Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawaiian
csendes tag
Sziasztok!
LCD lötyögős témához:
Nekem 1 éves az m400a-m. Először nekem is az tűnt fel, hogy kicsit lötyög az LCD. Ezt követően arra lettem figyelmes, hogy nehéz becsukni a képernyőt, és nem is illeszkedik jól e helyére becsukott állapotban.
Az ok az, hogy a gépen lévő két hátsó, szélső csavar kiszakadt. Elemezve a kontrukciót rájöttem, hogy az LCD behajtásakor iszonyat erő hat erre a 2 csavarra, ugyanis a gép felső borítását tépi el az aljától ezen a két ponton (itt vannak a ''pántok''). Amikor kiszakadt a csavar, akkor iszonyat módon el is vált a 2 réteg, és annyira hajlott, hogyha az ember figyelmetlenül csukta volna össze az egész felső lemez kettétört volna.
Végülis megoldottam a problémát úgy, hogy egy alátétet tettem a csavarok alá, amellyel most a gép alján támaszkodik meg a csavar. Ez szerintem stabilabb megoldás, mint az eredeti, amikor a csavar lyukában egy kis műanyag peremen rögzöltek a csavarfejek.
Nem is csoda, hogy megadta magát.
Nem akartam szarakodni garanciális javítással, mert nincs kedvem a gépet szervízbe vinni, de annyit elárulok, hogy nagyon vigyáztam a gépre, és ez a hiba egyértelműen konstrukciós (házgyengeség). Mindig óvatosan csuktam le a gép kijelzőjét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Riasztó topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Villanyszerelés
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Gigabyte félkonfig
- Ryzen 7 9800X3D / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / ÚJ ÉPÍTÉS / GARANCIÁS
- 6db Samsung 8GB DDR4 ECC Registered szerver RAM (M393A1G43DB0-CPB)
- Gamer / Munka PC i5-11600K 32GB DDR4 3200MHz 500GB Samsung NVMe SSD Arctic Vízhűtés
- Erős GAMER PC + 120 Hz monitor GTX 1080 Ryzen 3300X Azonnal használható Kipróbálható
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Autós kamera eladó
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070 (ELKELT)
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest