Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
Sziasztok. Kicsit fura kerdes lesz, de megprobalkozok hatha.
Szoval vasaroltam mult heten egy 2dines fejegyseget (Pioneer MVH_S620BT) es olyan gondom van, hogy a dobozban nincs csavar amivel a beepito kerethez tudom csavarozni a fejegyseget. Hivtam a boltot azt mondtak nem adnak mar hozza hanem a beepito kerethez szoktak, ez persze nem igaz mert a beepito kerethez azt a 6 pici csavart adjak amivel a 2 kis fulet tudom rogziteni a beszerelokerethez. Szoval tudja valaki pontosan mi a megnevezese azoknak a csavaroknak? Egy pioneer unboxing videobol sikerult lonom egy scrnshotot (egy szinte ugyanolyan tipusu pio unboxing videobol van ott meg ott van hozza a csavar. Tudja valaki esetleg a megnevezeset meretet ilyesmit? Ahogy neztem kb 10mm hosszu a csavar nagy pereme van a fejnek es nem "normal" menetes. Elore is koszonom a segitseget. Talaltam itthon pc hazventi csavart meg jo is lenne ha lenne a csavar fejen perem. itt a kep rola:
koszonom elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest