Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Igazad van, nagyobb méretet kellett volna írnom.
Mert nehezen hihető, hogy egy majd fele akkora méretű és tömegű hangszóró jobban szóljon, aztán a teszt videókat elnézve mégis tud valamit. 
Mondjuk az kicsit aggasztó, hogy csak EQ-val szól szépen és a többi hangszórónál meg nem alkalmaztak semmilyen EQ beállítást, hogy hiteles legyen a teszt.
Ennek ellenére az összeget még így is soknak tartom, ennél olcsóbban vettem a GGMM M3-at, attól meg már lehet nem jobb.
carl18: Ki pártolta? Tronsmart hangszórókról én eddig még nem hallottam rosszat (igaz, a T6 Plus nem a legjobb, de a célnak megfelel), Anker hangszóró ajánlást meg jóformán még senkitől (nincs egy magyar teszt se róla, pedig már két éves cucc ha nem több).
De ha ennyire képben vagy a Tronsmart marketinggel akkor egyszer biztos téged is megvettek már kilóra.
Ezzel a stílussal meg csak magadat minősítetted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nyaralás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert nehezen hihető, hogy egy majd fele akkora méretű és tömegű hangszóró jobban szóljon, aztán a teszt videókat elnézve mégis tud valamit.