Hirdetés
- 3D nyomtatás
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
Hát ez volt érdekes nekem is. Ha bemelegszik, akkor érthető, de honnan tudja rögtön akkor, amikor még hideg az egész gép?...
Egyébként rendszertelenül leáll a gépem kb. úgy egy hét óta ''page fault in nonepaged area'' hibával. A szívinfarktus kerülget, mivel a legtöbb helyen azt írják, hogy ez memória hibára utal... Nagyon jó... 160km-re lakom Pesttől, úgyhogy a garis szervíz marhasokba kerülne...annyiért vehetnék 2db RAM-ot bele... Nemtom, mi lesz, de nagyon ki vagyok akadva...
Mostmár ott tartok, annyira romlott a helyzet, hogy csökkentett módban vagyok, hálózati támogatással, mivel a drágalátos nem hajlandó bootolni. A folyamat a felénél megáll a fenti kék halállal.
Egyelőre Win reinstall lesz (hátha javul a helyzet), csak az a bajom, hogy néhány héten belül kell a noti egy marhakomoly feladatra. Egy sajtótájékoztatóra fogom vinni és bár viszem a másik notit is tartaléknak, de nagyon nagy gáz lesz, ha ez ki fog akadni és ott kell a sajtótájékoztató közepén átszerelni az egész rendszert... Ráadásul cégben csinálom, megrendelésre...nagyon nagy gáz lesz, ha menet közben fog fagyogatni... Akkor tutira kihajintom a fenébe!...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4166, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest