- OLED monitor topik
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
Megvan az új teló. Mennyiért lehetne eladni a másikat? Gondolom alkatrésznek még jó lehet...pláne az új akksija.
-
mike1334
veterán
válasz
Tomiii258 #961 üzenetére
Fődarab/alaplap vagy nevezzük akárhogy. De persze csak tipp ez is. Már megrendeltem az új telót, teljesen használhatatlan lett...óranként 20+%-ot merül, 58% alatt azonnal kikapcsol, és 0%-ot mutat...lehet, ha megjön az új beadom alaposabb kivizsgálásra, de sanszos, hogy pénzkidobás, alkatrésznek hátha elviszik, mert amúgy jó állapotban van, plusz ugye új akksi
-
mike1334
veterán
válasz
greenface #959 üzenetére
Azóta már mindent is csinál, beszéltem szervizzel, ha nem az akksi a ludas (ami cserélve lett és előtte, utána ugyanaz a hiba...), akkor gazdasági totálkár, annyiba kerülne megjavítani, amennyibe a teló kerül, szóval nézem az utódot, ami Motorola Edge 50 Neo lesz valószínűleg.
-
greenface
aktív tag
válasz
mike1334 #958 üzenetére
A Samsungok tepsik,
A többi is
.
Samsungból legalább ott az S széria alap modellje.
Android-os vonalon Asus meg Sony van még talán (elég horror áron).Amúgy tényleg elég X-aktás ez a sztori, ha valós az akksi merülés, akkor melegednie kéne a készüléknek.
Lehet a feszültség-mérője nem jó a telónak, tehát rosszul méri a %-ot. Mondjuk ez sovány vigasz, mert ha ő 0-t mér, úgyis ki fog kapcsolni, hiába van még szufla benne valójában, szóval mindenképpen használhatatlan így a teló. -
mike1334
veterán
válasz
mike1334 #957 üzenetére
Egyre valószínűbb, hogy nem az akksi a ludas, ma 50%-ról 0-ra merült egy pillanat alatt, meg éjszaka is kikapcsolt egy gyors merülés után, úgy, hogy 82%-on tettem le. Még lehet rászánok 5e forintot egy bevizsgálásra, de sanszos, hogy ebből új teló vásárlás lesz. Ilyen meretben/kategóriában van ajánlott utód? A Samsungok tepsik, szerintem elhagyom a márkát most.
-
válasz
mike1334 #955 üzenetére
Figyelj, merítsd le teljesen, hogy kikapcsoljon. Kikapcsolva tedd töltőre és ha 100%, hagyd még rajta kicsit (mondjuk fél órát). Esetleg ha tudsz szerezni usb töltésmérőt, azzal figyeld, hogy mikor áll le a töltés. Utána valószínűleg rendben lesz. Szerintem még mindig csak az akkumulátor statisztika tréfál meg.
-
mike1334
veterán
Szürreális...Accubattery szerint a töltés hatékonysága óranként -325% volt. Ebből lehet új teló lesz, de mind egy tepsi...tudod miről beszélek, kb egyszerre váltottunk A3-ról erre, pont a méret miatt. A legdühítőbb, hogy semmi baja nem volt, azt hittem még 1-2 évig kitart.
-
lm83
őstag
Másik régebbi telon igaz, de ha tartózkodási hely bevan kapcsolva akkor szépen leeszi az aksit észrevétlenül.
-
mike1334
veterán
Tegnap vmi megkattant a telómban. Baromi jó üzemidőket produkál beddig, de most merül mint a vörös október...ejszaka ki is kapcsolt, 36%-ról lemerült..wifi és minden egyeb kikapcsolva, mégis 7-8%-og merül óránként kikapcsokt kijelzővel. Egyik pillanatról a másikra, semmi új app, se semmi. 3x indítottam újra..valami tipp? Nem cserélném még egy ideig...
Megnéztem appal is:
-
Flinter
tag
https://www.vodafone.hu/vowifi
- Belföldön és külföldön egyaránt használható
- A VoWiFi szolgáltatás használatakor Magyarországról, magyar vagy külföldi hívószámra indított hívások és SMS-ek díjai a belföldi díjszabásnak megfelelően kerülnek kiszámlázásra.
A külföldről, nem magyarországi hívószámra indított hangívásnak és SMS-nek a díja a nemzetközi díjszabás szerint kerül számlázásra. -
Flinter
tag
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/vowifi
"Külföldön nem használhatod a Wi-Fi Hanghívást, a Wi-Fi hívások itt jelenleg nem engedélyezettek.
A mobilhívások külföldön a 2G/3G roaming hálózatot használják, ami a szokásos díjszabás szerint kerül felszámításra." -
Flinter
tag
A Yettel VoWIFI tájékoztatójában ez van:
"A szolgáltatás csak Magyarország területén elérhető."
1. Akkor ez nem helytálló?
2. Telekom, Vodafone (DIGI)-nél nem így van? -
brumicica
tag
Húsvéti safety update
-
brumicica
tag
Vodától 2021-ben vásárolt készüléken kizárólag a Telekom vowifi működik, senki másé nem támogatott.
-
expo
tag
2021-ben vettem a Yettel-nél A41-et.
-
brumicica
tag
Azóta már le is került a támogatott listáról :-( https://www.yettel.hu/vowifi#keszulekek
Az enyém vodától vásárolt, de gyönyörűen ment eddig Digi Mobil (amíg volt vowifi), T és yesss! kártyákon a wifi hívás (vicces volt a digivel a Chicagoból a szállodából hazatelefonálni). Yettel beszél össze-vissza, szerintem nem is forgalmazták az A41-t. -
Csöves
őstag
Üdv.
Hol lehet bekapcsolni azt, hogy mutassa a település nevét, ahol éppen vagyok?
Nem találom.
Köszönöm. -
-
emre33
addikt
Yettel az alábbiakat írta az A41 VOWIIFimkérdésemre. Ez alapján akkor lehet, hogy a yettelesen más FW van, mint a függetlenen. Ez szomorú
Sammlbile oldalát nézve nálunk csak XEH kívül csak vodás és t-mobile FW létezik, nincs Yetteles FW.
Ezek beszélnek össze-vissza…
“ Egyeztettünk illetékes kollégáinkkal. A tájékoztatásuk alapján folyamatosan konzultálunk a Samsung képviselettel VoWIFI témában, ugyanakkor nem nálunk vásárolt készülékek esetén elképzelhető, hogy a funkciót támogató Yetteles szoftververzió nem kerül rá az eszközökre. Köszönjük a megértésed.”
-
Notalab
tag
Sziasztok! Ugye az A41-nek kellene tudni a Vowifi-t? Úgy olvastam masik topicban, hogy végre valahára a Vodafone is elindította, de a céges A41-emen nem jelenik meg, a kapcsoló sem és a hívás menüben sem. Lehet a konkrét előfizetői csomag nem tudja, azért?
-
Acef
addikt
Hi,
amennyiben a ti telefonotok is belassul néha, akkor javaslom a wipe cache törlést.
Semmilyen adat vagy beállítás nem törlődik!
Ez egy bevált dolog, a régebbi Samsung telefonokon gyakran kellett alkalmazni, s nekem most az A41-nél is eljött az ideje.Az én telefonom esetében bevált, azóta gördülékenyebben fut a rendszer.
CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!! Wipe cache törlés
Kikapcsolt állapotban:
- power és vol+ egyszerre tartósan nyomvatart,
- vol+ vol- al lehet lépegetni le/fel,
- wipe cache sorra léptetni / majd a power gomb egyszeri megnyomásával elfogad / yes / power megnyomása / néhány másodperc alatt végez,
- vol+ vol- al kiválasztani a rendszer indítását, majd power egyszeri megnyomásával elfogad,
- más soron állva ne nyomd meg a powert, csak a wipe cache, és a rendszer indítása azaz reboot system-nél.alább egy kép, kb ehhez hasonló menüt fogtok látni (nem saját kép, és nem A41)
-
shapphire
aktív tag
Új frissítés érkezett független készülékre. Biztonsági szint: 2023.04.
Eddig semmi negatív tapasztalat. Jó, hogy még nem engedte el a Samsung a típust. -
pit450
aktív tag
Sziasztok! Volt esetleg valakiknek olyan hogy a telót nem lehet tölteni töltővel csak laptopról vagy powerbankkel? Illetve vezetékesen nem lehet róla le szedni képeket adatokat ha rá dugom a laptopra csak tölt....
-
gyu456
tag
Sziasztok
Amikor A12 frissítés meg történik a telefon képtelen elindulni
Amint vissza megy a A11 rendszer indul a telefonKi érti? Mi a baj a telefonak?
-
brumicica
tag
Ez igaz, bár nem tudom, hogy üzleti ok van-e mögötte vagy a hardver nem ideális. Ugyanakkor nem szeretném azt átélni, mint a 2012-es Asus Nexus 7 tabletemmel (amelyiken egyébként referencia android fut), hogy az életciklusa végére totálisan használhatatlanra lassult, mire a legutolsó frissítéshez ért. Ez totális baklövés volt a gyártótól akkoriban...
-
brumicica
tag
A415FXXS2DWA2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma „Csak” 6,1"-es panel? Lassan már ez is ritkaságszámba megy, és a Samsung egész apró házba tuszkolta bele. Kár, hogy a hardver is elaprózza.
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest