Új hozzászólás Aktív témák

• Joe fiú

senior tag

válasz mortalwombaR #59431 üzenetére

Én ezt aláírom, nem gondolom,hogy az AS HX12SQ nyomóm kisebb kategóriát képviselne. Hiszek is benne, hogy lehet játszani a láda hangolással, én vatelinnel béleltem az enyém. Nekem az artikuláltság, részletezőképesség, neadjisten felbontás ami furán hangzik egy szubbaszus hangszórónál.

Megfordult idestove 35 szubláda nálam a 1xezres kategóriától a 100ezer x-ig bezárólag, de azt nem állítanám, hogy egyszerű szivacsozás ilyen mértékű változással jár. Én azt gondolom, hogy az emberi fül nagyon becsapható, nem lehet egyértelműen összehasonlítani különböző termékeket utcai használat esetén.

Befolyásol a hőmérséklet, láda pozició, erősítő teljesítmény...illetve azt vettem észre, hogy ugyanaz az erősítő is tud mást kihozni ugyanazon szubból más-más körülmények között.

Amióta rendberaktam a gyári kábelezést, mintha erősítőt cseréltem volna, teljesen más lett a szub tartomány.

Bbéci: Hiszek neked is, viszont én továbbra is azt állítom, hogy nem lehet kétszer ugyanazt a tesztkörnyezetet produkálni, főleg nem autóban.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák