-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végigtoltam egy 100%-os versenytávot, hát van baj mit mondjak..
A versenymérnök sokat dumál, de minek? Jön mögöttem Hamilton, vagy másodperceket ver rám körönként, erre miután megelőz, egy körrel később rámszól a mérnök, hogy nyomjam, gyorsabb vagyok(hát marhára nem voltam). A lekörözéseknél is össze-vissza beszél, és rámondja az élesen előttem állóra, hogy nem versenyzek vele(vagy csak tudja, hogy béna vagyok
). A végén Alonso ~25sec-el ment előttem, igaz hoztam rajta körönként 1-2sec-et éppen, de hat körrel a vége előtt rászólni a fülemre, hogy ezaz, meglesz, erős optimizmusra vall úgy érzem
Pár körrel később meg közli, hogy az előttem haladó defektet kapott. Meg is lett az eredmény, az addigra 20 másodperc közelébe ledolgozott hátrányom 30 lett..
Ezt meg nem is értem, ezután penalty-t kaptam, csak azt nem tudom, miért..
Bezzeg a következő kanyarnál az egyik McLaren megpörgött, majd keresztbe tolatott végig az orrom előtt, lazán a korlát mellett a pályától jó messze sikerült csak megelőznöm, de neki semmi.. Már vártam, hogy azért is én kapjak, mert neki mentem..
Mit mondjak, a tavalyi se volt egy leányálom, de ez..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest