Új hozzászólás Aktív témák
-
ulveczkii
tag
Én csak azt szeretném megkérdezni hogy van e már valakinek tapasztalata ezzel a karival vagy a 3 hőcsöves 3850es kistestvérével? Értem ezalatt azt hogy mennyire melegszik egy jól szellőző házban? Illetve hogy hogy lehet elférni a hátrahajló bordától?
Ugye elfér a memóriák felett?(ondjuk ekkora hibát csaknem követnek el bár szemre csalóka) -
Solten
őstag
válasz
TomBoy1986 #23186 üzenetére
Ezen a Giga-Zalmanos 3870-en vajon mennyi ns a memó?
-
bakosgabor57
őstag
válasz
HarryPotter #23169 üzenetére
Látom milyen lapod van,pü.-ben küldhetnél róla tapasznyalatot/ha van már egyáltalán/lehetőleg még ma!
-
törölt tag
válasz
TomBoy1986 #23173 üzenetére
úgy érted, hogy a netframeworkot ne?
-
Solten
őstag
válasz
TomBoy1986 #23186 üzenetére
40k a passzív 3870 az se rossz...
-
Solten
őstag
Tweaktown szerint DDR4...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Solten
őstag
Gigabyte 3870: 36 kiló...
-
Solten
őstag
válasz
HarryPotter #23165 üzenetére
Nem kell törölnöd semmit, csak indítsd az installert.
-
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #23179 üzenetére
Talán volt előtte fent RT, az szépen kikapcsolva tudja hagyni a driver-t, hiába állítod be, hogy állítsa vissza kilépéskor, vagy uninstallálod.
Próbáltad az 1.09-es Radeon bios editort? Ott tényleg lehet hőhatárokkal állítani a hűtést, akár lejjebb véve a minimumot is. Nekem most egy olyan bios-om van fent.
Simán 40°C körül kéne lennie driverből a 010.077-es bios-szal 2D-ben. -
TomBoy1986
veterán
válasz
katt777 #23178 üzenetére
Nálam az alap 53°C. Szóval lehet, hogy a PP nem működött frankón. Most meg 46-47°C.
Épp azt mondom, hogy a 3870 sem a leggyorsabb kártya (az X2 sem). Mégis jó az ár/érték mutatója, s így jó a kártya is.
A leggyorsabb alatt most a 9800 GX2-t értem.
#23180-ra
Volt fent RT, de nem az volt a gáz, mert abban ki volt kapcsolva a tuning funkció és szépen visszavette az órajelet is. Ha manuálisan vettem le 300MHz-re abban, akkor meg +15°C-vel volt az 53°C megfejelve. Úgyhogy a feszt is levette - úgy hogy nem nyúltam hozzá.Én inkább arra tippelnék, hogy az energiatakarékos módnak magasabb lehet a feszültsége, mint amit ATT-vel sikerült neki adni (1.006V). És persze az is közrejátszik, hogy ezen a feszültségen 97MHz-en használom, de szerintem kisebb a ventifordulatom, mint a tiéd. Én csak 30%-on járatom LINK
-
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #23177 üzenetére
Mit állítottál be, hogy levegye? Mert nálam nem teszi (hőmérsékletből gondolom), pedig elég gyakorlott vagyok ATT-ban. PP-jel nálam 39-40°C a kari, ATT-szal 45 fölött volt ugyanazzal a hűtéssel. Esetleg elküldhetnéd mail-ben a reg beállításokat, megköszönném. De ha ez is a lapom miatt nem megy (hiszen ugyanolyan karink van), akkor tényleg zabos leszek.
Melyik lenne az?Mert a leggyorsabb VGA-ja a 3870 (amelyet jó pár nV kari elver), az X2 meg már 2 VGA.
Sapphire oldalára fel(vissza)került a 8.3-as Catalyst!
-
TomBoy1986
veterán
válasz
katt777 #23176 üzenetére
Nekem leveszi. 6°C-ot nyertem a PowerPlay-el szemben.
Videókártyából sem a leggyorsabbat gyártja. Mégsem lehet azt mondani, hogy szar a kártyaAki meg a leggyorsabbat akarja az szánja rá szépen a pénzt. Nekem megfelel a jó ár/érték arány. De szerintem ezzel a vásárlók túlnyomó többsége így van.
-
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #23173 üzenetére
És nem veszi le a fesz-t 2D-ben.
Abu85: Ja, nekem is megy Bioshockban is (DX10 43%, de itt vsz nincs kihajtva, mert nem alkalmazza az AA-t, márpedig legalább 8XAA is kéne nekem a kihajtáshoz), CoJ-ben is (DX10, +54-64%). Ezek is messze vannak 100-tól, de hagyján, attól még Oblivionnal semennyire nem műxik (meg sok más programmal sem). Sztem chipset lesz a hiba oka. De a qrwa driverüknek az 580X-et is támogatnia kéne!!!
vazze...
Biztos, hogy nálad működik az AA, nézd már meg mondjuk a belépésnél a világítótoronyban a kabin ajtaját, vagy még előtte, kint, a lámpákat. Bár tudom, nincs időd ilyesmire (vagy csak CF-et nem komáló progik tesztelésére)...
-
katt777
félisten
válasz
rollins #23170 üzenetére
Nem haragszom én az AMD-re (annyira). De ár/érték aránytól még mindig nem lesz a leggyorsabb egy proci. Nem rúgok én bele, csak tesztekben láttam, hogy kevés. És tényleg többszálas tesztekben is elmaradt az Intel-től.
Egyébként meg, ha egy gyártó azt akarja, hogy elégedett legyek vele, gyártson olyan terméket, amellyel elégedett lehetek. -
rollins
őstag
válasz
#41133696 #23172 üzenetére
7.12-es és azt updateltük 8.1, 8.2, 8.3 -ra
Ezt hogy érted hogy updateltük? Nem uninstalláltátok az előzőt, hanem rátelepítettétek a többit? Mert ha igen, ne csodálkozz hogy kupleráj van. CCC -t használni szokás vagy ízlés dolga, de szerintem használja az, akinek 2 anyja van. (ez az amd/ati-nak szólt elsősorban). Szerencsére van már hozzá Ati Tray Tools [link]
Ha félreértettem, akkor bocs.
szerk: TomBoy1986 már leírta kb. -
TomBoy1986
veterán
válasz
#41133696 #23172 üzenetére
A 28megás azért nem elég, mert az csak CCC és nincs benne Display Driver.
Szóval annyit kellene csinálnod, hogy szedd le az egészet (a dotnetet ne), pucold le DriverCleanerrel, majd pedig installáld a 46megás verziót, de ne rakd fel a CCC-t belőle, hanem csak a Display Drivert, s más nem kell. Eztán pedig felteszed az általad letöltött szintén 8.3-as magyar CCC-t (28MB). Restart, s működnie kell.
Egyébként CCC helyett én is inkább azt ajánlom, mint a mit rollins, azaz az ATT-t. Nem eszi a memóriát, sokkal több tulajdonság állítható, könnyen húzható vele... szóval jobb.
-
törölt tag
Nos pár érdekesség, mely kissé bosszantó is.
Szóval friss 64 bites XP-re Catalyst 8.3 magyar közvetlenül az első driverek között, erre rinyál, hogy nincs net framework 2.0 erre oké, microsofttól updattel lejön a netframework 2.0, sőt a 3.0 is. Ma mostmár hogy ott van mind a kettő Catalyst magyar verzió 8.3 (cirka 28 MB ) tehát nem az angol nyelvű suite ami cirka 46 MB, megpróbáljuk feltenni, települ, majd közli, hogy restart. Restart után feltünik, hogy nincs kint az ikonja. Jó, akkor induljon el manuálisan, bár ebből már adódik, hogy valamit megint nem jól csinálj. Kiírja a magyar verzió természetesen angolul, hogy no installed driver. Eddig ugye érthető. Ezután eszembe jutott, hogy amikor vettem a kártyát, akkor driver cd-ről a 7.12-es és azt updateltük 8.1, 8.2, 8.3 -ra mikor melyik ugye. Nade hát ez annyira primitív dolog lenne ,hogy mindig felkelljen tenni a 7.12-est a kártya CD-jéről. Nade most ez következett, érdekes módon bár fenn van az mstől a netframework, mert ezt kérte, erre direkt felteszi a kártya a saját cdjéről is. Most akkor tényleg mindig a kártya CD-jéről felkell tenni az alapot, és utána update, vagy az angol nyelvű 46 MB-os Suite változat az AMD oldaláról is elég neki?
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst...64/radeonx-xp64A 28 megás miért nem elég neki? Vagy akkor azt mire találták ki, mert abban is benne van a control center ha az egyedi telepítést választjátok meglátjátok.
szerk: plussz érdekesség, a win install alatt, végig 60 C körül volt a kártya normál 2D alatt, mióta a CCC fent van azóta 36 C, tehát akkor a CCC mégis jól vezérelné magától is a hűtést (rivatuner nélkül) ?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
katt777 #23167 üzenetére
Nem tudom mi lehet nálad ... felpakoltam a Pistát SP1-gyel, Bioshock-ot és a Call Of Juarez-t és müxik a dolog. Bio-ban (1600x1200 16xAF) stabil 70% plusz, COJ-ban (1280x1024 4xAA, 8xAF) 80-85%. 8.3-as hotfix kákáliszt...
Nekem megy a CF. Sajnos időm nem engedi, hogy több játékot megnézzek. -
rollins
őstag
válasz
katt777 #23167 üzenetére
Nem akartam itt már megint offolni, de elküldtem ha már leírtam:
Szerintem te sem gondolod komolyan, hogy olyan szar a Phenom, mint ahogy beállítod. Igaz hogy párszor elkente a száját még a Kentsfield is pc-n, de azért nézz már rá az árcédulájára és hogy mit tud többszálas programok többségében. Nem mindenki játszik. A K10 mégha nem is lett akkora durranás, mint ahogy reklámozta az AMD, de azért a többutas szerverekben, többszálas programok alatt kimutatatja a foga fehérjét. A TLB címfordítási hiba meg úgy kellett nekik, mint púp a hátukra. Ennek ellenére nem olyan borzasztó az ár/érték aránya. Szerintem ezt te is tudod, csak most ott rúgsz bele virtuálisan az AMD -be, ahol tudsz, mert nem megy nálad a CF. -
WesTM
őstag
válasz
ha van fennt más driver természetesen azt előtte uninstaláld,és utána mászhat fel a 8.3.nálam nincs baj vele
-
katt777
félisten
válasz
Solten #23149 üzenetére
A lényeg a lényeg: legyen minimum 2 gépünk, és ezekben is cserélgethessük a VGA-kat tetszés szerint. Mikor veszi észre a sok palimadár, hogy jól át vannak verve?
(Lost Planet mondjuk egy olyan "játék", amely qrwára nem érdekel.
)
Bajusz15: hát én láttam "munkára" fogott Phenomokat, a hajnali harmat is lenyomja őket, nem hogy egy QX.
-
Asmodeus01
tag
válasz
töröld a régi drivert!
-
WesTM
őstag
válasz
HarryPotter #23163 üzenetére
Annyi a dolgod leszeded a vistás drivert,és installálod.remélem jól vettem ki a kérdést is arra válaszoltam amire kell
-
HarryPotter
őstag
válasz
TomBoy1986 #23162 üzenetére
ok, kösz. ha esetleg egy vistás forumtárs olvassa ezt, és van javaslata, ne fogja magát vissza.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
HarryPotter #23161 üzenetére
Vistával kapcsolatban mást kérdezz inkább, de XP-n annyi a művelet, hogy letöltöd amit fel akarsz tenni, majd uninstall a régire, eztán DriverCleanerrel leszeded a maradékot, majd pedig szépen installálod és kész is.
-
HarryPotter
őstag
válasz
TomBoy1986 #23160 üzenetére
köszi. néhány basic kérdésem még van (előre is elnézést):
- letöltöm az ati honlapról a legfrissebb catalystet - ezt simán installálom a windowsban (mint bármi más programot), vagy
- a vista eszközkezelőjébe kell mennem; megkeresnem a GPU illesztőprogramját, és onnan frissíteni, a vista driver frissitési opcióval
- vagy tökmindegy
- vagy valahogy másképp kell ezt csinálni.köszönöm előre is,
-
TomBoy1986
veterán
válasz
HarryPotter #23156 üzenetére
Én ennyit tudok most így gyorsan mutatni, nálam ez van most:
[link]Ha esetleg valami vezérlőpultos verzió is kell, akkor majd megnézem.
És igen, az AMD honlapjáról a 8.3-ast tettem fel.bajusz15:
Nincsenek húzva. -
HarryPotter
őstag
válasz
HarryPotter #23157 üzenetére
bocs, most végre felfogtam: a 8.3-as catalyst release note-jában szereplő verziószámot kell megnéznem, és összevetnem a saját gépemen lévő verziószámmal (este otthon meg is teszem).
-
bajusz15
senior tag
válasz
Solten #23144 üzenetére
nem akarok ebbe "vitába" belekeveredni
szal annyi a magánvéleményem hogy azok az X4-esek jól fel vannak tekerve, Intelek meg alapon hagyva.
vagy ha alapon van mind, akkor jön: nem mindegy hogy 71 vagy 63,5 FPS-el játszol??a Phenomok inkább munkára (tömörítés, konvertálás stb.) míg az Intelek játékra vannak kitalálva.
ez egy magánvélemény, nem akarok ebből vitát nyitni (folytatni)
-
HarryPotter
őstag
válasz
TomBoy1986 #23155 üzenetére
oké, most már értem. a kérdésem akkor az, hogy emellé (vagy ehelyett?) tegyem-e fel a legújabb 8.-3-as catalystot külön az ati honlapról?
-
HarryPotter
őstag
válasz
TomBoy1986 #23153 üzenetére
most nézem hogy ugyanaz a videokártyánk. megkérdezhetem, hogy nálad mi a driver verziószáma? te külön tettél fel catalystot?
-
TomBoy1986
veterán
válasz
HarryPotter #23154 üzenetére
Így van, viszont a verziószám - mint mondtam is - attól eltér. Régóta 8.4xxxx van már. A 7.12-es is már ilyen verziós volt.
-
HarryPotter
őstag
válasz
TomBoy1986 #23153 üzenetére
értem, de ha jól tudom, 8.4-es catalyst még nincs is!
-
TomBoy1986
veterán
válasz
HarryPotter #23152 üzenetére
Köszi!
A Catalyst-ben 8.2, 8.3... stb. csak annyit tesz, hogy mikor adták ki (2008.02...). Emellett a drivernek van egy valós verziószáma is, amit kevésbé használunk/használnak. És az amit említesz.
-
HarryPotter
őstag
válasz
TomBoy1986 #23151 üzenetére
az egyik az ATI féle GPU üzletág, ez sikeresebb, a másik a processzor üzletág, itt vannak a gondok. Bízom benne, hogy megoldják.
Más: sapphire 3870-nél illesztőprogramnak a vista valami 8.4xxx-es verziószámot jelöl nálam. tudom, hogy kezdő kérdés, de: ez mire vonatkozik? Ez a catalyst driver? de az még nincs 8.4xx verziónál, nem? vagy ennek semmi köze a catalysthoz? Help, pls! -
rollins
őstag
válasz
TomBoy1986 #23132 üzenetére
Itt meg inkább a pénzügyi gondokról és csökkenő eladásokról adtak hírt.
-
Zsolt89
csendes tag
válasz
Komplikato #23064 üzenetére
Köszi a választ! Én is inkább arra gondoltam, hogy ez elírás lesz..
És a másik kérdésemre nem tudod a választ esetleg, hogy a sapphire edition és a full között annyi a különbség, hogy az előbbi a kék míg az utóbbi pedig a piros nyákos? Csak mert mintha azt olvastam volna valahol úgyrémlik, hogy a 2slotosnak vmivel jobb a hűtése.
Vagy vki más tudna választ adni aki esetleg rendelte vmelyiket e kettő közül ipon-tól mostanában, mert még szeretném a mai nap folyamán megrendelni a kártyát, hogy a héten megérkezzen még.
Kösz! -
Solten
őstag
válasz
TomBoy1986 #23132 üzenetére
Na igen, megjelenésekor fogadtam volna rá hogy a 3800 széria kihúzza őket a sz@rból..
-
gege71.hu
addikt
válasz
katt777 #23122 üzenetére
Ha viszont hasznalni akarom akkor most melyik driver kell hozza?
Talaltam vagy 3at. ATI oldalan olyan van hogy Ati HDMI audio device driver for 2900 series. Gondolom az nem jo.
Talaltam realtek-est is vistara es xp-re is. Na mar most melyik a tuti tuti? Rühellek 2-3x drivereket fel-le pakolaszni, foleg ha jol osszeakadnak es elkezd behulyulni a rendszer.
Legjob 1x felrakni a jót.gege
-
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #23128 üzenetére
Szerinted a 2,5 GHz-es 9850 48k-ért, amely nem is hazai ár, 10k-val olcsóbb az itthon 47k-ért megvásárolható, 2,4GHz-es Q6600-nál?
Utóbbi ráadásul gyorsabb!
Ha meg lap, vehettél volna egy jó P35-öset a jelenlegi helyett ugyanannyiért, úgysem CF-özöl. Szóval az "elavult" Intelt megkapod a "korszerű" AMD árában, és még jóval gyorsabb is lesz. Ez van, AMD-imádatod ide vagy oda.
MSI: Én meg azt láttam, hogy támogatja a CF-t (nem azt, hogy kedve szerint, esetlegesen), szóval én át lettem verve. -
TomBoy1986
veterán
-
Bundás22
őstag
válasz
TomBoy1986 #23130 üzenetére
AMD fanatikus
mondjuk én se segítettem az intelt egy csöppet se ha ez a gond minden cucc használt, viszont a 3200+ venice*t és a 4200+ x2-est újonan vettem tehát anyagilag csak az AMD-t támogattam, és a VGÁ-val is
szal egy rossz szót nem szólhattok rámkedves AMD-sek
-
Bundás22
őstag
válasz
TomBoy1986 #23128 üzenetére
Mert nem kell semmit cserélnem, ahhoz, hogy Phenomom legyen (CPU-t leszámítva).
ha intelre váltasz alaplapot kell cserélned csak plusszba na bumm!
én váltottam intelre jó biznisz volt:[link]
jah azt kifelejtettem h még kevesebbet is fogyaszt sztem
a hsz-omból
-
TomBoy1986
veterán
válasz
katt777 #23121 üzenetére
Csak az alaplaphoz egy gondolat:
Láttam amikor megvettem, hogy a 125W-os CPU-kat nem támogatja (aminek oka a feszültségszabályzó áramkör), szóval átverve nem vagyok. Az ára meg nagyon jó volt, akkor is, most meg pláne, hogy csak 18.5K.A Phenom meg ~10K-val olcsóbb
- és hogy miért mondom még mindig ezt? Mert nem kell semmit cserélnem, ahhoz, hogy Phenomom legyen (CPU-t leszámítva).
Egyébként fog bele nagyobb menni, mert a 45nm-eseknek ált. egy TDP-kategóriával kisebb lesz a fogyasztásuk azonos órajelen.
rumkola:
Arról nem is tudtam -
katt777
félisten
válasz
Maotun #23126 üzenetére
Szerintem meg nálunk ennél sokkal többe fog kerülni, ahogy anno a 40k-s 3870 is 60k felett volt.
Processzor 47k-ért.Kell még a Phenom?
Az adataikat biztosan ismered.
-
Maotun
őstag
-
Solten
őstag
válasz
TomBoy1986 #23117 üzenetére
Soha nem tojt be kártyám, egy kivétellel: MSI 1300 Pro..
-
katt777
félisten
válasz
Hát, én ezekkel szívtam, az meg nyilvánvaló, hogy az aláírásom csak az én véleményemet tükrözi. Lapod meg nem támogatja a 125W-os procikat? És akkor király? MSI-nél valahogy mindig hibádzik valami. A4Tech sem volna rossz, ha nem cseszne el az is mindig valamit, pl. a király X7-es egeremen a vezetéket (szerencsére akad műszerész ismerősöm, így nem költöttem el egy újabb egér árát szervizre). Philips viszont, a kazettától a CD-írón át a CRT monitorig minden szar volt, amit csak volt szerencsém személyesen megtapasztalni. Ettől még nem utálom ezeket a cuccokat, csak tudom, hogy szarok (legalábbis nagy az esély a meghibásodásra). NoName cuccokkal, a Tesco újraírható lemezeit (ja, akkor nem is noname
) leszámítva még soha nem volt bajom. Név nélkül persze muszáj jó cuccot csinálni.
Különben a "kedveltség" annyi, mint a mókus és patkány közti különbség: szimpla marketing.
(OK, ez túlzó, csak egy vicc, hogy érzékeltessem a különbséget.)
-
-
rumkola
nagyúr
válasz
arról nem is beszélve, hogy az LG monitorban Philips panel van :S
-
TomBoy1986
veterán
válasz
katt777 #23112 üzenetére
Nem, több fórumon.
De tudod ez a szép a világban: az aláírásodban lévő cégek közül 3 is a kedveltek közt van nálam:
-A4Tech (Slim bill. és 6db egér itthon- ebből mind tökéletesen üzemel
)
-MSI (2 alaplap)
-Phillips (videó + DVD lejátszó(asztali), szintén tökéletesen üzemelnek- amúgy majd tervben van egy szintén asztali felvevő is, de még sajnos nem most
)
Te meg utálod őket. Színes a világ
-
gege71.hu
addikt
3870 x2 MSI.
Eszkozvezerloben van vmi high def AUDIO, ez gondolom az amin keresztul a hdmi-n át az átalakítóval a HDTVre ki lehet tolni a hangot(is)
Catalystot feltettem 8.3-at. Mi kell meg pluszba mert az eszközvezérloben meg ott figyel a sarga kerdojel. -
katt777
félisten
Valaki tett már pl. MSI ref. bios-t Sapphire ref. karira, vagy hasonló?
-
katt777
félisten
válasz
Bundás22 #23113 üzenetére
Az a hülyeség, amit te írsz, már sokadszor. Azt is leírtam, hogy matematikailag x-szel többet tudó bármiért x%-kal magasabb ár a reális. Hogy mennyiért árulják, az a legkevésbé sem reális. És autóknál még mindig meg kell fizetni a márkanevet és a technológiát is, nem csak a sebességet. Szóval most, hogy visszatértél, nem kéne megint nekiállnod szemetelni.
-
Bundás22
őstag
válasz
katt777 #23077 üzenetére
Nem, dupla árért a dupla teljesítmény reális. 60%-os teljesítménynövekedés 60%-kal magasabb árért reális ez nem reális csak álmaidban
a felsőkategóriáért többszörös árat kérnek el mindíg, minden iparágban
gondolj csak a ferrarira 10X annyiba kerül mint opel astra GT mittommén ami 200 lóerős a ferrari meg 400 lóerős és talán 2X olyan gyors, egy egymilliós fényképezőgép nem csinál 20X olyan jó képeket mint egy 50000 Ft-os minőségi fenyógép, egy 3850-es 30K-ba kerül egy 9800GX2 pedig nem 60K-ba pedig a valóságban talán 2X gyorsabb, szal ez megint hülyeség -
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #23111 üzenetére
Kihozták, tesztekben?
Annyi kijön az X2-mből is, miközben nincs szükségem +2 magra. Szerintem az MSI erre már jó előre gondolt!
Árához képest egy Dacia Logan-nek is jó a teljesítménye, még sem tartjuk autónak. -
TomBoy1986
veterán
válasz
katt777 #23109 üzenetére
Uhhhh... két h-val írtam a mihezt
Amúgy meg...árához képest nagyon jó a teljesítménye, s az új 9850-esekből sok helyen kihozták már 3.2-3.5GHz-et is. Na persze én nem olyat szándékozom venni, több okból:
- fogyasztás (125W TDP)
- valószínűleg az ár
- a lapom nem támogatja a 125W-os TDP-s CPU-kat, így max. 9750 megy bele, de úgyis a 9550 érdekel(95W TDP)
És még mindig nincs itt az ideje a megvételnek
(+3870)
-
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #23105 üzenetére
Játékhoz, meg Intelhez képest.
Ne feledd, mekkora teljesítménycsökkenés lesz majd a 2 magot használó alkalmazásoknál, vagy akár az 1 magosoknál is, ha alacsonyabb frekin üzemel a proci. Tömörítésért és CPU teszteredményekért meg piszkosul nem éri meg 4 magos procit venni.
(Vegyél inkább +1 3870-et, úgyis CF lapod van, aztán lássuk, mit tud!
)
Rájöttem egyébként: annak a tesztnek lehet hinni, amelynek a végére odaírják: "Amennyiben Ön nem tudná az általunk leírtakat saját számítógépén reprodukálni, anyagi felelősséget vállalunk tesztjeink alapján eszközölt beruházására." -
marinea2
addikt
a 3870x2 nek
-
marinea2
addikt
Kb mennyi az ára?
-
marinea2
addikt
Hát én beszerzek egy ilyen kártyát
-
TTomax
félisten
SOHA tobbet nem telepitek moddolt drivert... egy orat szivtam mire rajottem hogy az MS runtime error a szuper jo kis EXTREME-G driver miatt volt..amit telepitettem a gyari 8.3as Catalyst-et rogton indult a jatek.
Ja igen BFME 1 a kartya nem valt fel 2D-bol,annyira nem terheli -
katt777
félisten
válasz
Jon Mathias #23101 üzenetére
Minek neked lassú 4 magos?
Ha már így megtaláltad a topicját...
-
Jon Mathias
senior tag
Az új Phenomok mikror jönnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest