Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Van aki a gépben lévő bluetooth-t, infrát használja? GPS vevővel használja valaki a gépet? Tapasztalatokra lenne szükségem ezekkel kapcsolatosan.

A bt és infra azért kellene, mert még nem sikerült normális működésre bírnom őket. A GPS tapasztalat meg azért kellene, mert nyáron ezzel mennénk az ország másik végébe nyaralni. A software része megvan már a dolognak, arról is kellenének tapasztalatok, kis segítség. De legfőképp arról, hogy milyen vevőt érdemes venni, milyet nem, stb...

Az én m400a-m van bluetooth (toshiba), nemtudom még milyet rakhattak bele...

Nekem egy nokia 62xx telefonnal gond nélkül működött párosítás után.

Viszont az infrát azt semmivel sem tudtam még használni, se samsung se nokia telefonnal, se másik számítógéppel infrán összekötve... ált mindig aztcsinálja hogy egykét pillanatra érzékeli hogy van kapcsolat, aztán meg is szakad szinte azonnal és semmit sem lehet csinálni... és van egy olyan érzésem hogy a gépben lévő infra a nemjó, vagy valamit trükközni kéne vele mert a többi eszközömnek tuti jó az infrájuk mert mással már voltak használva.

Új hozzászólás Aktív témák