Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BuG_
csendes tag
Szerintem is úgy van, hogy a notebookoknál a stabilitásra, és a megbízhatóságra mennek a gyártók, hogy ne legyen az, hogy ''megvettem, kicsit állítottam rajta aztán meghalt. milyen sz*r ez az xxx gyártó!''. Ha valaki ilyen szinten akar foglalkozni vele, az vegyen egy asztali gépet -ahogy Zsocaozd is említette - ami fele annyiba kerül. Mivel az emberek 99%-a azért vesz notebookot, mert hordozhatóság a lényeg, ezért szerintem azt veszik alapul, hogy a gép minden körülmények között jól kell hogy működjön. Ezért inkább ilyenre csinálják és vállalják hogy kb 1000 vásárló közül lesz egy olyan, aki bele akar nyúlni, hamár ennyit fizetett érte.
Szerintem, valahogy így lehet ez a dolog.
BIOS frissétésről tud valaki valami újat mondani?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- FPSRaptor PC - i7-4790k / RX580 8GB / 16GB DDR3 / 1TB SSD
- Gamer PC i5-14400F RTX 2080 Ti 32GB DDR5!!!
- Lenvoo M80q Micro - Mini PC - Core i5 10500T 16Gb ram 256GB SSD - gyári Wifi - csak 1db
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest