Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- RAM topik
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawaiian
csendes tag
Sziasztok!
LCD lötyögős témához:
Nekem 1 éves az m400a-m. Először nekem is az tűnt fel, hogy kicsit lötyög az LCD. Ezt követően arra lettem figyelmes, hogy nehéz becsukni a képernyőt, és nem is illeszkedik jól e helyére becsukott állapotban.
Az ok az, hogy a gépen lévő két hátsó, szélső csavar kiszakadt. Elemezve a kontrukciót rájöttem, hogy az LCD behajtásakor iszonyat erő hat erre a 2 csavarra, ugyanis a gép felső borítását tépi el az aljától ezen a két ponton (itt vannak a ''pántok''). Amikor kiszakadt a csavar, akkor iszonyat módon el is vált a 2 réteg, és annyira hajlott, hogyha az ember figyelmetlenül csukta volna össze az egész felső lemez kettétört volna.
Végülis megoldottam a problémát úgy, hogy egy alátétet tettem a csavarok alá, amellyel most a gép alján támaszkodik meg a csavar. Ez szerintem stabilabb megoldás, mint az eredeti, amikor a csavar lyukában egy kis műanyag peremen rögzöltek a csavarfejek.
Nem is csoda, hogy megadta magát.
Nem akartam szarakodni garanciális javítással, mert nincs kedvem a gépet szervízbe vinni, de annyit elárulok, hogy nagyon vigyáztam a gépre, és ez a hiba egyértelműen konstrukciós (házgyengeség). Mindig óvatosan csuktam le a gép kijelzőjét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Parfüm topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Torrent meghívó kunyeráló
- Tesla topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Posta, csomagküldés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Mini ITX félkonfig - DH77DF / i7-3770T / 8GB DDR3 / 120GB SSD
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- FPSRaptor PC - i7-4790k / RX580 8GB / 16GB DDR3 / 1TB SSD
- Gamer PC i5-14400F RTX 2080 Ti 32GB DDR5!!!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Apple iPhone 17 256GB Sage Karcmentes állapot 100% akku (65 ciklus)
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest