- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmmm. ez a 3dm06 elgondolkodtató, sőt inkább azt mondanám, hogy ratyi... 3100 pont. Ennyit összegyúrt a vmodos 7300GT-m is, erre ezen a 2600pro-n meg láthatóan roszabbúl fut. Aztán jön a csavar, hogy CoD2 meg sokkal dúrvább beállításokkal (árnyékok, és fények maxon, az árnyékokat viszont kifogom szedni, mert baromira nem látok külömbséget, de eszi a teljesítményt eléggé) megy tökéletessen, azaz kijön a 2600pro fölénye.
Ergo a 3dmark nem igazán ad értelmes végeredményt.
Megnéztem tuningot gyorsba a gpu clock toolal, 846/846 -ra állítva az rhtdribl-ben 120 helyett 154 körül volt az FPS, ellenben a tuning progi nem mondható stabilnak, keresnem kell valami jobbat.
Még egy dolgot észrevettem, bár ez a monitorom sajátossága (lcdTV), ugye 720p formátumban tudom meghajtani képpel (1280*720) v. 800*600-ban, a többi felbontásban torz képet ad, de az most nem probléma. Szóval 720p-ben teli a kép, 800*600-ban meg 2*2 centis keret van, ezt megszoktam, más vidkarival is így volt. Aztán jött ez a kari, és 50HZ helyett 720p-ben 60HZ-et állított be magától, és ugyanolyan képet kaptam, mint 800*600-ban. Visszarakva 50HZ-re telikép, és tűéles... Mindenesetre érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged