Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
válasz
AXisBOLD
üzenetére
"hát nem hallottam hogy olyan hangossak lennének az ac-k!"
Személyes tapasztalatom nekem sincs, de itt a PH!-n eléggé lesújtó véleménnyel voltak páran a 92 mm-es, PWM-es AC-ről (1-2 ilyen hsz.-be belebotlottam, de olyanba, ahol dicsérik, még nem).
Tuning nekem is van, 3,5 GHz-en jár az alaból 2,5 GHz-es E5200-m, és simán elég neki a leszabályzott Noctuával a TX2, és ami a legfontosabb: szinte hangtalan marad még terhelés közben is. Ha PWM-est veszel, akkor saját akarata szerint fogja felpörgetni a ventit az alaplap, még akkor is, ha egyébként teljesen szükségtelen volna.
Persze én csak a véleményemet mondtam el, nem biztos, hogy rossz választás az AC, de én - még egyszer mondom - eddig nem sok jót olvastam róla.

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Minőségi tápegységek,650-1400W-ig,számlával,garanciával,EVGA,HP,FSP,Cougar,Cooler Master,stb
- Rezgéscsillapítók, távtartók (vízhűtéshez kiemelten), szűrők ventillátorhoz és táphoz
- ASUS ROG STRIX 1200W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- Lian Li SP850 850W Gold SFX Moduláris Tápegység
- Thermaltake AIO (a)RGB vízhűtő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest