- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED monitor topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  Rolly Dy07

üzenetére Rolly Dy07

üzenetéreNem kértem, csak mondtam, hogy úgy jobb lett volna. Az látszott, hogy szépen vezetsz, csak jobban kíváncsi lettem volna rá, hogy hol, hányas fokozat, milyen gázadás, meg ilyenek. Ez meg itt sokszor nem látszott. 
 De mondom, miattam nem kell Egyébként már csak azért is kipróbáltam Legend ellen ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Ferrarival ott voltam elöl bőven. Pole nem lett meg, mert elb**tam a kört Ferrarival ott voltam elöl bőven. Pole nem lett meg, mert elb**tam a kört Nagyon elverni nem tudom őket, dehát ez van.. Nagyon elverni nem tudom őket, dehát ez van..
 G27-ed is jobb mint az én speedlink-em, meg gondolom többet is tolod ilyen game-kal..De gyakorlok bőszen, és miután megvettem, szeretettel állnék ki ellened multiban  Na, most egy kis valódi F1, aztán megyünk vissza virtuálisba  
Új hozzászólás Aktív témák
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- NBA és kosárlabda topic
- Google Pixel topik
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED monitor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Fitbit Versa 4 okos óra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Ferrarival ott voltam elöl bőven. Pole nem lett meg, mert elb**tam a kört
 Ferrarival ott voltam elöl bőven. Pole nem lett meg, mert elb**tam a kört  Nagyon elverni nem tudom őket, dehát ez van..
 Nagyon elverni nem tudom őket, dehát ez van..