Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocee
senior tag
Nem fogok kettőtöknek külön írni,viszont mindkettőtöknek szól,hogy remélem azért van annyi jogom,hogy eldöntsem hogy sztem egy termék túl van e árazva és nekem mennyiért éri meg,olyan érzésem van mintha abban a csapdában lennétek ha valami drága az csak jó lehet...
Elmondtam,hogy jó a vifa,de nekem nem azt hozta amit vártam, igazából ha nem lenne a dockin maradna is,de így nem tud annyi pluszt,hogy megtartsam.
Onkyo playert és Foobartt használok és minimális módosítás van eqban,ha egy nagyon prémium termék appja annyi hogy be tudok egy mély hang kiemelést kapcsolni meg auto power off-t akkor ennek az úri huncutságnak tényleg nem én vagyok a célközönsége,mert ettől én nem fogok szétcsúszni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hisense LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Apple Watch
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Silvercrest Rajztábla
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő