Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Androidos fejegységek
- HP notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volt PB310-em,egy átlagos szobában (20nm) még kikapcsolt Bass Boost-tal is irreálisan sok volt a mélye.
Lehet ez csak személyes ízlés kérdése,de nekem nagyon túlzó volt így 36éves fejjel (füllel),pedig én szeretem ha van mély a zenében (dnb,techno,psy-trance,trance).
Ugyanazt a bulis karaktert hozta ott is mint megtekerve egy nagyobb helyiségben,vagy a szabadban,ez meg durván fárasztó éz zavaró.
Persze van az a korosztály ahol semmi más nem számít csak remegjenek a falak/ablakok (ilyenek a friss jogsis fiatal első autósok is a túltekert mindent elnyomó subládáikkal).
De mondom,ez ízlés kérdése és az én véleményem.
Az a baj ezekkel a party cuccokkal,hogy benne van a nevükben hol érzik elemükben magukat.
Otthoni zenehallgatásra mindegyik kompromisszumos valamilyen szinten,oda valamilyen hifis cucc kell (hogy aktív,vagy sem az már igény és pénztárca kérdése),még akkor is ha belépőszintű is az a hifis szett.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone-t használók OFF topikja
- sziku69: Szólánc.
- Steam topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest