Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
whabaky
tag
válasz
Patrick
üzenetére
Igen, az odáig okés. A következőképpen jártam el:
Beregeltem az általatok megadott oldalon (Xbox live) -> beléptem, majd elindítottam a játékot. Frissítés és minden egyéb megtörtént, aztán amikor kérdezte a gamma, hogy offline vagy online profil, az online-t választottam, beírtam a felhasználó nevem és jelszavam és ott nem futott végig a "csík" hanem kidobott egy hibaüzenetet (amit most fejből nem tudok, de a lényege annyi, hogy volt egy opció arra, hogy megmutassa mi a baj a csatlakozással. A ppoe, vagy valami hasonló engedélyezése, pedig beállítottam a routeren, illetve még egy valamire panaszkodott, arra pedig portnyitást javasoltak mindehol, azt is megtettem, de így sem történt semmi a továbbiakban.)Nemsokára végzek melóban (2kor) aztán hazakocc után nekiugrok még egyszer, aztán meglátjuk mi lesz. Addig azért várom még a jótanácsokat és tippeket. Köszönöm

szerk: természetesen akkor amikor felraktam múlt héten használtam a helpet és a gúglit is, de ennyit még nem szívtam játékkal :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android játékok topikja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest