- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue meth
senior tag
Üdv!
Szóval nem rég vettem egy JBL Flip5-öt, és 1 hét használat után azt kell mondjam, hogy az üzemidő csalódás. Ma reggel 8-tól - nem folyamatosan használva - közepes hangerőn, fél 5-re már pirosan villogott. Azt akárhogyan számolom, legnagyobb jóindulattal is 8 órás üzemidő, ráadásul mint írtam, nem folyamatosan ment. MM oldalán 12 órás üzemidő van írva, nyilván az kb minimum hangerőn, utolsó leheletet kipréselve kijön annyi de na. Ez a 8 óra, ami kb nettó 6,5 óra, ez nagyon karcsú. Úgy, hogy 4800 mAh-s akksi van benne. Létezik, hogy sikeresen kifogtam egy szart, amiben nem jó az akksi? (mert ugye melegszik is használat közben), vagy ez a normál, és a 10-12 óra csak marketing? -
Blue meth
senior tag
Sziasztok!
Minap vettem vettem egy JBL Flip5 hangszórót, és tegnap, aránylag magas hangerő mellett azt vettem észre, hogy melegszik a hangszóró, vagyis gondolom az akkumulátor. Ma, közepes-háromnegyed hangerő között hallgattam, kb ment egész nap melóban (nagyjából 5-6 órát folyamatosan), és ma is melegedett kicsit. Nem forró, de azért langyos (sőt talán picit melegebb). Ez természetes, vagy valami gáz lehet vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Path of Exile 2
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337
- Thrustmuster Tca pack Boeing edition yoke
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest