Új hozzászólás Aktív témák
-
szabod
senior tag
Hát van a Mad Maxxi's Underdrome Riot. Ennek a lényege, hogy arénákban kell harcolnod. % kör van és a körökön belül 5 hullámban jönnek az ellenségek. Az 5. hullámban mindig egy főellenség jön, akit te már az alapjátékban kinyírtál. Annyira nem nagyszám.
The Zombie Island of Dr. Ned: ez már egy egész pofás kis DLC. Mint ahogy a címe is mutatja, zombikat kell benne ölnöd. tartalmaz új ellenségeket a zombikon kívül is. A narráció elég beteg, én sokat röhögtem rajta.
The Secret Armory of General Knoxx: a DLC-k közül ez a legjobb. Ez továbbviszi az alapjáték történetét (a másik kettőnek semmi köze nincs hozzá). Új fegyverek, új ellenségek, új járművek. A maximális elérhető szint lv50-ről lv61-re növekedett.
Szóval döntsd el Te magad, hogy melyiket szeretnéd. Nekem személy szerint a Mad Moxxi-s kivételével a másik 2 bejött. Az sem lenne olyan rossz, csak semmi újat nem hoz, és hosszú távon sem nyújt kikapcsolódást.
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- PlayStation 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- ASUS routerek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest