- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
20-30k-ig mi az a bt hangszoro ami jol szol? egyedul anker soundcore motion+-t hasznaltam, azzal teljesen elegedett voltam, de most kb 3x annyiba kerul, mint par eve...66ezret nem szanok ra.
ez a tronsmart t6 vmennyire partyban van vele? -
m3ss
veterán
megjott a soudncore motion + hangszorom, koszi a tippeket. rosszabbra szamitottam. meglepoen kiegyensulyozott hangzasa van, szep melyekkel. nyilvan a magas nem szol olyan szepen, mint a b&w polcsugarzoimon, terabrazolas se olyan, de hat nem is kell neki
viszont semelyik tartomanya nem banto kozepes hangeron, nincs az a tipikus dobozhangja, mint a tobbi ilyen bt hangszoronak amihez idaig szerencsem volt. hallgathato na
-
m3ss
veterán
Értem, mennyiért mentek 11.11-en ezek?
-
m3ss
veterán
lehet 20-30 is, itthoni vasarlast azert preferalnam, mert el tudom szamolni meg vissza tudom kuldeni. nem volt meg bt hangszorom es eleg haklis vagyok hifinel a hangminosegre, szoval nem tudom mennyire fogom ezeket szeretni...legalabb el tudnek allni itthon. egyszer hallgattam ilyen bt-s hangszorot, szabadteren vmi nagy 60-80+ ezres jbl-t es a testes melyet leszamitva rettenetes "dobozhangja" volt. zomeben bent hasznalnam kis zajkeltesre raadasul ritkan, de ha vallalhatatlan jo lenne visszakuldeni.
viszont soundcore motion+ meg doss xl is csak kint van, elobbi meg mar olyan arkategoria hogy le is vamoljak gondolom, ennyir erovel itthon 40+ezres hangszorokkal is ugyanott vagyok. -
m3ss
veterán
hello
20k-ig milyen bt hangszorot ajanlotok? kicsit nagy a valasztek, nezegetem az itt irogatott ankereket is, doss-t, tronsmartokat..igy hallgatas nelkul nehez donteni. kulfoldi rendeles is szoba johet ha az eri meg, de inkabb hazai szamlas. -
m3ss
veterán
koszi meg (#5185) Ati1979 -nak is. 15-45e huf kozottre gondoltam. az a baj, hogy jo lenne ezeket meghallgatni elotte. ezeknel a termekeknel mukodik az elallas, kibontom kiprobalom es ha nem tetszik visszakuldom? nem vagyok total vajtfulu de van normalis b&w hangfalrendszerem, es a doboz hangu hangszoroktol a falra maszom. nagyon durva mely nem kellene, ritkan hallgatok elektronikus zenet. egyetlenegy bt-s hangszorot hallgattam idaig, jbl extreme 2. melye nagyon jo, hangosan jol is szol, azert halkan nem voltam elajulva a minosegetol, kozep meg magas meg tererzet olyan amilyen...bar az sem mind1 hova rakom gondolom. ennyi hangerore sincs szuksegem, mint amit az extreme 2 tud, fele is boven eleg.
de 90k-t nem vagyok hajlando raaldozni.
extreme 2-hoz kepest milyenek ezek az ajanlott olcsobbak? -
m3ss
veterán
15-45 kozott mik az ajanlott bt-s hangszorok? cseppallo kellene. az sem baj ha kinai.
EIVOTOR Soundcup jott fel tesztekben, ilyenben erdemes gondolkodni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest