- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
"Lehet, eddig tartogatnom kellett volna."
... megdupláztad volna a pénzed
Ennél egyébként a GPU árak arcpirítóbbak. Tavaly - igaz csak papíron - összeraktam egy konfigot egy ismerősnek. Gondoltam, kicsit aktualizálom, aztán megépítem magamnak. Majd leestem a székről, mikor megláttam az árakat ( → project elnapolva).#12829 csƵ
"Állítólag a CES-re készültek egy új Go+Play-jel ... "
Jó lenne, érdekelne. Bár az a baj, hogy nagyon megszoktam a Soundcore cuccainál, hogy bele tudok piszkálni a hangzásba. Tudom-tudom, hogy az H/K cuccai alapból jól szólnak, de azért néha-néha jól jönne, ha a bass-ból tudnék kicsit visszavenni, közepet "megtolni", stb.
Náluk tudtommal nem divat a telefonos app.#12832 carl18
" ... HK és a JBL Testvér cégek, valszeg nem akarnak konkurenciát állítani a saját vállalatuknak."
De, egy Go + Play mivel tudna konkurálni? Az egy finom bútordarab egy JBL akármihez képest. Nem vízálló, nem bírja annyira a strapát, és akárcsak az Onyx, ez is inkább "vezetékes" hangszóró. Szvsz. teljesen más a célközönség.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged