- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szab13 #16090 üzenetére
Figyi, csinálj egy vaktesztet. Keress elő vagy csinálj (CD → rip → flac) egy jó minőségű flac-et (lehetőleg olyan számból, amit ismersz, és nem ilyen "tuc-tuc" muzsika).
Odaülsz a hangszóró elé, nagyon rákoncentrálsz, és lejátszod AAC, majd LDAC codec-en keresztül. Szerintem nem fogod hallani a különbséget, de nem feltétlen azért mert rossz a hallásod, hanem mert szerintem ezek a hangszórók nem képesek kihozni azt a pluszt, amit az LDAC tud (→ vagyis marketing az egész).
Egyébként lehet a fejlesztői beállításokban babrálni a bitrátával, meg "adaptívra" tenni, de ha gyenge a vétel, akkor előbb-utóbb megint akadozni fog. Sajnos, ha más telefonnal nem csinálja, akkor a 13T lesz a gyenge láncszem. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szab13 #10148 üzenetére
Szívesen! Még szerencse, hogy működött a kapcsoló. Az Emui-ba is ott volt, csak az ég egy adta világon nem csinált semmit a korábbi rendszereken.
#10147 diegho
Ha, mindenáron ilyen konferencia cuccot keresel, akkor talán az Anker PowerConf ...
... lengyel raktárból 11:11-es kedvezménnyel, kuponnal, mennyiségi kedvezménnyel akár 4-et is vehetsz a 710-es árából -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szab13 #10143 üzenetére
"Erre van megoldás?"
Nem ismerem az éppen futó Miui-kat, így az is lehet, hogy erre van valahol eldugva egy dedikált kapcsoló, mint pl. egyes Samsung-oknál.
Ha, nem akkor a Developer Options alatt érdemes keresgélni vagy olyan után, hogy "disable absolute volume" (értelem szerűen ennek ki kellene lennie kapcsolva ahhoz, hogy a szinkronban legyen a hangerő) vagy "bluetooth absolute volume" (... itt pedig be ... )Egyébként bt-s hangfalaknál még csak-csak meg lehet lenni szinkron nélkül (bár engem nagyon idegesített, hogy általában mindig a "rossz oldalon" akartam hangerőt növelni (és jöttem rá, hogy ott pl. már "csutkán van"), de a TWS-es fülesemnél a telefonért kotorászni, ha hangerőt akarok állítani ... ááá ...
Egyébiránt van még egy kellemes hozadéka a szinkronnak. Az adott eszköz olyan hangerőn fog megszólalni, amin legutóbb. Mennyiszer volt olyan korábban, hogy az egyik eszközhöz feltekert bt-s hangerő miatt a másik a csatlakozást követően leüvöltötte a fejem.
Most az autóban lévő BT-s eszközre csatlakozva max. hangerőn szól a telefonom (itt egyedül a fejegységen állítom a hangerőt), a TWS-re kapcsolódáskor kb. közepesen, a Motion+ -hoz pedig halk beállítás tartozik.Ha sehogy sem jönne össze a dolog, akkor pedig bombázni kell a Miui support-ot, hogy tegyék rendbe a sz@ros rendszerüket, mert ez egy alap Android fícsör. Én is ezt tettem anno az Emui-nál. Nem merem állítani, hogy végül csupán miattam javították ki, de szeretném hinni, hogy volt hozzá közöm.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szab13 #10139 üzenetére
"De este megnézem mégegyszer"
Próbáld ki egy másik (ne Huawei v. Xiaomi) készülékkel. Jó eséllyel meg fogsz lepődni. A Miui és az Emui is sajnos híres arról, hogy sz@rul kezeli a bluetooth hangerőt. Az én P10-em esetén is csak a Pie hozta meg a "megváltást". Oreo-n rossz volt, és talán Nougat-on is (bár az kb. 2 napig volt csak fenn)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged