2,5=1000Mhz).
-
old gray
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nekem hasonló problémám van: az első gépindítások átlag fele sikertelen, a windows desktop megjelenik de a start menü, stb nem és így, lefagyva marad a rendszer. Csak reset segít, de utána minden simán megy.

-
nike_
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Az szép.

Akkor neked jó kis proci volt az az E6750..

-
nike_
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Hm, akkor bocs, én csak hiedelmek alapján mondtam.

Tehát akkor BIOS-ból kb. 1.55-öt adtál neki?
-
törölt tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Magfeszültségre gondolsz?Everestben 1,35V
-
törölt tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Normal CPU VCore:1,35V
CPU VOltage Control:1,5VEzt kérdezted?
-
Ribi
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ahogy neztem neked 6 fazisu a lapod ami ha joltudom jonak szamit, de kitijja meg milyen tenyezok szolhatnak bele.
-
Ribi
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ha alap feszen huzod akkor is jobban melegszik, valszeg kis feszt kell adni meg a tobbi alkatresznek is, de nem ertek nforces lapokhoz.
Sajna lap es lap kozott sok a kulonbseg. Van amiben kevesebb fesszel is tovabb megy egy proci. Előzőleg milyen lapban volt tesztelve 3,6-on ?
1.328 valos fesz volt gondolom, te mennyire allitottad be biosban ?
Cpu-z sokszor teljesen fals fesz erteket mutat, szoval arra alapozni nem biztos hogy erdemes. Eloszor probald meg joval magasabb feszen, aztan nezd meg hogy ugy elindul-e egyaltalan, ha ugysem, akkor legalabb tudod hogy nem a cpu feszel van (csak) a gond. -
atilius
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem rossz ötlet. Milyen irányban gondolkodjak? Crucial? OCZ?
-
atilius
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem mondtam, hogy nem örülök. Csak hát mindig benne van az emberben, hogy feljebb tolja a korlátot.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Lehet akkor az volt,amit mondtam neked.Vagy siman csak tulmelegedett valami.1-2 fok is rengeteget szamit....
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher
üzenetére
FSB overvoltage-nek is adhatnál 0,1-0,2V-ot. Meg MCH-nak 0,2V teszt erejéig, hátha kiderül, hogy hol van a gond.
-
RockHaRD
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
tegnap még ment, de most nézd meg a képeket
3ghz-en is fagy -
Qru
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher
üzenetére
Északi híd angol rövidítése. Az alapfeszen megy ugye, most? +0,1-0,2V-al nézd meg, hátha segít. FSB Overvoltage-is alapon van gondolom a bios-ban...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher
üzenetére
1,472V nem gáz, ha meghőfokok rendben vannak. Hogy érted, hogy kevés a fesz? Eddig ennyivel stabil volt 3,6-on? NB-nek mennyi feszt adtál? Lehet kéne oda egy kis fesz...
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Csinalj mar egy cmos cleart legyszi.Elofordul neha segit ilyen sikertelen tuningprobak utan.
cd-re kiirt memtest.Lapod topikjaban nemreg linklte valaki.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Akkor memtestel tesztelj egyet,(ne a winessel,bootolos a faca) 5-os tesztet hasznald,az viszonylag hamar kidobja a hibat.
Nincs melegebb a kecoban a szokasosnal?Cpu orajelbol is vehetsz vissza kicsit,hatha megoldja. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher
üzenetére
Meg ne mond, hogy túlhajtva volt! Nem is fogalkoznak onnantól a dologgal. Csak add a naív, hozzá nem értő júzert. Nem tudod miért, de hibázik. Ha alapon is csinálja akkor cserélik. Viszont a 2,1V 900-on nem óriáés tuning ennyit bírni kéne a ram-nak (évek óta használok így egy Geil Value-t és kutya baja sincs).
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Adj neki meg feszt,ha megjavul akkor faradnak.Ha nem akkor mas a gond.
-
rob210
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ott bizony valami visszaadta a lelkét a gyártósornak.
Illetve a másik lehetőség, hogy a hűtéseddel történt valami.
Nekem pl most lett újra összeszerelve a vízhűtésem, egy alapos takarítás után.
Évente egyszer szétszedem és mindent kipucolok.
5°C al lett minden hűvösebb.Ez a levegővel is előfordulhat, ha pl nagyon poros a rendszer az rontja a hőátadást.
-
subaruwrc
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
elfáradtak a ramjaid....milyen feszen mennek?
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Prime-t is próbáljátok ki, Orthos eleve béta, és eleve régi.
-
BPFeri
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
.. elég ha a masinát kiteszed a teraszra, Te meg belül kucorogsz az ajtóban igy mégsem teszed ki magad a szomszédok "hülye tekintetének"

-
dokar
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
ha kinyitom az ablakot, akkor nekem is lefut

-
kraven54
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Vagy folyékony nitrogén sem rossz azzal garantált a -100 fok alatti stabil hőmérséklet 1 nap orthos után is

-
booz
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
1,5v hoz már izmos léghütés kellene vagy víz az ugy a biztos nem

-
kraven54
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Az nem kis drop ja
Amugy meg szerintem sem ér meg az a pár + mhz annyi feszt, ha csak nem az a cél. (mármint a tuningpotenciál). De halottam már olyan 6750röl, ami 3,4et tudott max.( A tulaja szerint persze) -
Gorneck
legenda
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ennyit tud azon a szorzón a proci...de mehet 1,5-1,55 neki...de ez már elég sok fez ahhoz, hogy megérje vele a pár fsb-s küzdelmet...
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ezek szerint valóban nem a RAM-ok limitálták a tuningot. Az 58 fok idle, load vagy stresszteszt alatti hőmérséklet? 1.5 - 1.55V-t még kaphat tesztek erejéig, ha nem megy túl magasra a hőmérséklet - Prime alatti 70 fokig mehet- de ennél többet ne adjatok neki.
-
kraven54
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Jóaz. Amugy a GEIL akkor se indul ha keveset kap. Szoval az semmit nem jelent , de 2.2ön mennie kell 900on szvsz.
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nekem 2db 80-as hőtötte a memókat, amikor a benchmarkokban való villogás foglalkoztatott, emigyen. Légszállítás szempontjából nem tudom mit tud a linkelt hűtő, de szerintem simán elég lesz az is, lényeg, hogy vmi fújja rájuk a levegőt, ha valóban az a gondjuk. Mondjuk én 2.65V-n hajtottam őket, amikor elkélt a 2 venti.

-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ideiglenesen dobhat rájuk egy 80-as ventit, és hamar kiderül, hogy ez volt-e a bibi.
-
kraven54
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Csáo! Fura mert nekem 4x1gb Geil ultram van (800) és mind2 megy 1000et is 5,5,5,15el külön teszteltem. Kap elég friss levegöt a ram mert geil nagyon tud melegedni nekem venti hüti, ha nem akkor fagy enyém is.
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Proci szorzót visszavéve néztétek feljebb a RAM-okat?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
1 óra 20 perc 3,5-ön hiba nélkül...
Igazából nem akkora a különbség, de ugye a Ram most 876-on megy...én is úgy gondolom, hogy "elvileg" bírnia kellene. -
Powerer
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Az adataid közt úgy látom, hogy csak 400W-os tápod van. Esetleg ez is lehet próbléma, ugyanis egy ennyire felhúzott proci akár 20W-tal is többet vesz fel és elnézve a cuccaidat szüksége lenne annak a gépnek egy 500as tápra, de nem okoskodni akarok.
-
Larry303
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
2,2V körül már biztosan bírniuk kéne 900on cl5ben...ezen a strapen ahol most vagy mi a def trd és mi az aktuális?
everest alaplap/lapkakészlet performance level ként meg találod...
és pontosan hány voltot kap az északi most?
memtesztel is nézted már mi ahelyzet??? -
Larry303
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
lehet, ho az ram lesz...hány modul van a gépben?
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
MCH, CPU. Mien időzítéseken próbáltátok?
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
MInden mást kizártatok, csak a memó maradt? Szerintem nyugodtan mehet nekik 2.2V BIOS-ból, elég lusták a Geil-ek. MCH, iesmik? Időzítések manual-on 5-5-5-15-ben?
-
BPFeri
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Szia !
Az NB vagy MCH -nak pici +feszt adni és ujra tesztelni a jelenlegi beállítást.

-
Zé_Mester
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
átlag 7x450 megy nekik, de a jobb példányok mennek 500 FSB-t is.
FPO most nem megy fejből, majd subaruwrc kolléga kiegészít
de ha kicsit több pénzed van, akkor itt PH-n apróba már egész korrekt áron van néhány E6750-es cucc is. sok sikert hozzá.

-
g0tcha
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
na ebben van valami, csak az előző hsz emből kifolyólag féleg most venni hűtőt, mert ha tényleg melléfogtak akkor csak bánnám azt a pár ezret ahogy ismerem magam, de ha minden kötél szakad, akkor ez lesz, de addig is szeretnék minden más eshetőséget kizárni...
amugy milyen hűtőt javasolsz? átolvastam a hűtős topicot is meg olvastam itt cikket nagy cpu hűtőkről, nekem nem kell csicsa, nem lesz a gép sose kiállítva meg plexi oldallap se, szal a lényeg hogy valami bestbuy hűtő kell, ezt a tx2 t láttam occó meg a freezer is de valamelyik topikba meg pont valamelyiket oltották de nagyon. szóval e kettő között vacilálok, mit mondasz?
-
g0tcha
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
gyári hűtővel
de most csak azt nem értem, hogy a proci önmagában nemnagyon tudja hogy mi csücsül rajta ami hűti. szóval ha felrakom 400 ra fsbt az oké hogy pl a gyári hűtő talán kicsi hozzá, de attól még bebootolhatna, max látnám hogy őrülten megy fel a hőmérséklet mer kicsi a hűtő és akkor csere. de be se bootol. szóval szerintem beállítás bajos, vagy belenyultam a szarba proci téren és kifogtam az egyetlen húzhatatlan példányt

mod: most néztem megint, 400 on nem indult be 1,625 ös biosos fesszel se. nemtom ennek mennyi a tényleges, de ha neked 1.55 ön megy akkor 1,625 nek elégnek kéne lennie ilyen csekély huzásnál, ez még csak nem is lenne 3.6 GHz..
-
subaruwrc
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
vcore drop moddal.keress rá a neten vagy érdeklődj a lapod topikjában felőle. ez egy kis barkács. meg kell majd firkálnod a megfelelő smd-t a lapon és nem fog droppolni.
meander igen a 800as megfelel. azt is kell majd állítani hogy bírja a tempót. supertalent jó 800 as ram. Ősember bazárjában kapható

-
kisa8800
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Leszedtem most onnan egyet de b@szik müködni.
-
Bagira01
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én 3645Mhz-t kipróbáltam de nem bírta a hűtő. 1,52v-n orthos 90fok

-
Anthony28
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Sztem lap hiba lesz az...vagy lap+proci.Ki kellene próbálni egy másik procial.Csak mi van ha kinyírja azt is.
Lehet túlfeszt kapott a géped amikor visszajött az áram! 
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
A hűtő az jó, mert kivettem, a procit és úgy is elindítottam és úgy ment ezerrel, csak akkor csinálja ezt a dolgot amikor benne van a proci.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Köszi, szépen a választ. Így alapfeszen nem tud olyan nagyon jó teljesítményt leadni?
Visszább fogok olvasni feltétlenül. Sacc hanyadik között kezdjem keresgélni?
Előre is köszönöm...
-
Anthony28
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Arctic Cooling MX2-vel csak az a baj hogy webáruház.Nekem meg el kellene hoznom, nincs időm várni rá.
Pixel.hu-nál van de pont ez nincs.
Ez a legjobb vagy igazából mindegy csak arctic cooling legyen? -
hossszú
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Mennyin megy a procid 1,472V-al? Mivel hűtöd? Hány fokos terhelve, Orthos alatt?
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
csöppet stabil
de már ne orthos-al nézd, néha bugzik G0 procikkal, régi program. Prime95-öt használj.. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher
üzenetére
Azért csipog, mert a biosban alacsony hőfok van megadva. Nálam is 90 fokra van állítva, mert a az alapali szenzor sem mér potnos értéket ugye.. Nem lesz gond, 75-80ig felmehet, nem lesz vele túlmelegedési gondod. Arról nem is beszélve, hogy a valós alkamazások (tehát nem stres progik) nem terhelik le a procit ennyire. Még a játékok sem, tehát ha játszol akkor jóval kisebb lesz a hőfok, mint amit Orthos vagy TAT alatt mér. Egyedül akkor kell visszatérned a hőfok témára, ha jön majd a nyár, mert akkor a lakásban is melegebb van sokkal.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ha direktbe kötötted rá a lapra akkor max fordulatszámon pörög a venti. Tehát ha nem csökkentetted a feszt ellenálással, vagy szoftveresen nem csökkentetted a sebességét. Ninja plus... Jó hűtő, de sztem várd meg hogy stabil-e így. Ha igen, megspóroltált egy csomót és itt inkább a stabilitás a lényeg, mert még 70fok sem sok. Szóval a 66fok még piskóta.
80fok fölé ne menjen az a lényeg, mert a fölött visszavesz a procisebességből magától tehát megsütni nem nagyon tudod így. (Hajtottunk C2D-t 80fok környékén is és azóta is - köszöni jól van - 9 hóapja semmi baja nincs a gazdájánál.Persze nyárra azért rendezd át az a hig-end sarkot, mert akkor már nem biztos, hogy stabil marad.
-
subaruwrc
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
az már jó jel tényleg. valószínű jó lesz.

-
subaruwrc
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
ez annyi h kevés volt neki a fesz. nem melegszik túl az tuti. ha egy órát megy az már bíztató de mégtöbb fesz kell neki mert iszonyatot droppol. olyan beállítsá kéne h ha 1.47en se stabil h 1.5-t kapjon terhelés alatt.de a legjobb az lenne ha keresnél egy vcore drop modot a lapodhoz és akkor idleben nem kéne szarrá feszelni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher
üzenetére
Paszta max 2-3fokot javít/ront inkább a vékonyságára figyelj (lehetőleg jó vékonyan kend el). Fehér trutyit cseréltem Zalman pasztára, kemény 1-2 fokot javult a hűtés tőle de az olyan kis különbség, hogy lehet akár mérési hiba vagy csak pusztán vékonyabbra sikerült a pasztázás az ecsettel. Esetleg vágd ki az asztal oldalát.
De ami egyszerűbb megoldás, hogy növeled a házban a légmozgást. (Bár látom Aurora-d van, szóval max fordulatszámot tudsz növelni a házventiken, ha három 12-es venti nem szellőszteti át akkor... esetleg porszűrőt vedd ki az is javít valamit a hatásfokán). -
subaruwrc
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
látom neked se droppol kicsit a lapod. a 64fok bőven elfogadható.nyomasd az orthost te is 8óráig és stabil lesz az.

-
Atla
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
legelsö lépésként szedd le az everest béta 1128 ast,mert az ismeri a lapunkat,és
helyesen irja a höfokokat!Söt még azt is h a RAMod mennyi feszt kap!!
Hajrá!!!Aztán dobj egy képet rola fel!
Ja És ird meg mivel hütöd a procid![IMG:Erre gondolok]Erre gondolok!![/IMG]
-
Muréna
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
nemfog sípolni, fogja magát aztán vagy kikapcsol, vagy elkezdi visszavenni a kakaót a procitól..
Nem biztos h több lesz, sőt, lehet h csak az elején olyan meleg..
-
Muréna
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
ne ezzel a szutyokrégi everestel mérj hőfokot

amugy 75-ig lazán elmehet
-
subaruwrc
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
jólvan. nézd meg de nem kell elkeseredni. vmit elb...szunk azért nem jön össze. minden apró részletet nézz át mert fontos lehet.
-
subaruwrc
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
chipset fesz? ha tudnál egy screent küldeni a biosodról vagy leírni h pontosan mi mire van állítva. nem értem

-
Ligszi
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Az orthos-sal van külön ram, cpu, cpu&ram együttes terhelés tesztelése.
-
Ligszi
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Külön teszteld ki a ramokat, és külön a procit. Lehet hogy a ramok időzítésén kell lazítani, és ezért nem engedik feljebb az FSB-t.
-
subaruwrc
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
oké nem vagyok gondolat olvasó. csak próbálok segíteni és nem félreérthetően elmagyarázni.
a tesztelés megszokásáról annyit h nekem is megint neki kellett állnom mert eddigi betonstabil beállítás kezdett el fagyni úgyh én is tesztelek ezerrel. együttérzek

-
subaruwrc
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
nem fog végigmenni mert egy végtelen teszt. amikor a végleges beállításaidat teszteled akkor 8óráig kell hibátlanul mennie a small fft-nek min 8as prion.akkor stabil.
-
subaruwrc
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
azt a kis fület ahol most a kék blend stress cpu and ram felirat van lenyitod és beállítod a small fft stress cpu-t.
priority 9 -
subaruwrc
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
van elv egy hardware monitor menüpont a biosban ahol az aktuális venti fordulatszámok és feszek vannak írva. elv ott látod vagy a tuning menüben ottvan szerintem h mihez adod hozzá
akkor adj 1.52-t biosban az orthos alatt 1.5 lesz kb. mondod h orthos alatt ledroppol de a small fft tesztről nem hallottál? akkor milyen orthos megy? blend vagy large fft? vagy mi? ki tudod választani h mit teszteljen. procit a small fft-vel kell.látom a-data memók. 850nél nem kell őket szétfeszelni. 5-5-5-15ben 2.1 volt elég nekik.
sóval memók 2.1 volt proci 1.52 biosban. -
Telefunen
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Szvsz. felesleges az FSB OV, legalábbis 500-as FSB-ig biztosan, inkább a ramra gyanakodnék, adj neki +0.2, 0.3-at (az még mindig csak 2-2.1V)
-
subaruwrc
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
az fsb overvoltage honnan indul? most így mekkora fesznél jársz?. orthos small fft megy igaz?.ramok milyen beállításon. gondolom droppol a lapod szóval biosban 1.525v kell kb valós 1.5-höz.
kezdek kifogyni.... segíthet más is. mondjuk akinek giga lapja van... -
subaruwrc
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
na pedig épp indultam lefeküdni
elsőt nemtommi. többi okés odáig h pci-express frequency. na az 100 fixxen nem auto.
performance endurane nem tudom pontosan mi de sztem olyasmi mint asusnál a transaction booster. a tuti kedvéért azt is vedd vissza normalra v ilyesmire.
FSB overvoltage control. itt egy vagy két egységet adj neki az segít az fsb ben.
cpu voltage control pedig jó de ha nem segít akkor 1.475.
de az fsb overvoltage a bibi.
Jó éjt. mentem aludni.

-
subaruwrc
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
okés meglátom. nem telljesen tőlem függ de ha tudok leszek.

-
subaruwrc
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
előfordulhat. de ha mégse akkor reggel megnézem

-
subaruwrc
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
igen
leginkább a feszek érdekelnek de mindent mert akárhol lehet hiba. -
subaruwrc
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
szerintem vmelyik fesz kevés. ennyire antituning E6750 nincs ami nem megy 3600at
beállítások után tuti észreveszünk vmit ami nem tuti
(jópofa ez az új smile
, kéne még egy szájbarágós smile. olyan ami a másik fejét simogatja nem kicsit megalázva. xs-en van egy két jó ötlet
) -
Qru
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher
üzenetére
2perc a semmi. Félóra izzasztás múlva nézd meg a hőfokot, az már inkább mérvadó. 75-80-ig nincs gáz.

-
subaruwrc
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
ez nem biztos h a proci hibája sőt biztos h nem. kellenek a pontos beállításaid. vmi más nem stimmel. chipset fesz? fsb termination? cpu pll?
-
Brumi˘
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én nem adnám fel ilyen könnyen. Az én procim (e6400) pl. 3600-on megy 1,53V-tal 24/7-be. És full orthoss terhelés alatt 68˚C-os. Én azt mondom 1,55V simán mehet neki 24/7, ha tudod normálisan hűteni (orthoss alatt ne legyen 75˚C fölött).
-
subaruwrc
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
okéoké. várom

-
subaruwrc
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
3400 4v-tal
azt nem csodálom nem bírta
3400on hányperc után hibázott?.annál többet kaphat nyugodtan. 1.45pl. -
Soak
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Mi hibázik? a 3dmark vagy az orthos?
-
subaruwrc
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
hali. ez csak egy beszólás a legelvetemültebb stabilitás rajongóknak. 8óra orthos small fft is megteszi. 1.5 valós fesz léggel am meg ne menjen 75fok fölé a maghő de ez esélytlene

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
erre senki? pedig van itt 1-2 tuningos arc...
-
Vandit.
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Szerintem egy pici fesz,azért kell majd neki.
Az FSB simán meglesz nem az lesz a korlát. -
törölt tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
G0 steppinggel a haveré alapfeszen megy 3.2-t, Alapon 32 fok, terhelve 40, freezer 7 pro 1000rpm.
-
szasanyi
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
FSB400-ig biztosan

-
P00By
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Inkább a hőmérsékletet nézd 80 celsiust ne nagyon közelítse meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

3ghz-en is fagy