Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Genius SW 5.1 Home Theater
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Videós, mozgóképes topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
A notik ózonkibocsájtásáról nem tudtok valahol teszteket, vagy valamilyen adatokat, esetleg összehasonlító táblázatot?
Megmondom őszintén, miért kérdem. Anno vettünk egy ózon ionizátort, amit folyamatosan használtunk, előírás szerint a szobában. Aztán kezdtem rosszul lenni, nem részletezem, kiderült, hogy a készüléktől, pontosabban a kibocsájtott ózontól van. Magam sem értem, hogyan lehet ez, mikor éppenhogy jó hatással kellett volna lennie ilyen mennyiségben és összeállításban, ahogy a gép nyomta. Ennek azonban ellenkezője történt, nagyon lebetegedtem tőle, így soha többé nem használtuk ezt a gépet, már nincs is itt.
Az utóbbi néhány hétben beteg voltam és nagyon hasonlóak voltak a tünetek ahhoz, mint amikor az ózon ionizátortól lettem beteg. Egyszerűen képtelen voltam a noti elé ülni, mert amint bekapcsoltam, azonnal rosszabbul lettem. Nem tudom, hogy ez csak a ventik által kinyomott, poros, meleg, száraz levegő miatt volt, vagy esetleg volt köze a noti ózonkibocsájtásának a rosszulléteimhez, esetleg a betegségemhez?...
Van ötletetek?
Sem a notimon, sem a dobozán, sem a papírjain (amennyire emlékszem) nem találtam semmilyen környezetvédelmi előírásnak történő megfelelést...
Úgy nagy általánosságban is rosszul érzem magam a noti által a billentyűk közt meg itt-ott kinyomott levegőtől. Az ablakot, ami itt van a székem mellett még télen is állandóan nyitva kellett tartani, hogy ne fulladozzak...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sweet.tv - internetes TV
- Tesla topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- Arctic Gamer - Intel Xeon E5-2630 V4 / RX 480 8GB Nitro+ / 16GB DDR4 / 512GB Nvme - VADI ÚJ GÉP
- Lenovo ThinkCentre M920q i5-9500T / 16GB RAM DDR4 / 256GB SSD / Windows 11 Pro USFF mini PC Tiny PC
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Ultra 2 - Black - Akku:100% - Jótállás: 2028.05.29-ig
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest