Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Clemi

veterán

Az előttem szólóknak.

A 3DMark06-ban teszteltem, (nem játszottam) úgy hogy mindent alapbeállításon hagytam, csak a felbontást állítottam át 1024-re. De miért is kenhetem a hajamra? :F

Amúgy én is GDDR4 memes kariban gondolkodom, és nagyon kacsalódok a HIS HD2600XT-vel, mert az az egyetlen ami mellé DVI-HDMI átalakítót csomagolnak (nem DVI-ypbr) vagyis olyan csatit, amibe egy az egyben bedughatom a HDMI-HDMI kábelt. De szóljatok ha tévednék, mert a jövőbeni terveim szerint ezen a káblen akarom kinyomni a mozi képet a sz.gépről a TV-re, illetve a házimozi erősítőmre a hanggal együtt (ha sikerül kicserélni az erősítőt).

Az nvidia tulajoktól kérdezem: Sikerült valakinek 8600-al kiküldeni a filmet a TV-re úgy, hogy amint a film elindul, a TV-n teljes képernyőn indul? A mostani kártyámon (theatre mode) így működik, de a haverom 8600-as karijával (s-video kábelen ment a videojel) több órás próbálkozás után sem sikerült elérnem ugyanezt. :W

Szóval akkor szerintetek melyik gyártó a legjobb? Az a néhány ezres plusz inkább megéri nekem, mint bajlódni a kártyával, mindenféle memória hibák miatt, meg beleőrülni, hogy homályos a kép, nem is beszélve arról, hogy ha megadja magát a kari, akkor vihetem garizni, és jó eséllyel napokig nem lesz gépem. Asus, HIS, vagy Xpert? :F

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák