Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsocaozd

tag

válasz pBandi #946 üzenetére

Hát ez volt érdekes nekem is. Ha bemelegszik, akkor érthető, de honnan tudja rögtön akkor, amikor még hideg az egész gép?...

Egyébként rendszertelenül leáll a gépem kb. úgy egy hét óta ''page fault in nonepaged area'' hibával. A szívinfarktus kerülget, mivel a legtöbb helyen azt írják, hogy ez memória hibára utal... Nagyon jó... 160km-re lakom Pesttől, úgyhogy a garis szervíz marhasokba kerülne...annyiért vehetnék 2db RAM-ot bele... Nemtom, mi lesz, de nagyon ki vagyok akadva...

Mostmár ott tartok, annyira romlott a helyzet, hogy csökkentett módban vagyok, hálózati támogatással, mivel a drágalátos nem hajlandó bootolni. A folyamat a felénél megáll a fenti kék halállal.

Egyelőre Win reinstall lesz (hátha javul a helyzet), csak az a bajom, hogy néhány héten belül kell a noti egy marhakomoly feladatra. Egy sajtótájékoztatóra fogom vinni és bár viszem a másik notit is tartaléknak, de nagyon nagy gáz lesz, ha ez ki fog akadni és ott kell a sajtótájékoztató közepén átszerelni az egész rendszert... Ráadásul cégben csinálom, megrendelésre...nagyon nagy gáz lesz, ha menet közben fog fagyogatni... Akkor tutira kihajintom a fenébe!...

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák