Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CPT.Pirk

Jómunkásember

Hmmm. ez a 3dm06 elgondolkodtató, sőt inkább azt mondanám, hogy ratyi... 3100 pont. Ennyit összegyúrt a vmodos 7300GT-m is, erre ezen a 2600pro-n meg láthatóan roszabbúl fut. Aztán jön a csavar, hogy CoD2 meg sokkal dúrvább beállításokkal (árnyékok, és fények maxon, az árnyékokat viszont kifogom szedni, mert baromira nem látok külömbséget, de eszi a teljesítményt eléggé) megy tökéletessen, azaz kijön a 2600pro fölénye.
    Ergo a 3dmark nem igazán ad értelmes végeredményt. :U

Megnéztem tuningot gyorsba a gpu clock toolal, 846/846 -ra állítva az rhtdribl-ben 120 helyett 154 körül volt az FPS, ellenben a tuning progi nem mondható stabilnak, keresnem kell valami jobbat.

Még egy dolgot észrevettem, bár ez a monitorom sajátossága (lcdTV), ugye 720p formátumban tudom meghajtani képpel (1280*720) v. 800*600-ban, a többi felbontásban torz képet ad, de az most nem probléma. Szóval 720p-ben teli a kép, 800*600-ban meg 2*2 centis keret van, ezt megszoktam, más vidkarival is így volt. Aztán jött ez a kari, és 50HZ helyett 720p-ben 60HZ-et állított be magától, és ugyanolyan képet kaptam, mint 800*600-ban. Visszarakva 50HZ-re telikép, és tűéles... Mindenesetre érdekes.

Új hozzászólás Aktív témák