Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Sziasztok!
Na összeállt a gépem (adataimnál).
Egyelőre még nem volt időm elmélyedni benne csak kapásból 400-ra raktam az fsb-t. Így proci 2800-on ramok 960-on mennek, bármi probléma és fesz emelése nélkül. A blood iron passzív bordája alatt a p35 fölment 63 fokra és még fölé is crysis alatt, ugyhogy inkább fölraktam rá a forcetake hűtőt. Azzal már terhelés alatt sem láttam még 48 fok fölé menni. Tulajdonképpen sokkal hűvösebb mint az NF4 chipset volt annó. A proci brutálisan hűvős az infinity alatt.
Smart guardian és cputemp is terhelés nélkül 17 fokot írt ki mindkét magra. izzasztva sem sikerült még 34 fok fölé vinni. Egyelőre idáig jutottam.
Ha lesz rá egy teljes napom, nekiállok kitanulgatni azt a core tuningot. Első tapasztalatom, hogy szikla szilárd ez a platform az s939 után!
Addig is míg bele nem jövök, 5leteket, útmutatásokat szívesen fogadok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Riasztó topik
- Bestbuy játékok
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AMD Ryzen R9 3950X 16Mag / 32Szál 3.7/4,7GHz / Beszámítás OK!
- Intel i9 13900k
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AMD Ryzen 7 5800X processzor.
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyelőre még nem volt időm elmélyedni benne csak kapásból 400-ra raktam az fsb-t. Így proci 2800-on ramok 960-on mennek, bármi probléma és fesz emelése nélkül. A blood iron passzív bordája alatt a p35 fölment 63 fokra és még fölé is crysis alatt, ugyhogy inkább fölraktam rá a forcetake hűtőt. Azzal már terhelés alatt sem láttam még 48 fok fölé menni. Tulajdonképpen sokkal hűvösebb mint az NF4 chipset volt annó. A proci brutálisan hűvős az infinity alatt.
Smart guardian és cputemp is terhelés nélkül 17 fokot írt ki mindkét magra. izzasztva sem sikerült még 34 fok fölé vinni. Egyelőre idáig jutottam.
Ha lesz rá egy teljes napom, nekiállok kitanulgatni azt a core tuningot. Első tapasztalatom, hogy szikla szilárd ez a platform az s939 után!