Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
Hi all!
Ugy tünik majd egy hét kálváriája után megnyugvást kaptam a problémáimra!
Amikor megvettem a gépet, úgy tünt örülés ezzerel... elkezdtem huzigálni a procit szép volt jó volt, úgy tünt elértem a kivánt 3.6GHz-t... ám másnap megforditottam a hütöt ( CM Hyper TX2 ) és nem indult a gép 3.6GHz-on. Teljesen mevoltam fordulva. Már gariztatni akartam meg minden. Nem a legtökéletesebb a szorulása a hütönek, ezért melegedet a gép mint atom. Most lecseréltem a gyári hütöre, meghuztam 3.4-re. adtam neki plusz feszt ( biosba +1.40V, cpu-z viszont 1.328V-at mutat! ) Egyenlöre örülés van orthos lassan 1 órája fut, 71 fok fölé nem ment még a proci! Most várok kb 8 órát azt megnézzük mi lesz!
Úgy döntöttem cserélek majd hütöt azt megnézzük mi a vége!
Egy dolog mégis kétségbe ejt, erre szeretnék választ kapni...
3.6GHz-t gyári hütövel örültség megprobálni, ezt tudom.
Amikor megkaptam a gépet Hyperrel 3.6GHz elég nehezen indult. ennek oka lehet az hogy ennyit droppol a lapom ( +1.5V beállitva ) és ezért nem indult, esetleg a hömérséglet csuszott fel annyira a rossz illeszkedés miatt, vagy nem birja a proci a 3.6ot?
be prüntyögöt, probálkozott vagy 2x, 3x elindulni de nem sikerölt neki?
Erre esetleg valami ötlett?
Van még egy dolog, gyári alaplapi cdén van egy bios frissitö, gáz az hogy rá toltam egy bios frissitést, és f4 - verzióról f6-ra frissitettem? visszalehet ezt valahogy állitani?
válaszotokat elöre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest