Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawaiian
csendes tag
Sziasztok!
LCD lötyögős témához:
Nekem 1 éves az m400a-m. Először nekem is az tűnt fel, hogy kicsit lötyög az LCD. Ezt követően arra lettem figyelmes, hogy nehéz becsukni a képernyőt, és nem is illeszkedik jól e helyére becsukott állapotban.
Az ok az, hogy a gépen lévő két hátsó, szélső csavar kiszakadt. Elemezve a kontrukciót rájöttem, hogy az LCD behajtásakor iszonyat erő hat erre a 2 csavarra, ugyanis a gép felső borítását tépi el az aljától ezen a két ponton (itt vannak a ''pántok''). Amikor kiszakadt a csavar, akkor iszonyat módon el is vált a 2 réteg, és annyira hajlott, hogyha az ember figyelmetlenül csukta volna össze az egész felső lemez kettétört volna.
Végülis megoldottam a problémát úgy, hogy egy alátétet tettem a csavarok alá, amellyel most a gép alján támaszkodik meg a csavar. Ez szerintem stabilabb megoldás, mint az eredeti, amikor a csavar lyukában egy kis műanyag peremen rögzöltek a csavarfejek.
Nem is csoda, hogy megadta magát.
Nem akartam szarakodni garanciális javítással, mert nincs kedvem a gépet szervízbe vinni, de annyit elárulok, hogy nagyon vigyáztam a gépre, és ez a hiba egyértelműen konstrukciós (házgyengeség). Mindig óvatosan csuktam le a gép kijelzőjét.
Új hozzászólás Aktív témák
- FIREBAT MN57 Mini PC, AMD Ryzen 7 5700U, 16GB DDR4, 512GB SSD, WiFi6, Win11, Pár napot használt!
- Eladó erős gamer PC
- Gamer PC - R7 5700, RTX 2080 S és 32gb RAM + GARANCIA
- AORUS PC - i9 9900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest