- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Apple MacBook
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
DigitXT #1464 üzenetére
Annyira szerintem nem hangosak (bár a SilentPC-n biztos nagyon lehúznák
), csak hát 2 is van belőlük: 2 db 92 mm-es CM vagy Coolink (de inkább Coolink - majd megnézem
) 1500 RPM-e hűtő, amik 1000-en járnak. Viszont (a helyhiány miatt egyelőre így van) alig 30 centire vannak a fülemtől, fejmagasságban, és nincsenek "árnyékolva" se - értsd: a ház tőlem balra, a ventik a ház jobb oldalában vannak, és így a bal fülemmel tök jól hallhatóak (meg persze a jobbal is
). Amúgy igen, tervez(t)em már a cseréjüket, szeretnék venni 2 db 92-es Noctua-t (sőt, valszeg majd egy 120-asat is fogok venni, jól jöhet az a ház szellőzéséhez). Csak hát nemrég vettem alaplapotprocitvideokártyát és RAM-ot és TX2-t is, összesen volt vagy 145k, meg egy bringát is vettem pénteken (34k használtan - egyetemre járáshoz jó
), és elvben ezen a héten vagy a jövő héten megjön az 1 terás Samsung vinyóm is, szóval eléggé le vagyok (leszek) égve
. Ha majd lesz némi cash, akkor veszek normális hűtőventiket is. Azok most eléggé low priority-k voltak, mert annyira tényleg nem hangos a gép, ráadásul a vinyók hűtése fontos számomra, mert sok van belőlük, tele fontos cuccokkal
.
Új hozzászólás Aktív témák
- ID-COOLING Space SL360 White 360 mm ARGB CPU vízhűtés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Chieftec Elox Midi ATX ház (AS-01B-OP)
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Aluminium hűtőborda 105 x 52 x 10 mm - VGA backplate hűtés - ELADÓ
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest