- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HP notebook topic
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRC
tag
Persze, tök jogos, nyilván vicc pénzről beszélünk. Csak tudod azt láttam, hogy egy ilyen 2x5W-os bt erősítő panel egy ezres Kínából. Kb. ennyi a lelke ezeknek. Felemeltem a szemöldököm tudod, hogy nem is biztos, hogy pocsék a hangszóró az ilyen filléres cuccokban.
Elkezdtem matekozni, hogy ha a lelke egy ezres, van mellette valami vacak akku, az is mondjuk egy ezres és hát ennyi. Egy filléres fröccsöntött házban valami hangszóró. Akár ki is jöhetne valami normálisabb szélessávú papírmembrános „kismagnó” hangszóró a maradék pénzből és írtad is, hogy volt ez a Mac 2000, csak pechemre pont az szűnt meg, hát ez pech.A vicc valahol, hogy ha egy hasonló filléres panelt beletennék a garázsban porosodó 40 éves passzív polcsugárzóba az egész hóbelevancot alázná hangminőségben, mert egy 2x20W-os stereo IC is...hát max egy ezressel ha drágább. A mellette porosodó univerzális noti töltőn ott a tápfesz, fejben pikk-pakk össze is raktam, csak hát aztán elképzeltem hogy nézne már ki.
Ahogy a 100 éves fosbarna dobozon első alkalommal még meg is dagadna az éleknél a forgácslap a párától ehhe. Na, jó. Hagyjuk is. Nem barkácsolok.
Készen meg egy típus volt, az is megszűnt, hát így jártam. A többi bt hangszóróban meg az a jó, hogy lehet kapni
Tényleg döbbenetes, hogy hány tonna ilyen semmire nem való kínai sz@r lepi el a világot.
Látókörszélesítő volt, köszi. Minden jót nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PR-Telecom
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Metal topik
- BestBuy topik
- Nintendo Switch
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest