Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsocaozd

tag

A notik ózonkibocsájtásáról nem tudtok valahol teszteket, vagy valamilyen adatokat, esetleg összehasonlító táblázatot?

Megmondom őszintén, miért kérdem. Anno vettünk egy ózon ionizátort, amit folyamatosan használtunk, előírás szerint a szobában. Aztán kezdtem rosszul lenni, nem részletezem, kiderült, hogy a készüléktől, pontosabban a kibocsájtott ózontól van. Magam sem értem, hogyan lehet ez, mikor éppenhogy jó hatással kellett volna lennie ilyen mennyiségben és összeállításban, ahogy a gép nyomta. Ennek azonban ellenkezője történt, nagyon lebetegedtem tőle, így soha többé nem használtuk ezt a gépet, már nincs is itt.

Az utóbbi néhány hétben beteg voltam és nagyon hasonlóak voltak a tünetek ahhoz, mint amikor az ózon ionizátortól lettem beteg. Egyszerűen képtelen voltam a noti elé ülni, mert amint bekapcsoltam, azonnal rosszabbul lettem. Nem tudom, hogy ez csak a ventik által kinyomott, poros, meleg, száraz levegő miatt volt, vagy esetleg volt köze a noti ózonkibocsájtásának a rosszulléteimhez, esetleg a betegségemhez?...

Van ötletetek?

Sem a notimon, sem a dobozán, sem a papírjain (amennyire emlékszem) nem találtam semmilyen környezetvédelmi előírásnak történő megfelelést...

Úgy nagy általánosságban is rosszul érzem magam a noti által a billentyűk közt meg itt-ott kinyomott levegőtől. Az ablakot, ami itt van a székem mellett még télen is állandóan nyitva kellett tartani, hogy ne fulladozzak...

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák