- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Na addig ügyködtem amíg csak kipróbáltam a HD zenét a kocsiban
Eszembe jutott, hogy a telefont is hozzá tudom kötni USB-n a playerhez, de akkor döbbentem rá, hogy ez nem elég mivel ilyenkor a fejegység játsza a zenét, és ugyanaz érvényes
Aztán mikor rámásoltam a 24bit 192 khz-es zenéket, az összes androidos musicplayer azt mondta hogy "not supported"
Letöltöttem többet is, amire megtaláltam a 'DeaDBeeF' nevü zenelejátszót, aminek elég egyszerű felülete van, de lejátssza a 24bit 192khz-es zenéket is...
Utána pedig felfedeztem a jack dugót a pioneeren, ami AUX IN bemenet, tehát csak össze kellett kötni jack-jack vezetékkel a telefont és a fejegységet (elvileg volt itthon 1000 ilyen, de most 2 napig nem találtam egyet sem...), és már szólt is a 24bites zene az autóban
Mondjuk brutál volt a Madonna The Power Of Good-Bye, telefonomon még a Beats Audio is be volt kapcsolva (HTC ONE X... semmi beállítás nem tartozik hozzá csak annyi hogy ki vagy be...) úgyhogy minden equalizer alapra állítva ezen kívül... dübörgött rendesen
Szerintem elég mélyről indul, ha nem is 24-ról de nem sokkal magasabb frekiről az tuti
Szóval végül megoldottam
(tudom hogy nem egy high-end lejátszó, és a kábel sem volt az, de szólt)
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Xbox Ultimate előfizetések
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest