Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue meth
senior tag
Üdv!
Szóval nem rég vettem egy JBL Flip5-öt, és 1 hét használat után azt kell mondjam, hogy az üzemidő csalódás. Ma reggel 8-tól - nem folyamatosan használva - közepes hangerőn, fél 5-re már pirosan villogott. Azt akárhogyan számolom, legnagyobb jóindulattal is 8 órás üzemidő, ráadásul mint írtam, nem folyamatosan ment. MM oldalán 12 órás üzemidő van írva, nyilván az kb minimum hangerőn, utolsó leheletet kipréselve kijön annyi de na. Ez a 8 óra, ami kb nettó 6,5 óra, ez nagyon karcsú. Úgy, hogy 4800 mAh-s akksi van benne. Létezik, hogy sikeresen kifogtam egy szart, amiben nem jó az akksi? (mert ugye melegszik is használat közben), vagy ez a normál, és a 10-12 óra csak marketing? -
Blue meth
senior tag
Sziasztok!
Minap vettem vettem egy JBL Flip5 hangszórót, és tegnap, aránylag magas hangerő mellett azt vettem észre, hogy melegszik a hangszóró, vagyis gondolom az akkumulátor. Ma, közepes-háromnegyed hangerő között hallgattam, kb ment egész nap melóban (nagyjából 5-6 órát folyamatosan), és ma is melegedett kicsit. Nem forró, de azért langyos (sőt talán picit melegebb). Ez természetes, vagy valami gáz lehet vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 24GB (6x4GB) DDR3 Szerver ramok
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest