- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Intel Arc Battlemage B570/B580
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
-
rocket
nagyúr
válasz #96302336 #23530 üzenetére
Semmivel? mar megjeleneskor a 3870 szurokkel atlagban legalabb 20-30%-kal gyorsabb volt mint a 8800gts 320mb, ahogy no a felbontas ugy no a kulonbseg a 3870 javara, azota megnagyobb lehet mar az elony a 3870 javara, raadasul az Sapphire Atomic verzioja magasabb orajeleken fut mint a referencia kartyak.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
IreN!CuS
őstag
válasz #96302336 #23530 üzenetére
Hát nem vok otthon a mostani árakban föleg nem a használt cuccokra de szvsz 30körül el lehetne adni és akkor kb 12k plusz!De ha semmivel sem jobb akkor fölösnek tartom
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
katt777
félisten
válasz #96302336 #23526 üzenetére
Mit kezdjek vele?
Default értékeken kell futtatni a teszteket, tehát egy AMD-s konfig sosem fogja kihozni a 3870-ből (meg a 8800GT-ből sem), amit tud, de még egy 3,5GHz-es C2D is csak nagyjából. Jobb lenne a mai VGA-k tudásához igazítva HQ beállításokon tesztelni, mert így legföljebb egy quad proci képességeit láthatjuk egy magas 3DMark pontszámban.
3DMark meg nekem is királyul működik (+96%) CF-ben.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
-
-
katt777
félisten
válasz #96302336 #23506 üzenetére
Áááááá.
CF
SLI
Hány éves vagy, királyfi? Még hiszel a hivatalos teszteknek?
Viszont GT 36-40-k, GTS inkább még mindig 55-60k, szóval 8800GT ár/teljesítményben sokkal jobb. Azért majd nézd meg a Galaxk OCXT Guru3D tesztjét.
Van azon a listán ilyen Galaxy kari? Nem hiszem, mert még csak most kezd beszivárogni hozzánk.[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz #96302336 #20660 üzenetére
Ez a szőrös fánk
katt777 Nem tudom melyik előző kettőre vársz még (és minek) választ.
illusiON
A CPUlimit amire célzok, azt jelenti, hogy gyenge a procid a VGA kihajtásához. De ha olyan felbontásban és részletességgel használod, ahol már kevésbé számít a proci (játékokban 1280ban 4xes élsimítással már általában), akkor ez a dolog kevésbé zavaró. Persze illene minimum egy 4000+ X2es, amit megtuningolsz 2.6-2.8GHz körülre, vagy hasonló órajelű X2 5600+t, ha nem vagy tuningolós típus. Azzal egész szépen muzsikálna a 3850, főleg játékokban.Bundás22 Fejezd be légyszíves mielőtt elkezdenéd
[ Szerkesztve ]
-
Kelvin
őstag
válasz #96302336 #20053 üzenetére
Teljes mértékben egyetértünk!Én is így látom a dolgokat....'az elavut technikát' nem nv ellenes hangon mondtam Csupán tárgyilagos voltam mivel van és volt is nv karim és atim is volt és van (katt-nak meg akkor érthetőbben kéne fogalmaznia,mert így tényleg hülyeség amit írt)
katt:Mit nem lehet érteni azon a mondatodon?!Szarul fogalmaztál v hülyeséget írtál,ez van!Senki nem akar veszekedni de nehogy már megmagyarázd!Amúgy az első igazi dx10(10.1)-es játék ideje is akkor jön el mikor az nv akarjaSajna....
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
katt777
félisten
válasz #96302336 #20044 üzenetére
Azok a szép idők...
Megj.: Nálam a teljesítmény-zuhanás 1 VGA-nál is megvolt.
Catalyst 8.2 RULEZ!
Megj. 2: A 8.2-es SB driver is levesz a prociból (bár keveset), én ezért maradtam az alaplapi original-nál.
Megj. 3: Nagyon az az érzésem, hogy új driver helyett egy ideje már megint csak a régit foltozgatják, moddolgatják, oda tűnik el a teljesítmény (7.9-es előtt/után is ez volt, aztán 7.12, a következő jóra meg még várunk). Ez Ati-nál rendszeres. 3-4 hónapig szaroznak, aztán, amikor már maguk sem értik a drivereiket, akkor készítenek egy használhatót, és kezdődik az egész elölről.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz #96302336 #20039 üzenetére
Ha majd nem kell ezzel lepleznie a hardver gyengeségét. Értsd: "majd csak lesz egy jó driver", csakhogy soha nincs, de így többen veszik meg a VGA-kat. Én azért egyelőre elégedett vagyok, mert a 3870CF teljesítményét nem kaptam volna meg ennyiért nV-ban (OK, most már van 9600GT, de akkor még nem volt, ráadásul fele arányban jobb-rosszabb, szóval mindegy). Főleg, mivel abból csak 1 karit rakhatnék a lapomba.
Vsz egyébként úgy gondolták, hogy úgysincs senkinek 1 évnél régebbi lapja, ezért nem törődtek azzal, hogy a nem anyagilag jól eleresztett, nyugati felhasználók sz..nak, mint a torkosborz, már ha az sz..ik egyáltalán. Lehet, X38/X48-as meg 790FX-es lapokban 8.3 sem rossz, csak az rajtam speciel nem sokat segít.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
addikt
válasz #96302336 #18358 üzenetére
No ezt én tegnap megcsináltam...
Ment is, már az RT saját monitorozó része szerint. A valóságban sztem nem változott a ventim fordulata, pedig 30-80% -ig szabályzással próbálkoztam. Nem hiszem el, hogy 80%-on sem hallom a ventit. Hőmérsékletek sem változtak.
Egyszer aztán bezártam az RT-t, majd újra indítottam. Erre minden korábban mentett profilt elfelejtett, na ott abbahagytam.nofene
-
pisti
őstag
válasz #96302336 #16557 üzenetére
Mondjuk beépített nano heatpipeokkal.
Amik oldalt kilógnak, olyanok lesznek mint a hajszálak, összekötelgelve, a végükön egy szabványos csatlakozóval, amit rá lehet majd nyomni az ehhez kialakított nextgen procihűtő bordákra.Vagy nem fognak annyira melegedni, hogy rétegenként hűteni kelljen őket, vagy valamilyen hűtési megoldást is integrálni kell majd beléjük. Esetleg el lehet képzelni vertikális megoldást is, négyzetrácsosan az összes rétegen átfutó valamilyen hővezető megoldással, azis érdekesen nézne ki.
De szinte biztos, hogy az ilyet túl bonyolult lenne megtervezni, gyártani meg méginkább. Szval ez marad ilyen sci-fi fantazmagória szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Bundás22
őstag
válasz #96302336 #16023 üzenetére
pont hogy az xbox nak van szebb képe(amiben ati gpu van )
de láttam ennél jobb videót
tessék ez abszolút meggyőzőcsak várni kell 1 picit
hiába a ps3-ban nvidia vanEgo sum magister vitae - I am the teacher of life
-
-
jetimokus
tag
válasz #96302336 #13050 üzenetére
csáó
egy kérdés: szerintetek melyik a jobb megoldás 1 db 8800gt,vagy 2db 3870 crossfire-ben? az ár különbséget tudom, nem azért kérdezem hanem a teljesítmény különbség, ha nézzük a dx10.1-et meg sm4.1-et ...szerintetek melyik lenne a jobb megoldás? 2db 3870 vagy 1db 8800gt? -
dan31
csendes tag
válasz #96302336 #13050 üzenetére
NEM MERT TELJESEN FRISS A WIN.XP .
MOST EGY SZÁMOMRA ELÉG LEHETETLEN DOLGOT NÉZEK
MEG.LOGITECH DX110 ZSINOR NÉLKÜLI BILLENTYÜZETET ÉS EGERET HASZNÁLOK,
ÉS AHOGY ÉSZREVETTEM AZ EGÉR GÖRGETÉSE KÖZBEN VAN A FAGYÁS !!
MOST VISSZARAKTAM A RÉGI USB EGERET AZTÁN VÁROK. LEHETSÉGES EZ A HIBAFAKTOR ??? -
FefeeX
veterán
válasz #96302336 #13013 üzenetére
Asszem az elvakultságod ellenére mások is felfedezték, hogy teljesen baromságokat irsz. Jó lenne ha már magadhoz térnél kicsit és elgondolkodnál. Az előttem szólókat nem ismétlem. Vegyél nvidiát, de ne gyere az ati topikba szidni az atit. Ez pont A TE SZELLEMI SZINTEDET MUTATJA BE. Erről ennyit.
-
leviske
veterán
Abban igazat adok, hogy a RV670 topikba sikerült összegyűjteni a szélsőséges ati-oldaliakat...még hajlamosak a HD2900 tulajokat is elűzni , de azt azért valljuk be, hogy ha valamiért nincs bug a nv karikon, az nem azért van, mert annyira fejlett, hanem mert arra fejlesztik az összes játékot.
Az az akármit meg jelenleg annyit jelent, hogy az összes nem teljesértékú dx10 játékot(ami jelenleg még a közeljövőben nem is lesz )...
-
pisti
őstag
Te is elvakult vagy egy "kissé".
mert bármennyire is fáj az igazság, mindig az Ati kártyáin jön elő valamilyen grafikai BUG.
Miaz, hogy mindig? Magadnál vagy úgy egyébként? Tény, hogy mostanában több probléma van ilyen téren ATI-knál, de az Nvidia sem tökéletes ilyen szempontból. Ezt hinni elég buta és/vagy elvakult dolog.
Másik.
megyek játszani very high-on multiban sokszáz FPS-el, kristálytiszta képpel AKÁRMIT.
AKÁRMIT?
Te valaminek a hatása alatt állsz, valld be. Ez akkora hülyeség magában, ráadásul értelme se sok van.Úgy egyébként igazad van az elhajtással kapcsolatban, de azért maradjunk már a valóságban és ne szálljunk el ilyennekkel mint amiket fentebb idéztem...
-
lsc
nagyúr
válasz #96302336 #12967 üzenetére
Közepes beállításokkal szintén megy 1950-nel is tapasztalat /a demo legalább is / , viszont nekem nem igazán tetszett maga a játék . Egy játékért meg / ami ahogy olvastam nem is igazán hosszú/ érdemes új kártyát venni , csak összehozták ezek a marketingasek .
Halkan megjegyezném , ez nem a crysis topic .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz #96302336 #12962 üzenetére
Arra nem is mondtam , hogy nem jó .
#12961 Sárpac : 3850 vs. 8800 , 3500 e FT vs 60 e+hűtő .Elég érdekes összehasonlítás . Tudok jobbat , 2400 - hoz esetleg ? A crysis azért a gt -én sem igazán szakít , szerintem azt inkább hagyjuk .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
Andrew_31
Modder
válasz #96302336 #7642 üzenetére
Örülök, hogy te is nevetsz ezzen az egészen,ezt nem is szabad komolyan venni.
Mindenki vegye ami tetszik neki.
Én is vehettem volna 8800GT-t, de azért se.
Sok ember aki megvette még 75K-ért is ,szépen felnyomta az árát.
Ez az ár nem csak az eladoknak köszönhető, hanem a várni nem képes embertársainknak is.
Mert ha nem veszik meg pl. bizniselek-töl 65-70K-ért, kénytelen lett voln eladni olcsobban.
Haver is vett 4DB-ot és 5-10K haszonnal adta el öket.[ Szerkesztve ]
-
Andrew_31
Modder
válasz #96302336 #7545 üzenetére
Igen az AMD-ATI a Ferrari.
Mi van az F1-es Ferrari hátsó szárnyán? AMD
Amúgy én NV párti voltam sokáig, de ha valaki add egy NV karit 35K-ért ami 10400pont körül teljesít 06-ban egy 2magos procival ,akkor vissza váltok arra.
Ja és megy a Crysis rajta 1024x768-ban noAA High+Very High-on.
Erra azért egy 8600GTS nem képes.
A 8800GTS-em tudta ezt, örülök ,hogy eladtam 55K-ért pár hete.
Amúgy a Mustáng addig gyorsabb a Ferrarinál ,amig nem jön az első kanyar.
Ferrari befordul, a Mustáng meg elszál mint sz@ros gagya a centrifugából. -
Sickboy25
addikt
válasz #96302336 #7547 üzenetére
mii az a 3d mark???
van olyan aki ezalapján a pontok alapján vesz vidikarit??
kemény nagyon!komoly grafikai programmal kell tesztelni autocad és 3d társai!!
nem 3d mark kamu az egész
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
dokar
addikt
válasz #96302336 #7533 üzenetére
azért gyorsabb, mert az nv tápolja a játékfejlesztőket, hogy olyan játékot írjanak, ami az ő karijuknak kedvez. csak sajnos ez azt is magával vonja, hogy hiába DX10 a game, ha mindent a régi elavult dolgok szerint programoznak.
a HD3870 és a 8800GT esetét a következőhöz lehetne leginkább hasonlítani:
gyorsulási verseny van. egymás mellett áll a startnál egy ferrari (aka HD3870) és egy lovaskocsi (aka 8800GT). melyik fog győzni? a lovaskocsi, mert szabatálta, hogy kaphasson benzint a ferrari és így üzemanyag nélkül csak a söfőr által tolva nem sok esélye van.
extra - SEXRay
-
wid22
aktív tag
Szerintem a jól menö VGA piacot karácsonelött egyik gyártó se akarja megbojgatni se az ATI se az NV A 100 ezres kártyák foggyanak karácsonykor ha nem lesz más sokan ezt veszik.A mostani játékok miatt kellett bejelenteni ezeket. És ha azt mondjuk hogy nem megy a Crysis a régi kártyán? Ott vannak az ujak vegyük azokat. Ja hogy nem lehet ökett kapni? Ártatlan ebbe mindegyik mint egy ma születet báránka. Ök megcsinálták az egy dolog hogy nincs.
-
Sickboy25
addikt
na végre vki látja,hogy hozzájutni ezekhez a karikhoz itthon nem egyszerű vagy csillagászati árakon!!
mindenki előrendelés így meg úgy a kis csórikám meg hónapokat vár és közlik hogy majd legközelebb lesz!!
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
varga911
senior tag
válasz #96302336 #7371 üzenetére
Nem lovaglok én semmin, nem vagyok semmilyen fan, nézd meg milyen VGA kártyám van, és nem tervezek egyelőre cserét mert mindenre elég amit csinálok. Egyik kedves fórumtárs hivatkozott az adott driverheavenes összehasonlításra, ámde nem tudta linkelni. Én meg linkeltem a két képet. Ennyi.
Üdvözletem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- rtx 2060/super videókártyát keresek
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest