- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2025: nagyon csinosra sikerült az új Yoga 9i sorozat
- E-book olvasók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue meth
senior tag
Üdv!
Szóval nem rég vettem egy JBL Flip5-öt, és 1 hét használat után azt kell mondjam, hogy az üzemidő csalódás. Ma reggel 8-tól - nem folyamatosan használva - közepes hangerőn, fél 5-re már pirosan villogott. Azt akárhogyan számolom, legnagyobb jóindulattal is 8 órás üzemidő, ráadásul mint írtam, nem folyamatosan ment. MM oldalán 12 órás üzemidő van írva, nyilván az kb minimum hangerőn, utolsó leheletet kipréselve kijön annyi de na. Ez a 8 óra, ami kb nettó 6,5 óra, ez nagyon karcsú. Úgy, hogy 4800 mAh-s akksi van benne. Létezik, hogy sikeresen kifogtam egy szart, amiben nem jó az akksi? (mert ugye melegszik is használat közben), vagy ez a normál, és a 10-12 óra csak marketing?[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
Sziasztok!
Minap vettem vettem egy JBL Flip5 hangszórót, és tegnap, aránylag magas hangerő mellett azt vettem észre, hogy melegszik a hangszóró, vagyis gondolom az akkumulátor. Ma, közepes-háromnegyed hangerő között hallgattam, kb ment egész nap melóban (nagyjából 5-6 órát folyamatosan), és ma is melegedett kicsit. Nem forró, de azért langyos (sőt talán picit melegebb). Ez természetes, vagy valami gáz lehet vele?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2025: nagyon csinosra sikerült az új Yoga 9i sorozat
- E-book olvasók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Horgász topik
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- BestBuy topik
- További aktív témák...