Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
lehet 20-30 is, itthoni vasarlast azert preferalnam, mert el tudom szamolni meg vissza tudom kuldeni. nem volt meg bt hangszorom es eleg haklis vagyok hifinel a hangminosegre, szoval nem tudom mennyire fogom ezeket szeretni...legalabb el tudnek allni itthon. egyszer hallgattam ilyen bt-s hangszorot, szabadteren vmi nagy 60-80+ ezres jbl-t es a testes melyet leszamitva rettenetes "dobozhangja" volt. zomeben bent hasznalnam kis zajkeltesre raadasul ritkan, de ha vallalhatatlan jo lenne visszakuldeni.
viszont soundcore motion+ meg doss xl is csak kint van, elobbi meg mar olyan arkategoria hogy le is vamoljak gondolom, ennyir erovel itthon 40+ezres hangszorokkal is ugyanott vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- PS Plus előfizetések
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest