Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Projektor topic
- ASUS notebook topic
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volt PB310-em,egy átlagos szobában (20nm) még kikapcsolt Bass Boost-tal is irreálisan sok volt a mélye.
Lehet ez csak személyes ízlés kérdése,de nekem nagyon túlzó volt így 36éves fejjel (füllel),pedig én szeretem ha van mély a zenében (dnb,techno,psy-trance,trance).
Ugyanazt a bulis karaktert hozta ott is mint megtekerve egy nagyobb helyiségben,vagy a szabadban,ez meg durván fárasztó éz zavaró.
Persze van az a korosztály ahol semmi más nem számít csak remegjenek a falak/ablakok (ilyenek a friss jogsis fiatal első autósok is a túltekert mindent elnyomó subládáikkal).
De mondom,ez ízlés kérdése és az én véleményem.
Az a baj ezekkel a party cuccokkal,hogy benne van a nevükben hol érzik elemükben magukat.
Otthoni zenehallgatásra mindegyik kompromisszumos valamilyen szinten,oda valamilyen hifis cucc kell (hogy aktív,vagy sem az már igény és pénztárca kérdése),még akkor is ha belépőszintű is az a hifis szett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Marvel Snap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- További aktív témák...
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- SYNOLOGY NAS DS218 - Hibátlan állapotban ELADÓ - FoxPost v MPL házhoz az árban
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Apple watch Ultra 2 Black edt 2026.08.19.Apple jótállás
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest