Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végigtoltam egy 100%-os versenytávot, hát van baj mit mondjak..
A versenymérnök sokat dumál, de minek? Jön mögöttem Hamilton, vagy másodperceket ver rám körönként, erre miután megelőz, egy körrel később rámszól a mérnök, hogy nyomjam, gyorsabb vagyok(hát marhára nem voltam). A lekörözéseknél is össze-vissza beszél, és rámondja az élesen előttem állóra, hogy nem versenyzek vele(vagy csak tudja, hogy béna vagyok
). A végén Alonso ~25sec-el ment előttem, igaz hoztam rajta körönként 1-2sec-et éppen, de hat körrel a vége előtt rászólni a fülemre, hogy ezaz, meglesz, erős optimizmusra vall úgy érzem
Pár körrel később meg közli, hogy az előttem haladó defektet kapott. Meg is lett az eredmény, az addigra 20 másodperc közelébe ledolgozott hátrányom 30 lett..
Ezt meg nem is értem, ezután penalty-t kaptam, csak azt nem tudom, miért..
Bezzeg a következő kanyarnál az egyik McLaren megpörgött, majd keresztbe tolatott végig az orrom előtt, lazán a korlát mellett a pályától jó messze sikerült csak megelőznöm, de neki semmi.. Már vártam, hogy azért is én kapjak, mert neki mentem..
Mit mondjak, a tavalyi se volt egy leányálom, de ez..
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- sziku69: Szólánc.
- Steam Deck
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest