Új hozzászólás Aktív témák
-
oliba
őstag
válasz
TomBoy1986 #22692 üzenetére
Közben próbálgattam egy picit. 1,414V-nál a 800mhz-et sem bírja. Ezek a beállítások kb pont annyira jók, mint a biosban beállított feszültségbeállítások. Dísznek vannak
-
edeleny
őstag
válasz
katt777 #22695 üzenetére
KATT777
Ne sértödj meg,de amikor az nVidia elöször piacra dobta az SLI megoldását,akkor látni lehetett,hogy ennek csak annyi az értelme,hogy még több VGA-t,és prémium chipsetet tudjanak eladni.
Két kissebb még nem ér egy nagyobbat.
Ráadásul,azt se nagyon lehet megcsinálni,hogy mondjuk nekem volt egy X1650XT,amit errefelé elég nehezen tudtam el passzolni,és mellé betseszem a HD3850-est.
(másik oldalon a 7600GT mellé a 8600GT-t)
Ez az ö szemszögükből nem jo megoldás,mert nem veszel eleget az uj kártyájukból.
Az X2-vel ugyan ezt érzem.
Elég ha csak a processzor piacra gondolunk,lassan már 16 magos prockok jönnek,de még olyan progi is alig akad mami a két magot értelmesen használja,persze a tesztek itt is szépen mutatnak,de gyakorlatban nem sok látszatja van -
katt777
félisten
válasz
Tibord #22672 üzenetére
Bocs, elsiklottam efölött!
Nem tudom, miért nem jó az oldalam, majd megnézem Vistán a 7-es explorerrel (bár, jut eszembe, 64-bites nekem is), de eddig és másnak nem volt baja. Direkt nem raktam bele sütiket és scripteket, mert utálom, ha emiatt lassulnak az oldalak, szóval nem tudom, mi lehet a hiba. Amúgy miért nem Fox-ot használsz? IE-ben nem tudod konkrétan megszabni, hogy egy oldalon mely scripteket és sütiket engedélyezed, a többi biztonsági beállításról már nem is beszélve. -
katt777
félisten
válasz
bajusz15 #22687 üzenetére
Az a + max. 60% (kivéve 3D06), és mindössze 5 játékban működött, persze lehet, hogy a tesztekben szereplő másik 5-nél is van hatása. Csak hogy ezt egy 8800GTS is tudja, jóval olcsóbban. Viszont minden játéknál duplán fogyaszt és fűt. Szóval ezért felejtős részemről a multiGPU.
-
athomi
veterán
válasz
TomBoy1986 #22679 üzenetére
Ráadásul van a két kártya ára között 10k difi, ami a teljesítménykülönbséghez képest rentgeteg.
-
oliba
őstag
válasz
TomBoy1986 #22692 üzenetére
Hát ha azt nézem, hogy ugyanaz a gpu, mint a 3870-nél, akkor elég szánalmas. VRM-eket is víz borítja. Nem hinném, hogy gond lenne.
-
SlaveDealer
tag
Srácok!
Az mennyire természetes hogy a 2 hetes 3870x2-nek van egy olyan alapzaja amit nem a hűtő produkál, játékok alatt meg úgy sistereg vagy zizeg hogy kezdek félni
Ez termsézetes? vagy Gariba vigyem vissza, olvastam olyat is hogy kondihiba -
oliba
őstag
válasz
TomBoy1986 #22688 üzenetére
Köszi. Azért holnap adagolom neki a feszeket. Beállítottam eddig 1,4V-ot is, de ha átállítottam 850mhz-re, akkor csúnya fagyásban volt részem.
-
TomBoy1986
veterán
1.4V-on én nem használnám a helyedben két okból:
- 1.3V-on is ált. húzható 880MHz-ig
- nem indokolt egyelőre a túlhajtása a kártyának, mert a sebessége elégAz pedig állítható profilok segítségével, hogy 1V-on maradjon 2D-ben, s az eredeti 300MHz-nél alacsonyabb frekvencia is beállítható. Nekem a normál Power Play-hez képest 5-8°C-t csökkent a hőmérséklet ezáltal.
Az alapfeszültség tehát 3870-es esetén:
- 2D-ben= 1V
- 3D-ben= 1.3VTehát ezek biztonságosak szerintem egy 3850-es esetén is.
-
bajusz15
senior tag
válasz
Tibord #22675 üzenetére
igen-igen jó lenne még egy kártya csa katt777 is nagyon sokat bosszankodott vele, valahol hoz pluszt, valahol nem és így elgondolkodtató hogy érdemes-e most megvenni a második kártyát vagy inkább várni még lesz annyi játék hogy érdemes legyen egy második kártyára befizetni...ez csak saját vélemény
-
oliba
őstag
válasz
TomBoy1986 #22684 üzenetére
Sorry
Akkor már csak annyit, hogy mekkora fezst érdemes neki adni? Komplett vizesblokk van rajta. 1,4V szerinted mehet 24/7-be?Ilettve lehet azt állítani, hogy 2D-ben megmaradjon a sima 1V, de 3D-be rákapcsoljon?
-
oliba
őstag
Sziasztok!
Az lenne az egyszerű kérdésem, hogy van-e már olyan modbios, amivel lehet a referencia 3850-es karimnak feszt adni?
-
fagy53
nagyúr
válasz
laci666 #22678 üzenetére
Kérdés a memóriák milyenek, mert a 3870-es GDDR4 memóriáival a 3850 GDDR3 nem versenyezhet. A Giga 3870 esnek van GDDR3-as verzíója és 950MHz-en megy, míg a 3850 512MB az 820MHz-en. Ha a GPU-t húzni akarod, a sávszél miatt a memória sem maradhat le, egy 800MHz köleli GPU-hoz az 1GHz körüli memória dukál.
-
laci666
senior tag
válasz
TomBoy1986 #22679 üzenetére
Én is arra gondoltam
-
laci666
senior tag
Hali!
Szerintetek melyiket éri meg jobban megvenni.
Club3D HD3870 Overclocked Edt 512MB Dual DVI PCIe 2.0 37200 Huf (800/2400)
Club3D 512MB RA HD3850 OC ZERO-T2D-X 27920 Huf (720/1800) -
TomBoy1986
veterán
válasz
TomBoy1986 #22676 üzenetére
-
Tibord
senior tag
válasz
bajusz15 #22674 üzenetére
ez szubjektív vélemény de én nem ezt tenném a hejedbe.
inkább dobnék mellé még egy 3870-es karit. Hanem vagy most vagy akkor 1-2hónap múlva
alaplapd viszi, az árak lefele mennek, és rosszabb semmiképpen nem lesz viszont ha jobb akkor sokkal jobb.
Én is ezt tervezem.
De annak szvsz nincs értelme hogy egy szinte ugyanolyan teljesítményt nyujtó karira (ami ráadásul gyárilag van agyonhúzva) nem érdemes lecserélni.
még csak a macera sem éri meg (egy új windows stb.) -
bajusz15
senior tag
természetesen ide jövök és nem az nv topic-ba mert ott igen-t mondanának egyből
nah szóval:
megéri-e leváltani egy HD3870-esről egy 9600GT-re ??
mert itt jobbnak tűnik és még jól ki is jönnék belőle egy cserével...
nos szerintetek?? -
katt777
félisten
válasz
Jarlaxle #22671 üzenetére
Nem tudom, nem próbáltam meg, de elképzelhető, mert 1,3-on is stabilan visz 880/1200MHz-et. Nézd meg bios editorban, mennyivel lehet minimálisan lejjebb vinni, csak a boot-up értékeket ne állítsd át, mert akkor el sem indul a cucc, ha túl alacsony a fesz. Ha 2 és 3D közé nem tudod állítani, akkor inkább ne állítsd át, mert akkor tuti kevés lesz.
Remélem, lesz majd kompatibilis ATT verzió, mert anno (ha a logout-os cikkemet v. az oldalamon uazt megnézed) 1950XT-t nagyon szépen lehetett szabályozni. -
Tibord
senior tag
helló
problémáim vannak már megintAti Tray Tools 1.4.7.1159
ezt tettem fel a vistára (x64) de nem megy mivel digitális aláírásért rinyál.
Erre találtam elvi megoldást, mégpedig hogy kikapcsolom ezt a funkciót:bcdedit -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS
Na de nem működik illetve nem kapcslja ki-.
az okára még nem jöttem.
Újratelepítés megoldhatná a problémát?Másik komoly gondom hogy az ATT említett verziója nekem nem kapcsol át 3d-be hiába áálítom be. Ez miért lehet?
Nekem mindenképpen kell ez a progi mert rivatunerrel nem tudom leveni a ventiszabályzást 25% alá.
ATT-vel kimértem és be is állítottam az optimális beállítást (1V 286MHz 2%venti --> 45-47fok) mondanom sem kell menyivel halkabb a 2% mint a 25%
Röviden ennyi lenne.Persze érdekel más megoldás is ha tutto nekem az a lényeg hogy 3D-ben jó hűtés mellet ha aludni akarok ne legyen hangja.
Előre is köszi mindent
(kat777 - Miért nem jó nálam a weblapod? Lassú és vagy 40%-ra leterheli a procit.
explorer 7-est használok. Érdekes mert ha a 64bites verzióval nyitom meg azzal frankón megy. csak gondoltam szólok bár aztán lehet hogy nálam a hiba) -
Jarlaxle
senior tag
-
katt777
félisten
válasz
Jarlaxle #22667 üzenetére
Nálam Én 300/800-ra vettem le anno, de semmivel nem volt hűvösebb, mint amikor a RAM-ok 1126-on voltak. 3D-t miért akarod minimalizálni?
Főleg biosból? Ez esetben vehettél volna valami passzív 2600Pro-t, vagy mi van még ilyen.
Ami halk/hűt kompromisszum lehet, ha mondjuk 60°C-nak adod meg a határértéket, a ventilépegetést viszont felviszed 65%-ra vagy afölé. Ez esetben a játékok többségében nem nagyon fog zajongani a kari, ha meg mégis felforrósodna, a hűtő gyorsan visszanyomja. Én csak 40°C/52%-ról módosítottam az enyémet 50/55-re, de úgy 70 °C-nál már jobban hűtött az utóbbi. -
katt777
félisten
válasz
Jarlaxle #22661 üzenetére
Ezt csak bios editorral tudod hatékonyizálni. Nem kell betojni tőle, CB0.96-os jól dolgozik, és a WinFlash is OK. A biztonság kedvéért azért ajánlott egy másik VGA mellé, ha áramszünet, gépfagyás, vagy ilyesmi lenne. Ja, és a Winflash dolgozik egy darabig, addig a gép használhatatlan, de nincs lefagyva! Mielőtt resetelnéd.
Aggregátor: Most úgyis ezt az ötletemet is ellopják, de tök 1szerű lenne a heatpipe-okat kivezetni a gépből, és kint rájuk tenni egy böszme hűtőbordát. Nem kéne venti, amúgy pedig rossz időben drasztikusan csökkenne a fűtésszámla.
(Meg nem fázna a lábam az asztal alatt.)
-
TomBoy1986
veterán
válasz
katt777 #22660 üzenetére
Amúgy ezen erősebb hűtő van, mint a 3850 Ultimate-en, mert azon csak 3db HeatPipe van, szemben a 3870-esen található 4db-bal.
Az eltávolítás módja pedig, amit Aggregátor is írt, kiegészítve azzal, hogyha nincs hátsó venti, akkor a táp - feltehetőleg - 12 v 14 cm-ese viszi ki a meleget.
-
Jarlaxle
senior tag
hali! Nekem valami olyan biosra lenne szükségem ami az alapórajeleket a lehető legkisebb feszen tudja produkálni. Jelenleg katt777 logoutos tesztjében szereplő 077es bios van a karin, de ha esetleg lenne hatékonyabb bios akkor pls adjatok.
Ilyen extra progikat inkább hanyagolnám, bios szinten lenne jó elérni a módosításokat.
-
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #22659 üzenetére
Amennyi a magyar hírek igazságtartalma... Ált beírják az original értékeket, ha nem tudják, PC fronton, meg autós újságokban is. De legyen úgy, nekem mindegy. Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy a passzív hűtő hogyan távolítja el a meleget a házból. Ugye, hogy kamu a dolog? Mert kel hozzá venti, legföljebb máshova rakod (vagy fől a proci és a lap).
A legjobb a 3870 CF: Nulla grafikus teljesítmény-növekedés (na jó, pár programban lehet 60% is), kétszeres fogyasztás!!! Számomra egyelőre valahogy a 49k-ba kerülő ASUS EN8800GTS a szimpi.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
katt777 #22658 üzenetére
Nem, ennek nincs visszavéve az órajele.
Amúgy úgy tűnik, hogy túlbecsültem a 3870 fogyasztását, mert kb. 105W-ra taksáltam, közben a fenti képből kiderült, hogy terhelés alatt mindössze 88W. Ez jó. Terheletlen meg 23W.
-
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #22639 üzenetére
És ennek az órajele is vissza van véve? Mert a többi passzív 38xx olyan, erről meg semmit sem tudni, az oldalon is a sima van. De még jobb ár 49.190 egy ASUS EN8800GTS 512MB-ért.
taylorp: Igény: 450W 30-es 12V-tal. Nálam mondjuk a 18A is elég volt de a 350W mindenképpen szűk.
HIS-ből van ref, IceQ a lecserélt hűtéssel, valamint IceQ turbo emelt órajellel és cserélt hűtéssel.ollie: Igen, azért nem hívják turbo-nak.
-
barnam_
nagyúr
válasz
TomBoy1986 #22653 üzenetére
Szerintem jobb választás egy (olcsóbb) aktív hűtésű 3850/70, és venni hozzá egy AC Accelero S1-t. Ha kell, könnyedén lehet rá szerelni ventit, és bios-ból lehetne szabályozni.
Szerk.: 2.5k-ért nem, de 4-ért már igen. És sztem az jobb mint a Sapphire passzív hűtése.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
fagy53 #22647 üzenetére
Hogy mennyi értelme van? Nem tudom, mert még sajnos nem láttam róla tesztet, pedig érdekes lenne
Viszont egy normálisabb házhűtéssel (2db 8cm-es vagy 1db 12cm-es) már megbirkózik ez a hűtés - érzésem szerint - a kártyával.
Szerintem a 41K-s ár már nagyon baráti az aktívért, de onnan is csak 2.5K a passzív. Az aktívot ugyan le lehet venni 0%-ra, de úgy nem bírja el.
-
taylorp
senior tag
Egy 350W-os FSP táp elbír egy HD3870-el?
-
fagy53
nagyúr
válasz
Már elindultak az árak végre lefelé, ez is 38k-ig lemegy ahogy korábban megírtam, csak érdemes passzívat venni egy ilyen teljesítményű VGA-ból?
Éppen ma néztem, hogy az új ATT akár állóra leveszi a ventimet, remekül be lehet lőni a hűtést vele, ezért nem inkább az aktívra kellene hajtanom?
Sajnos már eléggé be vagyok sózva, de várok még egy-két hetet, 4-5k-t megér! -
taylorp
senior tag
Sziasztok!
Mennyi különbség van egy Saphire és egy HIS márkájú 3870 között? -
Pityesz79
csendes tag
válasz
Foglalt név #22642 üzenetére
De most akkor mit tud a kártya?
-
Solten
őstag
válasz
Királyság
-
Foglalt név
addikt
válasz
Pityesz79 #22640 üzenetére
A full HD 1920x1080p, ehhez jóval nagyobb sávszélesség kell, ellenben az 1.2 is tudja 60Hz 24bit színmélység mellett. Az 1.3 még nagyobb sávszélességel bír és single linkkel 2560x1600p-t tud átvinni vagy kisebb felbontásokat nagyobb színmélységgel.
Az 1280x720p-t is tudja bármelyik, tehát te azt veszed, amelyiket szeretnéd -
koma106
senior tag
válasz
Foglalt név #22632 üzenetére
Azért a 31.500,- sem olyan rossz ár, persze csak ha tényleg 512Mb-os
Mindenestre igen nagy fekete pontot kap tőlem a bolt. -
Pityesz79
csendes tag
Sziasztok!
HDMI kábel vásárlásánál felmerült a kérdés, hogy 1.2 vagy 1.3?
Azt mondták, hogy az csak az 1.3 tudja a full HD-t, ami ha jól tudom 1920x1080-as felbontás.
Az 1.2 pedig az 1080x720-a HD Readyt.
A mellékelt képet készítettem, és teszem fel a kérdést, hogy akkor most MI VAN??????http://www.kepfeltoltes.hu/view/080402/ATI_HD_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
TomBoy1986
veterán
43.8K az új totál passzív Sapphire Ultimate
Ez szerintem nagyon jó ár
-
Solten
őstag
-
koma106
senior tag
válasz
Foglalt név #22632 üzenetére
Mondjuk én csak 1db-t rendeltem, most próbáltam megnézni a rendelésemet, de már nem enged be: "Hiba: Önnek nincs joga a kért modul használatához."
Így "csak" az e-mailes visszaigazolásom van. -
Foglalt név
addikt
válasz
Asmodeus01 #22631 üzenetére
"T.cím!
Sajnálattal közöljük, de a rendszerünk hibásan vitte fel a rendelt termék összegét.
Jelenlegi Bruttó ára: 31.500.-Ft"Leszarom. Én 17.900-ért rendeltem
-
Asmodeus01
tag
válasz
Foglalt név #22629 üzenetére
szerinted a fönök hány embert fog ott lefejelni?
-
S. Szabi
őstag
UT3-mas játékokba miért nem lehet ccc-ből élsimítást és szűrést rakni?(Bioshock, Moha, Stronglehold)
-
Foglalt név
addikt
válasz
Asmodeus01 #22628 üzenetére
Késő
-
katt777
félisten
válasz
edeleny #22619 üzenetére
Nekem jó a driver/CCC. Alapon 39°C.
Lehet, hogy ATT szabályoz, mert nekem is úgy tűnt, hogy magasabb fesz-en még forróbb, de akkor valamit nagyon szarul csinál, hogy ennyire melegszenek a karik, gondolj bele,15%!
Megnéztem amúgy, CF mellé, ha beteszek egy 8cm-es ventit hátra, a felső VGA 5°C-kal lesz hűsebb (40°C), így pont kiegyenlítődik a 2 kari hőmérséklete single módban 1-3-mal, szal oda nem is nagyon kell. Ehhez persze az is hozzátartozik, hogy alapból áll a HTX2 ventije, csak 40°C fölötti CPU-hőnél kapcsol be. Viszont az élettartama sokkal hosszabb lesz. -
edeleny
őstag
Reggel bekapcsoltam a gépet,ATT nélkül VGA stabilan 44 fok,pár órán keresztül.
ATT bekapcsol,órajelek,fesz minimum,49 fok,csak a fesz megemelve 1,245-re pár perc alatt 55 fok.
Természetesen ezek alap értékek,csak a torrent futott. -
strebacom
senior tag
Club3D AMD HD3850 512MB PCIe 2.0--17.970 Ft (20 % áfával): [link]
Ez nagyon jó ár!!!
-
katt777
félisten
válasz
Tibord #22613 üzenetére
Hát úgy, hogy e módon installálod. Sp1-ben nem vagyok biztos, az egy rakás segédprogit kivág, amelyek F8-cal felinstallálva kiválóan működtek original Vista alatt. Nyilván nem véletlenül. Azaz fizetsz egy olyan OS-ért, amely nem hagyja, hogy olyan programot használj, amilyet akarsz (basszus, ha szétcseszem a rendszert, majd újra rakom, de DOS-szal pl. sosem volt ilyen baj). Hát, ha valami, ez fel tudja b.szni az agyamat. Hogy én fizessek azért, hogy mások mondják meg, mit csináljak. Persze, amíg a sok kimosott agyú idiótának ez teljesen természetes, addig a magamfajta igényesek legföljebb morgolódhatnak miatta.
Bár az is igaz, hogy a windows-okban annyi gyárilag mellékelt hiba van, hogy jószerivel fölösleges ezért újabb programokat feltelepíteni. -
edeleny
őstag
válasz
TomBoy1986 #22612 üzenetére
Nekem is ugy tünik,hogy ha csak simán beállitom csinálja,csak a profilokkal nem ugy birkozik meg ahogy kellene.
-
Tibord
senior tag
az ATT az tényleg ekkora szar?
hogyan lehet megoldani hogy ne kelljen nekem mindig F8-al (digitális-aláírás szükségességének kikapcsolása) indítanom a vistát? -
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #22610 üzenetére
És tuninghoz hova tegyem? 1,5V-ra?
1,0006V-on sem műxik, maradt a 45°C. Inkább leszedem, semhogy most azért visszategyek egy régebbi biost, hogy hátha. Neked melyik van fenn? Nekem a 077-es.
Yuri barátunk messze áll a megoldástól, de reménykedjünk, hogy lassan azért közelebb kerül.Vazz, kilépéskor meg simán felnyomja 3D-be és 56°C-ra. No, akkor mégis műxik, csak 5°C-kal melegebb?
-
TomBoy1986
veterán
válasz
katt777 #22608 üzenetére
Ne 1.132V-re vedd le, hanem a minimumra, azaz 1.006V-re. Akkor jó lesz
Nekem 8°C-t esett a hőmérséklet. És valóban volt vele régen is problem, de már nem emlékszem hogy oldottam meg - úgy rémlik kiléptem
- most meg szépen beraktam hotkeyre a cuccokat, nem pöcsölök vele
Hogy a Rivának van-e maradványa? Az elképzelhető, bár maga a Riva már nincs fent. De majd irtok egyet
-
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #22605 üzenetére
Nekem tökéletesen megy a 2D/3D váltás, SZŐRÖS FÁNK IS (dokar, de mintha régebben is lett volna ezzel problémád, nem?), minden überf@sz@, csak hiába állítom a feszültséget 2D módban (tényleg ott van!!!) 1,258-ról 1,132V-ra, továbbra is 45-46°C-on van a kari azzal a hűtéssel, amellyel bios-ból csak 39°C. Hogy fölfelé sem viszi-e, azt még megnézem. Ha 900MHz fölött lefut emelt fesszel a 3D06, akkor az legalább működik.
Nincs fönt RivaTuner-ed, vagy valami maradványa? Az becseszik ATT-nak, akkor is, ha nem fut. Én már próbáltam. -
Pityesz79
csendes tag
válasz
Foglalt név #22601 üzenetére
Tegnap nekiestem HDMI kábellel, meg felraktam a 8.2-es catalyst-et és minden király lett!
Kép a monitoron+a tv-n, klónban.
A ccc-ben meg lett egy csomó + menüpont, ráadásul egyből tudja, hogy samsung lcd van rákötve.
Most megnyugodtam!
Köszönöm, hogy foglalkoztál a problémámmal! -
dokar
addikt
válasz
TomBoy1986 #22605 üzenetére
nekem pl ATT mellett a szőrős fánk sem megy
-
TomBoy1986
veterán
Nagggggggyyyyyyyyon jó. Ha beállítom az Auto2D/3D-t, akkor egyik játék sem indul el
Ha kikapcsolom, akkor mind jó. Valamit jó beújított Ray...
-
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #22602 üzenetére
Valaki azt írta, hogy megjelenik a Feszültségszabályozó fül. Lehet, annyira kerestem ezt, hogy észre sem vettem a frekiknél?
Megnézem +1x, ez viszont sajna nem segít azon, hogy továbbra is csak az 1. VGA-t kezeli.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
TomBoy1986 #22598 üzenetére
Már megnéztem, s működik. Így jobb is:
99MHz mellett 1.006V a 2D-s
776MHz mellett 1.3V a 3D-s beállítás a 3870-enA FAN-nal volt kisebb problémám, de egy Auto Fill-el megoldottam
Tibord:
Neked is ajánlom az új ATT-t, ezzel akár le is állíthatod a ventit.katt777:
Nem láttam, hogy írták-e, de nincs is már Voltage fül, hanem helyette ahol a frekvenciákat állítod ott tudod állítani a feszültséget is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest