Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabod
senior tag
Hát van a Mad Maxxi's Underdrome Riot. Ennek a lényege, hogy arénákban kell harcolnod. % kör van és a körökön belül 5 hullámban jönnek az ellenségek. Az 5. hullámban mindig egy főellenség jön, akit te már az alapjátékban kinyírtál. Annyira nem nagyszám.
The Zombie Island of Dr. Ned: ez már egy egész pofás kis DLC. Mint ahogy a címe is mutatja, zombikat kell benne ölnöd. tartalmaz új ellenségeket a zombikon kívül is. A narráció elég beteg, én sokat röhögtem rajta.
The Secret Armory of General Knoxx: a DLC-k közül ez a legjobb. Ez továbbviszi az alapjáték történetét (a másik kettőnek semmi köze nincs hozzá). Új fegyverek, új ellenségek, új járművek. A maximális elérhető szint lv50-ről lv61-re növekedett.
Szóval döntsd el Te magad, hogy melyiket szeretnéd. Nekem személy szerint a Mad Moxxi-s kivételével a másik 2 bejött. Az sem lenne olyan rossz, csak semmi újat nem hoz, és hosszú távon sem nyújt kikapcsolódást.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest