Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
"Lehet, eddig tartogatnom kellett volna."
... megdupláztad volna a pénzed
Ennél egyébként a GPU árak arcpirítóbbak. Tavaly - igaz csak papíron - összeraktam egy konfigot egy ismerősnek. Gondoltam, kicsit aktualizálom, aztán megépítem magamnak. Majd leestem a székről, mikor megláttam az árakat ( → project elnapolva).#12829 csƵ
"Állítólag a CES-re készültek egy új Go+Play-jel ... "
Jó lenne, érdekelne. Bár az a baj, hogy nagyon megszoktam a Soundcore cuccainál, hogy bele tudok piszkálni a hangzásba. Tudom-tudom, hogy az H/K cuccai alapból jól szólnak, de azért néha-néha jól jönne, ha a bass-ból tudnék kicsit visszavenni, közepet "megtolni", stb.
Náluk tudtommal nem divat a telefonos app.#12832 carl18
" ... HK és a JBL Testvér cégek, valszeg nem akarnak konkurenciát állítani a saját vállalatuknak."
De, egy Go + Play mivel tudna konkurálni? Az egy finom bútordarab egy JBL akármihez képest. Nem vízálló, nem bírja annyira a strapát, és akárcsak az Onyx, ez is inkább "vezetékes" hangszóró. Szvsz. teljesen más a célközönség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó!
- Bontatlan ANYCUBIC-ARTILLERY PLA Filamentek 1Kg. 1.75mm
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest