Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
Hát én nem is a stabil eredményre hajtok. Nekem bőven elég az is hogy mondjuk alapfesz fölött picivel 3,2Ghz-n több óra játék után is stabil. Nem vagyok híve az ilyen orthos-nak és társainak. Max annyira hogy 3dmark előtt megnézem mennyire megy fel vele a procc azt kész(elővigyázatosság). 3,2Ghz mire nem elég
. De azért nem árt néha feszegetni a határokart. 430-as fsb a vége úgyhogy én sem megyetek el a végtelenségig
. Talán több fesszel, meg ha az fsb-nek meg mch-nak is adnék feszt menne feljebb de ez nekem így is megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux felhasználók OFF topikja
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 9. nap: We Were Here Together
- Ingatlanos topic!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. De azért nem árt néha feszegetni a határokart. 430-as fsb a vége úgyhogy én sem megyetek el a végtelenségig
. Talán több fesszel, meg ha az fsb-nek meg mch-nak is adnék feszt menne feljebb de ez nekem így is megfelel.