- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
poncso86
csendes tag
Pótlom, nem volt időm sajnos hosszasan írni.
A hangja elég korrekt, főleg ahhoz képest, hogy első munka volt. Hangerőben nincs hiány, és mélyre is szépen lemegy, nyilván meg vannak a korlátok a 10cm-es hangszórók miatt, és ugye ebben nincsen dsp.. :D A lábdob, basszus gitár, bőgő stb, tehát az igen mély hangot kiadó hangszerek szépen kereken szólnak rajta, de feljebb haladva, még a mély frekvenciatartományban érzek némi hiányt. Aztán a közép és magas tartomány megint rendben van.
Akusztikus, hangszeres zenék, ének pl kimondottan szépen szólnak rajta.
Én már elég sokat próbálgattam, még a reflex cső tesztelgetésénél is, megszokott zenékkel, és mivel van összehasonlítási alapom, így nyilván jobban kihallottam a különbséget vagy hiányosságot. Valószínűleg egy random bárkinek megmutatom aki először hallja és nem teszteli mindenféle zenével és nem hallgatja össze egy komolyabb cuccal, akkor az azt fogja rá mondani, hogy jól szól.
De lehet az lesz a legjobb, ha egy videót majd készítek róla otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest