- Mini-ITX
- Hisense LCD és LED TV-k
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- UHD filmek lejátszása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
válasz
AXisBOLD #2691 üzenetére
"hát nem hallottam hogy olyan hangossak lennének az ac-k!"
Személyes tapasztalatom nekem sincs, de itt a PH!-n eléggé lesújtó véleménnyel voltak páran a 92 mm-es, PWM-es AC-ről (1-2 ilyen hsz.-be belebotlottam, de olyanba, ahol dicsérik, még nem).
Tuning nekem is van, 3,5 GHz-en jár az alaból 2,5 GHz-es E5200-m, és simán elég neki a leszabályzott Noctuával a TX2, és ami a legfontosabb: szinte hangtalan marad még terhelés közben is. Ha PWM-est veszel, akkor saját akarata szerint fogja felpörgetni a ventit az alaplap, még akkor is, ha egyébként teljesen szükségtelen volna.
Persze én csak a véleményemet mondtam el, nem biztos, hogy rossz választás az AC, de én - még egyszer mondom - eddig nem sok jót olvastam róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest